در این بخش چکیده 38 مقاله مختلف موجود می باشد که برای راحتی دانلود در یک فایل زیپ قرار گرفته است. برای هر مقاله قیمت 100 تومان در نظر گرفته شده است. لازم به توضیح است که قیمت هر یک از مقالات در سایت های مختلف، به طور جداگانه 2000 تومان می باشد. لیست مقالات موجود در این بخش را می توانید از لینک زیر به طور مجانی دانلود نمائید.
http://s5.picofile.com/file/8124017418/section3.docx.html
لیست مقالات این بخش به شرح زیر است: بررسی استفاده از پسماندهای کشاورزی (ساقه پنبه) در تهیه خمیرکاغذ - شا محمد امیری برآورد میزان ضایعات انواع نان مصرفی در استان لرستان - نادر آزادبخت و کبری خسروی نژاد استفاده از سیستم شبکه عصبی مصنوعی انتشار برگشتی (BP) برای شناسایی سیب زمینی¬های آسیب دیده - داود روح اله طیبی، مهدی معصومی و سمیه صفدری استفاده بهینه از پسماند های کشاورزی در تغذیه دام - حسن فضا ئلی استفاده از ضایعات کشاورزی در کاهش مصرف آب - حیدر شرفیه، داریوش قربانیان و فرزانه بهادری ارائه روش نوین خشک کردن بقایای پسته جهت تغذیه دام - سید مجتبی سید مؤمن، مجتبی زاهدیفر، محمدولی تکاسی و محس احسانی تاثیر سیستمهای انتقال بر تلفات ایجاد شده در فرایند تولید بذر ذرت - حمیدرضا گازر بررسی عوامل موثر بر تلفات کوبش و درصد دانه های صدمه دیده در یک واحد کوبش سرتغذیه خودکار برنج - عزت اله عسکری اصلی ارده، تیمور توکلی هشجین و ناصر شاهی تعیین پتانسیل تولید برق از ضایعات نیشکر - احمد فیروزی، سید صادق سیدلو و افشین مرزبان بررسی میزان ضایعات محصولات باغی در منطقه جنوب شهرستان قزوین و علل بروز آن و ارائه راهکار های مناسب - مرتضی الماسی، هوشنگ بهرامی و غلامرضا رحمانی زاده فرد مطالعه ارزش غذایی ضایعات و بقایای مزارع زعفران در تغذیه دام - علیرضا ودیعی، محمد دادمند، ابوالفضل عباسی، رضا فیضی و داود علی ساقی بررسی نقش فناوری نانو در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی - روح اله ماقبل و محمد چیذری بازیافت ضایعات خرما با استفاده از روش تخمیر - لیلا بهبهانی، جعفر حبیبی اصل بررسی طرح ملی بهبود مدیریت در کاهش تلفات و ضریب تبدیل دان در مزارع پرورش مرغ گوشتی کشور - احمد اصغر نژاد حقی، رقیه پدمرنگ و علی محمد هوشمندی غنی سازی کزل گندم با اوره و ملاس و استفاده از آن در تغذیه بره های نر بلوچی - سید اکبر شیری، علیرضا ودیعی نوقابی و محمد دادمند گرمایش اهمی: کاهش انرژی مصرفی و افزایش کیفیت آب لیمو - حسین درویشی و محمد هادی خوش تقاضا بررسی تأثیر استفاده از فراورده های آب پنیر بر کیفیت خمیر نان گندم - حسین جوینده بهبود پارامترهای کیفی پخت نان حجیم غنی شده با آب پنیر - حسین جوینده تعیین خواص فیزیکی و مکانیکی هسته دانه انار به منظورفرآوری آن - محمد صفی الدین اردبیلی، محمدهادی خوش تقاضا، ناصر بهروزی خزاعی انتخاب شرایط بهینه برای تبدیل زیستی ملاس به اسیدهای آلی در سیستم های تخمیری - سید محمد تقی غریب زاهدی، بهنام کشاورز و علی مؤیدی و سید هادی رضوی کاهش ضایعات محصولات فرآوری شده درخشک کن پاششی با بهینه سازی در مصرف انرژی - امین طاهری گراوند، محمد مزیدی و سید محمد تقی غریب زاهدی بررسی امکان تولیدکاغذ فلوتینگ از پسماندهای هرس کیوی- رامین ویسی کاربرد پرتوهای یونیزان در کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی - سمیه موسوی شبانکارئی، عبدالحسین ابوطالبی مطالعه اثر تیمار های مختلف شیمیایی بر کاهش ضایعات و افزایش عمر پس از برداشت گل بریده رز رقم اولانچ - سمیه موسوی شبانکارئی، عبدالحسین ابوطالبی و بهزاد ادریسی اثر ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل بر صدمات وارده به هندوانه - فیض الله شهبازی، علی رجبی پور، سید سعید محتسبی و شاهین رفیعی بررسی امکان استفاده از کاه گندم در ساخت کامپوزیت¬های چوبی - محمد تسوج و سید محمد میر¬مهدی بررسی افت ارزش غذایی یونجه(سه چین) از زمان برداشت تا زمان مصرف درمنطقه فامنین همدان - حسین شفیعی ورزنه، علی فرهپور، مح
چهارمین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی - بخش سوم