این محصول در قالب PDF و در 63 صفحه می باشد.
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود.
مقدمه
در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی
که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد
ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که
عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با
کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط سازمان های تحقیقاتی بین المللی از جمله
سازمان خوار و بار جهانی و بدست آمده است.
معرفی و شناخت محصول
آرد یا پودر گوشت فرآوردهای است که مازاد کشتار گاهی , کنسروسازی (کنسرو گوشتی) , لاشه و اندامهای ضبطی حیواناتی که درکشتارگاه به علل مختلف برای انسان غیر قابل مصرف تشخیص دادهمیشوند و همچنین ضمائم قرمز لاشه (کبد , قلب , ریهها) و ضمائمسفید لاشه (معده و روده که خالی و شسته شده باشد) و دستها و پاهابدست میآید .پودر گوشت در حدود 55 % پروتئین خام دارد و تجزیه کردن و داشتن آنالیز آن بدلیل متغیر بودنماده اولیه بصورت موردی، نیاز می باشد. میزان متیونین ، سیستئین و تریپتوفان آن کم و لیزینبالاست. میزان انرژی پودر گوشت به میزان چربی موجود در آن بستگی دارد. وجود یک آنتیاکسیدان در پودر گوشت برای جلوگیری از فساد آن اهمیت دارد . پودر گوشت به این دلیل کهحرارت می بیند و رطوبتش گرفته می شود آلودگی ندارد. ولی بزودی ممکن است آلودگی به آنمنتقل گردد. پودر گوشت اگر حاوی استخوان باشد باید با قیمت ارزانتری در اختیار مصرف کنندهقرار گیرد و در این حالت 40 تا 50 % پروتئین خام دارد و منبع خوبی برای کلسیم و فسفر می باشدالبته هر چه فسفر آن پائین تر باشد بهتر است چون ممکن است محدود کننده باشد.
دانلود پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید پودر گوشت و روغن صنعتی