فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد قارچهای خوراکی

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد قارچهای خوراکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد قارچهای خوراکی


تحقیق در مورد قارچهای خوراکی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه87

فهرست مطالب مقدمه

تاریخچه کشت و استفاده از قارچهای خوراکی در

 

ایران و جهان

قارچهای خوراکی و خواص آنها   آشنایی با تاریخچه کشت و پرروش قارچ صدفی در ایران و جهان   آشنایی با قارچ صدفی

قارچ صدفی صورتی یا سالمون

 

با توجه به اسناد ومدارکی که در دسترس است تاریخ مصرف قارچهای خوراکی به عنوان غذا و دارو ‏به‏ زمانی بسیار دور برمی‏گردد بطوری که حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشتند و گاهی به عنوان یک ماده توهم‏زا در فالگیریها از آن استفاده می‏نمودند، مردم کشورهای شرقی اولین کسانی بودند که به استفاده از قارچ دست زده بطوری که نوعی قارچ بنام اوریکولاریا برای اولین بار در حدود 600 سال قبل از میلاد و نوعی دیگر بنام فلامولینا و لوتیپس در چین کشت ‏می‏شده‏اند و همچنین نوعی دیگر از قارچهای آسیای شرقی بنام  Lentinu edodes  وvolvariella در حدود 2000 سال قبل در چین و ژاپن مورد استفاده قرار می‏گرفتند و تکنولوژی کشت این قارچها جزو هنرهای خیلی قدیمی و محرمانه این

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد قارچهای خوراکی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.