فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مفهوم، مبانی نظری،تعریف و نظریه های خود نظمی یا خود تنظیمی تحصیلی (فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)

اختصاصی از فی توو مفهوم، مبانی نظری،تعریف و نظریه های خود نظمی یا خود تنظیمی تحصیلی (فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مفهوم، مبانی نظری،تعریف و نظریه های خود نظمی یا خود تنظیمی تحصیلی (فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)


 ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد،مفهوم، مبانی نظری،تعریف و نظریه های خود نظمی یا خود تنظیمی تحصیلی (ادبیات پژوهش  کارشناسی ارشد )

 

پایان نامه

ادبیات پایان نامه

سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است :

  • خود تنظیمی
  •  تئوری های خود نظم دهی
  •  مدل خودنظم دهی
  •  مدل یادگیری برنسفورد و همکاران
  •  مدل یادگیری پینتریچ و دیگروت
  •  مدل بوفارد – بوچارد و همکاران
  • مدل خود نظم دهی باتلر و وینر
  •  مدل یادگیری خود نظم ده کورنو و مندیناخ
  •  مدل خود نظم دهی زیمرمن
  •  پژوهش های انجام شده در داخل کشور
  •  پژوهش های انجام شده در خارج کشور

مشخصات فایل:

نوع فایل: word

منبع: دارد (فارسی و لاتین)

پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)

تعداد صفحات:28

گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)

خلاصه ای از مطالب:

خود تنظیمی

شناخت روانی اجتماعی کلاس می تواند بازخورد با ارزشی برای معلمان فراهم کند، چون این عامل در ترک تحصیل،غبیت از کلاسف اندوه و افسردگی، مقاومت دانش آموزان در مقابل معلم، عدم رفاقت بین دانش اموزان در کلاس،عدم علاقه و انگیزه اثر دارد، بدیهی است که رهبری معلم در کلاس نقش عمده ای در شکل گیری این واکنش ها دارد.

خودتنظیمی سازه ای است که از دهه ی 1960 از سوی بندورا مطرح شد( کدیور، 1383). مطالعات اولیه در این زمینه متمرکز بر خود تنظیمی به معنای عام کلمه بود که در زمینه های گوناگون فردی،خانوادگی و اجتماعی مطرح شد. از دهه ی 1980 این سازه در زمینه یادگیری مطرح شد و مورد توجه نظریه های گوناگون روانشناسی از جمله رفتارگرایی، شناخت گرایی و ساختارگرایی قرار گرفت. از ویژگی مشترک دیدگاه های گوناگون نسبت به این سازه، همپوشی نسبتا زیاد این نظریه ها با یکدیگر است. همه این نظریه ها هسته اصلی سازه ی خود تنظیمی را راهبرد های شناختی و فراشناختی معرفی کرده اند( کدیور، 1383).

راهبرد های شناختی:به هرگونه اندیشه، رفتار یا عمل گفته می شود که یادگیرنده در ضمن یادگیری مورد استفاده قرار می دهد، هدف این راهبرد کمک به فراگیری، سازماندهی و ذخیره سازی دانش ها، مهارت ها و سهولت بهره برداری از آنها در آینده است( واینستاین[1]  و هیوم[2]، 1998؛ به نقل از سیف، 1372). این راهبردها هم برای تکالیف ساده و حفظ کردنی و هم برای تکالیف پیچیده تر به درک و فهم نیازمندند، کاربرد دارند.

راهبردهای فراشناختی:راهبردهایی هستند که برای نظارت بر راهبردهای شناختی و هدایت آنها به کار می روند، این راهبردها را می توان سه گروه برنامه ریزی، تنظیم و ارزشیابی طبقه بندی کرد( سیف، 1372).

برنامه ریزی: دامنه ای از فعالیت ها از قبیل تعیین هدف، انتخاب راهبرد مناسب، تخصیص زمان، تعیین روش نظارت بر اجرا، تعیین ملاک ارزشیابی و انتخاب راهبرد اصلاحی را در بر می گیرد( جاکوبز[3]،1985 به نقل از صمدی، 1384).

2-16 تئوری های خود نظم دهی:

تعاریف مختلفی از خود نظم دهی ارائه شده است. زیمرمن(1998) یادگیری خود نظم دهی را بر حسب افکار، احساسات و رفتارهای خود انگیخته توصیف می کند که افراد برای دستیابی به اهدافی که خود وضع کرده اند مورد استفاده قرار می دهند. زیمرمن(2002) بر آن است که "یادگیرنده خود نظم دهی مشارکت فعال در یادگیری خویش است؛ یعنی به لحاظ انگیزشی، فراشناختی و رفتاری در فرایند یادگیری خویش دخالت فعال دارد". باتوجه به بعد انگیزشی، یادگیرنده خود نظم ده به توانایی خود اطمینان دارد، مستقل و کنجکاو است و به عبارتی دارای خودبسندگی و علاقه درونی بیشتری است. با توجه به فرایند های شناختی، یادگیرنده خود نظم دهی در طول یادگیری و انجام تکلیف به برنامه ریزی، هدف گذاریف خود ارزیابی مشغول می شود. از نظر فرایندهای رفتاری، فرد خود نظم ده برای بهینه سازی یادگیری به انتخاب، سازماندهی و ایجاد محیط های مناسب می پردازد( زیمرمن،2002).


[1] .Vaynestayn

[2] .Hiyoum

[3] .Jakoubez


 


دانلود با لینک مستقیم


مفهوم، مبانی نظری،تعریف و نظریه های خود نظمی یا خود تنظیمی تحصیلی (فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد پیشینه ی پژوهش)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.