این محصول در قالب PDF و در 94 صفحه می باشد.
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.
چکیده
هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید آب میوه (غیر مرکبات) است .
در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین
مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده
است.طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ١.١ میلیارد تومان دارد
و هزینه های در گردش سالانه مورد نیاز برای تولید و تامین منابع در حدود ٢٥٠ میلیون تومان
برآورد شده است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ١,٥ سال برگشت می یابد .
احداث واحد در استان هایی نظیر قزوین، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و کرمانشاه از مزیت
نسبی برخوردار می باشد.
معرفی محصول
آب میوه ها و نوشابه های گازدار حاصل از آن از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو
نوع زلال ( شفاف شده) ، کدر ( پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی ( آب میوه و یا
پالپ) به سه گروه ، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی
٥٠ % و در گروه - محتوی در گروه آب میوه ها ١٠٠ % ، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین ٢٥
٣٠ % متغیر می باشد. - شربت میوه بین ٦
فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود، متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز
به وضوح مشخص نشده است. بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر،
نکتار گفته می شود.
معلوم است که بعضی از میوه ها ( سیب، انگور و آلبالو) ، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات
مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر ( هلو، زرد آلو و پرتقال ) به صورت کدر مورد فرآیند قرار می
گیرند. علی رغم کدر بورن، از پرتقال آب میوه ، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر
بودن اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با
وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق
کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست.
دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آب میوه ( غیرمرکبات )