فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران


دانلود مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران

 

مشخصات این فایل
عنوان: موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 17

این مقاله درمورد موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران

سازند چمن بید:
این سازند ترکیبی از آهک های نازک لایه قیری و پیریتی آمونیت دار است. و از میکرایت ها و بیومیکرایت های تیره یا سیاه تشکیل دشه است. سن سازند در مقطع تیپ از سنگ آهک ریز بلور پیریت دار به رنگ خاکستری تیره و سیاه نازک لایه که در بین لایه ها و ورقه های شیل تیره رنگ قرار دارد تشکیل شده است. این سازند در بخش هایی دارای تناوبی از سنگ آهک و شیل نیز می باشد در محدوده مطالعاتی سازند چمن بید از مجموعه مارن، آهک مارنی و آهک به رنگ خاکستری تشکیل شده است. بر اساس مطالعات صورت گرفته از سوی زمین شناسان سازمان زمین شناسی بسترای سازند چمن بید را گاهی تا بیش از 800 متر می توان برآورد کرد این سازند در محدوده غرب قوچان بطور جزئی قابل مشاهده است و سازند چمن بید در .....(ادامه دارد)

سازند تیرگان Kt :
نام این سازند از روستای تیرگان واقع در 39 کیلومتری جنوب شرق درگز گرفته شده است. سازند تیرگان از سنگ آهک های الیتی و زیست آواری و انتیراکلسیتی ضخیم لایه به همراه میان لایه هایی از آهک های مارنی، مارن نازک شده و شیل آهکی تشکیل شده است. این سازند بیشترین گسترش سطحی را در منطقه دارد و به تناوب در همه منطقه دیده می شود. به تقریب به هسته بیشترین تاقدیس ها و قله های منطقه توسط آهک تیرگان شکل می گیرند (افشار حرب1969).  در تمام رخنمون های این سازند، لایه هایی از سنگ آهک اربیتولین دار وجود دارد. در این گستره سازند تیرگان به دو بخش قابل تفکیک است. قاعده سازند شامل 100 متر تناوب سنگ آهک الیتی و بیوکلستی با سنگ ماسه قرمز رنگ و سنگ آهک ماسه ای به رنگ قرمز تا قهوه ای با لایه های نازکی از سنگ سیلت قرمز قهوه ای تیره است. بخش زیرین سازند تیرگان گذری تدریجی از سازند شوریچه به تیرگان را در ناحیه مشخص می سازند. بیشترین گسترش سازند تیرگان در غرب کپه داغ است و به سوی شرق از گسترش آن کاسته می شود. بسترای سازند تیرگان در کوه تیرگان .....(ادامه دارد)

سازند سنگانه:
نام این سازند از روستای سنگانه در شرق کپه داغ گرفته شده است. این واحد عموما دره های منطقه را تشکیل می دهد. سازند سنگانه شامل شیل یکنواخت به رنگ خاکستری تیره تا سیاه کمی مایل به سبز واجد کنگرسیون های رسی آهندار و تداخل هایی ازآهکهای سیلتی واجد آمونیت هایی چون آکانتوهایلیتس و پاراهایلیتس تشکیل گردیده است که دارای لایه های بسیار نازک از سیلتستون است که در سطوح فرسوده به رنگ قهوه ای روشن دیده می شود. این سازند در زون کپه داغ رخنمون داردو ضخامت آن در حدود 700 متردر مقطع شیب است و تا 2000 متر در غرب کپه داغ افزایش می یابد. کنتاکت آن با سرچشمه و واحد فوقانی آن با آقامیر به صورت کنفورم می باشد. قاعده این سازند از نظر سنی متعلق به آپسین بالایی است. در برخی از نواحی لایه های نازک و جزئی ماسه سنگ در قاعده سازند وجود دارد که شیب سازند را فقط در این لایه ها .....(ادامه دارد)

بخش مرکزی
رسوبهای مخروط افکنه و تراسهای آبرفتی این بخش شامل دشت قوچان- شیروان و قسمت کوچکی از دشت قوچان- مشهد است.
از نظر زمین شناسان این بخش یک دشت ساختاری بوده که متعلق به دوره ی کواترنری ، نئوژن و اواخر عهد پلیوسن می باشد که در اثر بالا آمدن ارتفاعات کپه داغ پدیدار گشته است.
این ناودیس ها (دشت قوچان- شیروان و مشهد) حوضه ی رسوبی ارتفاعات کپه داغ را از البرز شرقی جدا می سازند و در اثر فاز فرسایش از آبرفت های کوه های مجاور خود (کپه داغ- آلاداغ) انباشته شده که شهر قوچان بر روی همین آبرفت ها قرار گرفته است.
این سری رسوب ها حاصل فرسایش کوه های مجاور دامنه ها و همچنین حمل رسوبهای حاشیه رودخانه قدیمی این ناحیه است. اغلب رسوبها شامل قطعه های سخت رخساره های آهکی و ماسه سنگی قدیمی این ناحیه است. اغلب رسوبها شامل قطعه های سخت رخساره های آهکی و .....(ادامه دارد)

گدازه های آندزیتی و بازالتی:
در کوه های آلاداغ (البرز شرقی در جنوب شهرستان قوچان، علاوه بر رسوب های فرسایشی، فعالیت های آتش فشانی نیز قابل مشاهده می باشد. این موضوع از جمله تفاوت های زمین شناسی بین کوه های جنوبی و شمالی (کپه داغ) است که در کوه های شمالی فقط مرحله رسوب گذاری قابل مشاهده می باشد، ولی در کوه های جنوبی (آلاداغ) علاوه بر مرحله رسوب گذاری فعالیت آتش فشانی نیز مشهود است. گستره ی مذکورعمدتاً گدازه های آندزیتی توف (این واحد شامل توف آرژیلی شده برنگ سفید تا خاکستری روشن که ستبرایی در حدود 150 متر را در ناحیه ایجاد .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران

الف) لیتولوژی واحدهای زمین شناسی
1- واحد سنگی ژوراسیک تاکرتاسه:
1-1-1- سازند چمن بید
2-1-1- سازند مزدوران jm
- واحدهای سنگی کرتاسه
-2-1- سازند شوریچه KS
2-2-1- سازند تیرگان Kt :
3-2-1- سازند سرچشمه Rsr:
4-2-1- سازند سنگانه:
3- بخش مرکزی
4- بخش جنوبی:
گدازه های آندزیتی و بازالتی:


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله موقعیت جغرافیایی سرزمین ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.