فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

آلاینده های مواد غذایی و اهمیت آنالیز ریسک در تعیین حد مجاز آن ها

اختصاصی از فی توو آلاینده های مواد غذایی و اهمیت آنالیز ریسک در تعیین حد مجاز آن ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

آلاینده های مواد غذایی و اهمیت آنالیز ریسک در تعیین حد مجاز آن ها


آلاینده های مواد غذایی و تعیین و محاسبه حد مجازاستفاده از  آن ها

مقاله کامل Full Text

تعداد صفحات : 7

فرمت PDF

 

چکیده
امروزه اهمیت ایمنی مواد غذایی در سلامت و تندرستی انسان بر هیچ کس پوشیده نیست. دسترسی به تغذیهای که بر اساس اصول علمی و با در نظر گرفتن تمامی احتیاجات بدن ما تنظیم شده باشد و از سلامت لازم به لحاظ عاری بودن از هر گونه آلودگی میکروبی، شیمیایی و .. برخوردار باشد از مهم ترین اهداف یک جامعه سالم می باشد. امروزه توجه به آلاینده های مواد غذایی به خصوص آلاینده های شیمیایی و بیولوژیکی به علت ارتباط مستقیم آن ها با بیماری های مرسوم جوامع، بیش تر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به روند سریع پیشرفت های اخیر نیاز شدیدی به طراحی نحوه ارزیابی ریسک و نحوه رویارویی با خطرات بالقوه احتمالی وجود دارد. از آنجا که آلودگی مواد غذائی بار عظیم اجتماعی و اقتصادی را بر سیستم های بهداشت و درمان اعمال می کند، لذا پیشگیری و کنترل آن ها از اهمیت خاصی برخوردار است. برای کنترل آلاینده ها نیاز به تدوین استانداردهای حد مجاز می باشد که باید بر اساس آنالیز ریسک هر آلاینده در هر ماده غذایی تعیین شود. آنالیز خطر ایمنی غذایی به منظور تعیین این است که لازم است چه خطراتی کنترل شوند و یا این که کنترل تا چه حدی لازم است و چه عملیات هایی باید انجام شود تا مطمئن شویم غذا سالم است. اجزای آنالیز ریسک شامل ارزیابی ریسک (توسط افراد متخصص و فنی و به صورت علمی) ، مدیریت ریسک (سیاست گذاری) و ارتباطات ریسک می باشد. در این مقاله به موضوع اهمیت ریسک در تدوین بیشینه رواداری آلاینده های شیمیایی در مواد غذایی پرداخته می شود.


کلمات کلیدی: مواد غذایی , آلاینده , آنالیز ریسک , مدیریت ریسک


دانلود با لینک مستقیم


آلاینده های مواد غذایی و اهمیت آنالیز ریسک در تعیین حد مجاز آن ها
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.