لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:13
فهرست و توضیحات:
مقدمه
تجزیه و تحلیل
معرفی مختصری از این صنعت و رشته ی دانشگاهی
صنعت نساجی قدیمی ترین صنعت تمدن بشری به شمار میرود زیرا پس از نیاز انسان به غذا ، پوشاک دومین نیاز اساسی بشر می باشد که او را از سرما و گرما مصون نگهداشته و نشان دهنده شخصیت اجتماعی وی نیز می باشد . بشر از 9000 سال پیش از پارچه استفاده می کرد.
با پیدایش نیروی بخار و آغاز انقلاب صنعتی در اروپا صنعت نساجی دچار تحول اساسی شد. ماشین های بافندگی ، ریسندگی ، رنگرزی ، چاپ و تکمیل از حالت دستی خارج شده و از انرژی مکانیکی و بعد ها انرژی الکتریکی استفاده کردند و افزایش چشمگیر در تولید پارچه حاصل شد.
در ایران نیز از اوایل قرن چهاردهم هجری شمسی تا حدود 5 الی 10 سال پیش این صنعت به صورت ماشینی و جدید رشد چشمگیری داشته و به عنوان یکی از بزرگترین صنایع کشور به شمار می رفت.
به طور کلی ، صنعت نساجی به صنایع تولید الیاف (طبیعی و مصنوعی) ، تبدیل الیاف به نخ ، تبدیل نخ به پارچه و فرآیند های تکمیلی پارچه مانند : رنگرزی و چاپ گفته میشود.
فکر کنم همین 10 خط برای یک معرفی مختصر از این صنعت کافی باشه (البته گفتنی های زیادی وجود داره که تمومی نداره)
حالا میریم سراغ این رشته که مثل رشته های فنی حرفه ای دیگه از هنرستان شروع میشه (البته یه تعداد هم که هیچی از نساجی سرشون نمیشه از رشته ی ریاضی پا میشن میان تو این رشته اونم دانشگاه صنعتی امیر کبیر با بهترین امکانات
دو سال تو هنرستان بعد هم کنکور (دولتی)برای دانشگاه (فوق دیپلم)، البته آموزش عالی ، که تو تهران فقط یکی هست به نام مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی و بعد از فوق دیپلم دوباره یه کنکور دیگه برای لیسانس و مهندسی که متاستفانه برای لیسانس و مهندسی فقط دانشگاه آزاد پذیرش داره و دانشگاه دولتی وجود نداره البته تا 5 سال پیش وجود داشت .
مقاله معرفی مختصری از این صنعت و رشته ی دانشگاهی