در کیلومتر 10 شیروان – بجنورد واقع شده این کارخانه در سال 1338 توسط لهستانی ها با ظرفیت 1200 تن احداث شده است. و در سال 1341 توسط آلمانی ها توسعه یافته و طوری که هم اینک ظرفیت اسمی این کارخانه 4000 تن و ظرفیت واقعی (3700 – 3600 ) تن شبانه روز می باشد. این کارخانه دارای دو شیفت کاری 12 ساعته به صورت 7 صبح تا 7 شب و 7 شب تا 7 صبح می باشد و مواد اولیه این کارخانه هم شکر خام و هم چغندر قند است که در زمان کارآموزی تولید قند و شکر از شکر خام صورت می گرفت در نتیجه توضیحات بیان شده در این گزارش مربوط به تهیه شکر و قند از شکر خام (تصفیه شده) می باشد در ضمن در ابتدای گزارش توضیحات مختصری درباره ورود چغندر به کارخانه و استخراج شربت خام از آن آورده شده است. زمان بهره برداری از چغندر را اوایل پاییز و پس از برداشت چغندر می باشد.
شامل 10 صفحه فایل word قابل ویریاش
دانلود مقاله معرفی کارخانه قند شیروان