تخلیه ماهی از کامیون سردخانه دار وجداسازی ماهی های زخمی
انتقال به سردخانه زیر صفروکنترل دمای نگه داری(۱۸-)
بیرون آوردن ماهی از سردخانه به اندازه مورد نیاز تولید
دیفراست
سرزنی و قطعه قطعه کردن ماهی
قصابی
انتقال ضایعات ماهی به سردخانه ضایعات
شستشوی قطعات ماهی
چیدن قطعات ماهی بر روی سینی های پخت
قرار دادن سینیهای پخت در تونل اتوکلاو پخت اولیه
پخت اولیه ( کنترل زمان و فشار و درجه حرارت پخت)
انتقال ماهی پخته شده به قسمت جداسازی
جداکردن استخوان وگوشت سیاه و پوست ماهی وگوشت سبز شده و خمیری و کندوئی شکل و
با بوی آمونیاکی
انتفال گوشت پاک شده به قسمت پرکن و ضایعات به سردخانه ضایعات
پرکردن قوطی از گوشت(دستی یا با پرکن)
کنترل وزن و وضع ظاهری قوطی پرشده
انتقال قوطی به بخش نمک زنی و اضافه کردن نمک
اضافه کردن فاز مایع(روغن یا آب نمک)به صورت داغ
خارج کردن هوای داخل قوطی با دستگاه اگزاست
دربندی قوطی و سپس شستشوی چربی جدار خارجی قوطی با دستگاه قوطی شور
استرلیزاسیون(۱۲۱درجه سلسیوس)
خنک سازی و خشک کردن جدار قوطی ها
بسته بندی اولیه و کد گذاری
انتقال به انبار قرنطینه
انتقال به بخش بسته بندی نهایی و لیبل زنی پس از گرفتن تاییدی بخش کنترل کیفیت وحصول
اطمینان از سلامتی محصول
انتقال ضایعات به کارخانه پودر ماهی
گزارش بازدید از کارخانه کنسرو پردیس