فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مسائل بازاریابی خرمای ایران

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد مسائل بازاریابی خرمای ایران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مسائل بازاریابی خرمای ایران


تحقیق در مورد مسائل بازاریابی خرمای ایران

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه24

                                                             

فهرست مطالب

 

 

مشکلات بازاریابی وصدورخرما

 

  • مسائل مربوط به برداشت محصول :
  • طبقه بندی ارقام تولیدی وتوسعه ارقام صادراتی :
  • انبارکردن خرما :
  • خشک کردن ، درجه بندی واستاندارد :

 

اصولاً خرما برای ماندگاری بیشترباید از رطوبتی بین 18 تا 23 درصد برخوردارباشد لذا با استفاده از فن فرآوری باید رطوبت دانه ها را به طوریکنواخت دراندازه فوق تنظیم کرد . عمل خشک ودرجه بندی خرما درایران به طورمناسب وغیراصولی اکثراً توسط کارگران درانبارها درصورت دستی انجام می شود . خرما درسه درجه جداسازی می شود . دردرجه یک حبه ها باید کاملاً جدا از یکدیگر، از نظرظاهری وباطنی سالم ، پوست نازک وبه بدنه چسبیده ، کمی شیره دار، رنگ خرمایی یا زرد ، حبه درشت با هسته کوچک ، شیرین وخوش طعم بدون لکه ولهیدگی ، تخمیرنشده ، تمیزوبدون گردوخاک ومواد خارجی دربسته های کوچک ، کاملاً ضدعفونی شده وعاری از آفات انباری باشد .(5)دردرجه دوبه نسبت ، مرغوبیت اهمیت کمتری دارد . درجه 3 صرفاً مصرف صنعتی دارد وخرما دربسته های بزرگ 10 تا 20 کیلویی به هم چسبیده وفشرده بسته بندی می شود وبرای تهیه شیره الکل ، سرکه ، مخمروسایرفرآورده های صنعتی بکارمی رود . برخی از ارقام خرما جهت کاهش آلودگی اولیه وکم کردن بار میکروبی وفساد وایجاد بیماری باید شست وشو یا ضد عفونی وسپس رطوبت خارجی اش گرفته شود . برای بعضی ارقام نیز بهتراست از گلیسیرین خالص جهت شست وشو وافزایش امکانات فرآوری وگهداری محصول هستند لذا یا تسلیم قیمت های بسیارپایین روزهای برداشت می شوند ویا به دلیل

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مسائل بازاریابی خرمای ایران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.