فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک


دانلود مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک

 

مشخصات این فایل
عنوان:کاشت ، داشت ، برداشت زرشک
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 20

این مقاله در مورد کاشت ، داشت ، برداشت زرشک می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک

نام زرشک
زرشک رابه نامهای سرشک ، دارشک ، زارج ، زراچ ، زرک ، زراک ، زرسک ، زرنگ وزرتک ( بروزن زرشک ) ، زاج ، زریک ، اترار، عودالریح ، عودالصلیب ، زنبل ، هروک ، زنبر، امبرباریس ( یونانی ) ، انبرباریس(عربی ) 32 وبرباریس گفته اند.درزبان فرانسه (( vinegrette )) و(( epine   vinette)) ودرخت زرشک را((  vinettier ))ودرزبان انگلیسی(( barberry   tree )) ومیوه اش را(( barberry )) گویند.زرشک ازخانواده ((  berberidaceae )) ونام علمی آن (( berberis   vulgaris )) وچندگونه است 33 ، ازجنس (( berberis )) تاسال 1975 تعداد662 گونه نام برده شده است 34 وبرخی ازگونه های آن که درایران می رویندبه این شرح است :
دیدگاه یک بیگانه مقیم ایران : دکترشلمیرهلندی 35 درحدودصدسال پیش درایران اقامت داشته وی .....(ادامه دارد)

روشهای تکثیر و فصل کاشت :
1-تکثیربه روش بذرکاری :
تکثیرزرشک معمولاًازطریق بذوررسیده وجداشده ازمیوه صورت می گیردویابذورمیوه راپس ازرسیدن بمدت دوماه درمحلی خنک بادرجه حرارت 5 درجه سانتی گرادبصورت استراتیفه نگهداری کرده وسپس اقدام به کشت بذرمی کنند.درصورتیکه درفصل پاییزاقدام به کشت بذورگردددربهارسال بعدجوانه می زنند.یااینکه دراوایل بهاردرشاسی سرد، بذرآنرادرداخل جعبه هایی یاداخل گلدانهای محتوی دوقسمت لوم ، یک قسمت خاک برگ ویک قسمت شن ، شسته شده می کارند.نهال های جوان رادرداخل جعبه هایی نشاءمی کنند ( ازجعبه یاگلدان اولی درآورده وبه جعبه ویاگلدان دیگری انتقال می دهند) یااینکه وقتی نهال هاباندازه کافی بزرگ شده باشند، هرنهالی رابه تنهایی بداخل گلدانهای کوچکی انتقال می دهندودرنتیجه ازگلدان درآورده ودرحاشیه ذخیره ( reserve   border ) نشاء .....(ادامه دارد)

برداشت زرشک
برای چیدن زرشک درمناطق بیرجندوقاینات معمولاًفصل چیدن پاییزمی باشددراین زمان زرشک قرمزرنگ می شودوطعم آن ترش مایل به شیرین می شودومعمولاًدرآبان ماه رنگ دانه های زرشک سرخ شده وکشاورزان باسرخ شدن زرشک آن رابرداشت می کنند. چراکه براثرسرمازرشک حالت خودراازدست می دهدودراصطلاح سرمازده می شودزرشکهای سرمازده طعم خوبی ورنگ خوبی ندارندفصل سرمامعمولاً در آذر اتفاق می افتد(فصل زمستان )
زرشک درسال سوم نشان می کند( اندکی زرشک که ناچیزاست ) ودرسال پنجم زرشک دهی آن شروع می شوددرخت درزمینهای آبادوباخاک خوب ودرزمینهایی که علوفه های آن چیده می شودوکودداده می شوددرخت درسال پنجم درچنین زمینهایی می تواندحتی 10 کیلوزرشک داشته .....(ادامه دارد)

انواع روشهای آبیاری :
آبیاری شیاری : برای آبیاری شیاری ، شیاری درپای درختان باعمق 30-40 سانمتیمتروپهنای 20 – 30 سانتیمترایجادمی شودوبافاصله 75 تا150 سانتیمترمی باشدوبستگی به ردیفی که درختان واقع شده دارددرمحل تحقیق مااین روش بیشترین کاربردراداردچراکه کشاورزان معتقدندآب کمتری مصرف می شودوسطح نفوذی آب 40 تا70 درصداست .
آبیاری نواری : که درزمینهای مسطح مورداستفاده قرارمی گیردواغلب به عنوان غرقابی نامیده می شوددراین روش شیب سطح زمین1 % می باشدیاکمترازاین روش نیزبه طورمحدوددرروستای چهکندوروشناوندیاروستاهای اطراف استفاده می شودبرای البته درختان وسطح نفوذی آب 40 تا80 درصداست ......(ادامه دارد)

فایده های درخت زرشک و میوه آن
این درخت باتنه های فراوان وانبوه ، باشاخه شکننده دارای فایده های زیادی است . پوست شاخه های آن راخشک می کنندوبرای درمان بیماریهایی چون یرقان ، سنگ کلیه وسنگ کیسه صفراورفع اعتیادبه کارمی برند 23 درکشورهای چین وژاپن ازدیرزمان ازآن استفاده می کرده اند.پوست ریشه زرشک به صورت استعمال خارجی و4 گرم درنیم لیترآب جوشانده معادل سه فنجان درروزبین دوغذابنوشند. ودرطب سنتی آن راگرم وخشک ، قابض ومدرمی دانند.  جوشانده شاخه های جوان همراه بابرگ آن ، برای پیشگیری ازگسترش بیماریهای دهان ودندان به صورت موضعی ( مزه مزه کردن ) مصرف می شود.میوه زرشک سته ، یعنی گوشتی وشبیه انگورکوچک وبه رنگ زیبای زرشکی است .زرشک ( دانه داروبی دانه ) ازدیدطب سنتی سردوخشک است . در مقدار کم قابض و در مقدار زیادتر مسهل و مدرمی باشد و نیز شامل خواص زیر است :
مقوی قلب ، صفرابر، مسکن حرارت معده وکبدوبندآورنده خون ازبواسیر24 .
برای بیماران سردمزاج ، باید با ادویه گرم و خوشبو مانندسنبل – طیب یا قرنفل مصرف شود. از آب زرشک برای درمان مسمومیت هاو پیشگیری از استفراغ استفاده می کنندو تب بری قوی است 25 ......(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک در پایین آمده است.

1-مقدمه
2-نام زرشک
3-دیدگاه یک بیگانه مقیم ایران
4-شربت زرشک
5-اندازه محصول زرشک درهکتار
6-انتخاب محل وخاک
7-روشهای تکثیروفصل کاشت
8-هرس
9-کاشت زرشک
10-برداشت زرشک
11-آبیاری وداشت زرشک
.....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کاشت ، داشت ، برداشت زرشک
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.