جزوه تایپی تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی ، به صورت تایپ شده و به فرمت pdf و دارای جداول و نمودار ها واشکال و فرمولها و ساختارها و واژگان انگلیسی لغات و ... می باشد ، حدودا 150 صفحه است
شامل :
مقدمه
فصل اول : ساختار و ترکیب روغنها و چربی ها
فصل دوم : واکنشهای شیمیایی روغن ها و چربی ها
فصل سوم : جابجایی، انبار کردن و درجه بندى روغنها و مواد روغن کشی
فصل چهارم : استخراج و پوست گیری و ....
فصل پنجم : جز به جز کردن و زمستانه کردن
جزوه تایپی تکنولوژی روغن رشته صنایع غذایی