مقاله کامل Full Text
تعداد صفحات : 11
فرمت : PDF
چکیده
یکی از فناوری های جدید و پیشرفته امروزه در زمینه بسته بندی مواد غذایی در صنایع مختلف ، بسته بندی پلمیری می باشد. پلیمرها مواد خام اولیه می باشند و در بسته بندی مواد غذایی کاربرد دارند. کاهش عمده در کیفیت و کمیت میوه جات تازه بین برداشت و مصرف رخ می دهد. با فهم بهتر فرایند تنفس میوه جات تازه چندین تکنیک برای افزایش قابلیت ماندگاری وجود دارد. انبار اتمسفر کنترل شده برای نگهداری میوه جات به وسیله کاهش تغییرات کیفی آن ها و کاهش کمیت در طول نگهداری مصرف می شوند. پلیمرها در بسته بندی میوه جات تازه یک روش جایگزین برای انبار اتمسفر اصلاح شده به وسیله دادن تغییرات کیفی و کاهش کمیت از طریق اصلاح و کنترل اتمسفر داخلی میوه جات می تواند استفاده شود.
کلمات کلیدی : پلیمر , بسته بندی مواد غذایی , پلی اتیلن PE , پلی پرپیلن PP
کاربرد بسته بندی پلیمری در حفظ ایمنی وکیفیت فراورده های غذایی در زنجیره مصرف