فهرست مطالب
فصل اول
تحقیقات انجام شده در زمینه بازاریابی و بازار رسانی محصولات کشاورزی 9
فصل اول
3-2 خصوصیات گیاهشناسی زیره سبز 18
1-4-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی 25
5-2 سایر کاربردهای زیره سبز 26
6-2 ویژگیها وروشهای کشت زیره سبز 27
10-2 خصوصیات گیاهشناسی و پراکنش جنس زرشک 35
11-2 مصارف خوراکی، ارزش غذایی و اهیمت دارویی زرشک 39
1-11-2 مصارف خوراکی و ارزش غذایی: 40
13-2 ویژگیها و روشهای پرورش زرشک بیدانه 42
2-2 طبقه بندی بازارهای مختلف 51
1-2-2 طبقه بندی بازار بر اساس موضوع مبادلات: 51
2-2-2 بازارها بر اساس وضعیت مکانی: 52
5-2 عناصر قابل کنترل و موثر بر بازاریابی 59
8-2 عوامل موثر در بازاریابی 63
2-2-8-2 واحدهای توزیع فیزیکی 64
3-2-8-2 آژانسهای خدمات بازاریابی 65
1-10-2 تئوری اقتصاد خرد (Microevonmic theory) 68
2-10-2 تئوری روان شناسی (psychogical) 69
1-2-10-2 مراحل تصمیم گیری خریدار 69
2-1-2-10-2 جستجو برای اطلاعات 70
3-1-2-10-2 ارزیابی کردن خط مشیهای مختلف (عمل تصمیم گیری) 71
11-2 مفهوم بازاریابی محصولات کشاورزی 72
12-2 اهمیت بازاریابی محصولات کشاورزی 73
1-13-2 فعالیتهای مبادله ای 75
15-2 فعالیتها و وظایف بازاریابی محصولات کشاورزی 80
3-15-2 درجه بندی و استاندارد نمودن محصولات 82
4-15-2 بسته بندی و تبدیل محصولات 83
17-2 اهداف بازاریابی محصولات کشاورزی 89
1-17-2 آنچه به عهده دولت میباشد 89
2-17-2 آنچه بر عهده تولید کننده میباشد 90
18-2 نقش شرکتهای تعاونی در بازاریابی 91
23-2 مدلهای حاشیه بازاریابی 96
1-23-2 الگوی مارک- آپ (Mark up Model) 96
2-23-2 الگوی حاشیه نسبی (Relative Model) 97
3-23-2 الگوی هزینه بازاریابی (Marketing Cost. Model) 97
4-23-2 الگوی انتظارات عقلایی (Ration Expectation Model) 98
25-2 برخی مشکلات اساسی موجود در بازاریابی محصولات کشاورزی 99
فصل سوم
فصل چهارم
1-2-4- کشورهای وارد کننده و صادر کننده زیره 110
2-2-4- روند تولید و صادرات زیره 110
3-4 مشخصات جامعه مورد بررسی و مشخصات تحقیق 114
4-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زیره 115
5-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زیره 118
1-3-9-4 مواد خارجی موجود در زیره 133
2-3-9-4 ویژگیهای زیره استاندارد شده باید به شرح زیر باشد: 134
5-9-4 اطلاعات زیر باید بر روی هر بسته یا بر چسب شود: 135
1-11-4 مسیرهای اصلی بازاریابی زیره 138
20-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی تولید کنندگان زرشک 149
21-4 ویژگیهای نمونه مورد بررسی عمده فروشان زرشک 152
22-4 ویژگیهای نمونه مورد برری خرده فروشان زرشک 153
3-24-4 نمایندگان عمده فروش 162
25-4 عملیات بازاریابی زرشک 164
36-4 مشکلات بازاریابی و صادرات زیره و زرشک 184
فصل پنجم
3-5 پیشنهادات جهت بهبود بازاریابی زیره و زرشک 198
پروژه:بازاریابی و بازسازی زیره و زرشک(235صفحه)