فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز

اختصاصی از فی توو پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز


پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز

دانلود پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز با فرمت ورد و قابل ویرایش تعداد صفحات 52

طراحی سردخانه ای بامشخصات

قرار است سردخانه‌ای در شهر نیشابور برای تامین 35000 نفر ساخته شود.

- در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف 2 روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­گردد و بقیه گوشت­ها به اتاق انجماد سریع روانه می­شود. گوشت­های منجمد شده تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود. (فرض بر آن است که در این سه ماه کشتار وجود ندارد)

- سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد وارد سردخانه شده و تا اوایل مهرماه نگهداری می‌شود و از اول مهرماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار فرستاده می‌شود.

- پرتقال در زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت، وارد سرد خانه شده و تا آخر مرداد نگهداری می شود.

- سیب در آخر آذر ماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه شده و تا اول فروردین نگهداری و از اول فروردین تا آخر همان ماه بطور مساوی به بازار فرستاده می‌شود.

- خیار و سبزیجات برای مصرف 15 روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می‌شود.(همیشه)

 

 فهرست

طراحی  سردخانه ای بامشخصات    3
فرضیات و نکات مهم در انجام پروژه    3
محاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانه    6
مصرف سرانه انواع محصولات..................................................................................................................6
انواع گوشت........................................................................................................................................6
انواع میوه............................................................................................................................................7
تعداد پالت‌ها و جعبه های موجود در هر اتاق...............................................................................................8
جدول میوه وسبزیجات...........................................................................................................................9
ضخامت عایق  و ضریب انتقال حرارت اتاقها.......................................................................................................10
ضخامت دیوار اتاق ها...................................................................................................................................11
اتاق ها و ابعاد آنها........................................................................................................................................12
نمای کلی سردخانه..............................................................................................................................12
اتاق نگهداری پرتقال............................................................................................................................14
اتاق نگهداری سیب..............................................................................................................................15
اتاق نگهداری هلو................................................................................................................................16
اتاق نگهداری سبزیجات........................................................................................................................17
اتاق نگهداری خیار...............................................................................................................................18
اتاق نگهداری گوشت گاو .....................................................................................................................19
اتاق نگهداری گوشت مرغ.....................................................................................................................20
اتاق نگهداری گوشت گوسفند................................................................................................................21
اتاق های انجماد سریع..........................................................................................................................22
اتاق پیش سرد کن...............................................................................................................................23
محاسبه بارهای حرارتی    24
محاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاق‌ها.......................................................................................25
بارتنفسی محصولات..............................................................................................................................26
جداول بار حرارتی    .......27
انتخاب اواپراتور برای اتاق‌ها    40
محاسبات سیکل    46
فلو دیاگرام سردخانه.............................................................................................................................46
نمودار  p-h سردخانه............................................................................................................................47
آنتالپی...............................................................................................................................................49
محاسبه دبی ها..........................................................................................................................................53
انتخاب کندانسور    55
لوله کشی    56
 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه و کار آفرینی طراحی یک سردخانه 35000 نفری در شهر نی ریز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.