فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن


دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

 

مشخصات این فایل
عنوان: فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 22

این مقاله در مورد فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

اثرات دما بر فاضلاب:
با بالا رفتن دمای فاضلاب واکنشهای بیوشیمیایی سرعت بیشتری پیدا کرده این امر باعث کاهش مقدار اکسیژن موجود در آبهای سطحی می شود که این کمبود را باید توسط سیسمتهای هوادهی جبران نمود تا از ایجاد بو در محیط جلوگیری به عمل آید.
5-3) مشخصات شیمیایی ، شرح و کاربرد:
در فاضلاب با شدت و غلظت متوسط حدود 75 درصد از موارد جامد معلق و 40 درصد از مواد جامد قابل صاف شدن آلی می باشند. انواع اصلی مواد آلی موجود در فاضلاب را پروتئینها (60%- 40% ) هیدراتهای کربن (50%-25%) و چربیها و روغنها (%10) تشکیل می دهند اوره که قسمت اعظم ادرار را شامل می شود. یکی .......(ادامه دارد)

از بین بردن عوامل بیماریزا
از اواخر 1960 کوششهای فراوانی توسط انجمنهای ایالاتی و کشوری آمریکا برای تصفیه موثرتر و جامع تر فاضلاب صورت گرفته است. این کوشش منجر به شناخت مسائلی در تصفیه فاضلاب شد که عبارتند از:
1-شناخت بهتر اثرات ناشی از تخلیه فاضلاب تصفیه نشده و یا نیمه تصفیه در محیط.
2-شناخت اثرات دراز مدت زیان آور ناشی از تخلیه برخی از مواد ویژه ای که در فاضلاب یافت می شود.
3-تهیه یک اصول کلی برای محافظت از محیط زیست.
4-شناخت بیشتر موضوعات علمی بویژه در رشته های شیمی، بیوشیمی .....(ادامه دارد)

مقدمه ای بر تصفیه
بطور کلی برای تصفیه فاضلابها بایستی اطلاعات کافی در مورد ذرات موجود در فاضلاب و میزان و مقدار آنها و حجم فاضلاب تولیدی کسب نمائیم. بطور کلی فاضلاب حاوی سه نوع از ذرات می باشد که این ذرات عبارتند از:
1-ذرات جامد معلق و شناور 2-ذرات کلوئیدی 3-ذرات محلول
ذرات جامد معلق و شناور را میتوان توسط شبکه های آشغالگیر و حوضچه های ته نشینی اولیه جدا نمود که این روش شامل شناورسازی و یکنواخت سازی ذرات نیز می باشد ذراتی که بصورت جامد هستند و قادرند در حوضچه ها .....(ادامه دارد)

آشغالگیری (screening)
آشغالگیری ابزاری است که برای توقف مواد جامد درشتی که درفاضلاب یافت میشوند تشکیل شده است. دو نوع آشغالگیر یکی آشغالگیر میله ای و دیگری آشغالگیر مشبک می باشند. آشغالگیر میله ای نرده ها ویا میله های موازی تشکیل
شده و آشغالگیر مشبک از شبکه های سیمی و یا صفحات سوراخدار تشکیل شده است و نوع تمیز کردن آشغالگیرها از نوع دستی و یا مکانیکی طراحی میشوند.
آشغالگیرهای میله ای و مشبک را به آشغالگیری های درشت و ریز .....(ادامه دارد)

تصفیه شیمیایی
اساس کار در تصفیه شیمیایی کاربرد مواد شیمیایی در تصفیه فاضلاب می باشد که درتصفیه خانه های فاضلاب مواد شیمیایی را میتوان برای تایید گذاردن روی مواد خارجی نامحلول و کلوئیدی و یا مواد محلول در فاضلاب بکار برد. علاوه بر اینها از موادشیمیایی برای گندزدائی و میکروب کشی استفاده میشود.
روشهایی که در این تصفیه استفاده می شود
1-ته نشینی شیمیایی 2-انتقال گاز 3-جذب سطحی 4-ضدعفونی 5-کلرزدائی ....(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

مقدمه
انواع فاضلاب:
مطالعه خواص فاضلاب:
گروههای اصلی بوهای آزاددهنده
اهداف و مقررات تصفیه خانه ها
از بین بردن عوامل بیماریزا
روشهای شیمیایی:
اصلاح سیستم فاضلاب کارخانه
افزایش کارایی سیستم پالایش و کیفیت فاضلاب خروجی
مقدمه ای بر تصفیه
طراحی و ارائه طرح مناسب برای فاضلاب صنعتی
انواع روشهای تصفیه
تصفیه مقدماتی
آشغالگیری (screening)
یکنواخت سازی (Flow equalization)
اختلاط (Mixing)
انعقاد (Flocculation)
ته نشینی (Sedimemtation)
پالایش توسط صافیهای شنی
تصفیه شیمیایی
منابع و مآخذ:

 فهرست منابع فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن

اصول طراحی تصفیه خانه های فاضلاب، مولف: مرتضی حسینیان
مصارف فاضلاب های تصفیه شدهدر کشاورزی، مولف: مرتضی حسینیان
پایان نامه طراحی سیستم تصفیه فاضلاب کارخانه کنسرو
پایان نامه بهینه سازی سیستم تصفیه فاضلاب کارخانه قند


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله فاضلاب های صنایع غذایی و ویژگی های آن
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.