فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره معرفی مختصری از رشته تاریخ

اختصاصی از فی توو تحقیق درباره معرفی مختصری از رشته تاریخ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره معرفی مختصری از رشته تاریخ


تحقیق درباره معرفی مختصری از رشته تاریخ

فرمت فایل :        Word    ( قابل ویرایش)         تعداد صفحات : 20 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

علوم تاریخ، یکی از شاخه های پراهمیت علوم انسانی محسوب می شود که از دیر باز مورد نظر بسیاری از صاحبنان اندیشه بوده است. امروزه آموزش تاریخ علاوه بر این که به مفهوم آگاهی بخشیدن به احوال و سرگذشت اقوام و ملتهای جهان بر اساس مدارک و اسناد به کار می رود می تواند انگیزیه ای برای جستجو و کاوش باشد. معروف است که تاریخ هر ملت شناسنامه ان ملت است و ملت بدون تاریخ، ملتی بی هویت محسوب می شود. ایران کشوری باستانی است که سسهم چشمگیری در ایجاد تمدن جهانی داشته است؛ بنابراین شناخت سرخطهای این حرکتها و تلاش گذشتگان امری ضروری است و می تواند انگیزه حرکتهای تکاملی آینده باشد.

1ـ2ـ اهمیت و جایگاه در جامعه

اگر چه شاید هنوز در جامعه ما، دانش تاریخ آن طور که باید و شاید شناخته نشده است، اما وجود مورخان بزرگی نظیر بیهقی، جوینی، رشیدالدین فضل الله و میرزا مهدی خان استرآبادی، بیانگر آن است که علم تاریخ در جامعه گذشته ما اهمیت فراوانی دشاته و ارموزه نیز با توجه به اهمیتی که در دیگر کشورها برای تاریخ قائل هستند، جای امیداوری است که ان شاء ا تاریخ بتواند در کنار دیگر علوم انسانی در جهت تعالی علمی این مرز و بوم مورد توجه قرار گیرد.

1ـ3ـ تواناییهای لازم برای داوطلبان این رشته و ادامه تحصیل در آن

برای ادامه تحصیل در رشته تاریخ، داوطلبان باید علاوه بر علاقه از قدرت تفکر و استنباط قوی نیز برخوردار باشند.

1ـ4ـ تواناییهای فارغ التحصیلان

دانشجویان دوره کارشناسی به طور کلی یک دوره تاریخ ایران و جهان را فرا می گیرند، شاید عمده ترین نقشی که می تواند ایفا کنند، به عنوان معلم در مراکز آموزشی سطوح مختلف، آموخته های خود را به دیگران منتقل کنند. بسیاری از دانش آموزان ما به دلیل نداشتن معلم خوب تاریخ از تاریخ گریزانند. بنابراین یک فارغ التحصیل دوره کارشناسی تاریخ می تواند در احیای فرهنگ و تمدن ملی و انتقال صحیح ان به هموطنان خویش نقش مهمی ایفا کند.

1ـ 5ـ موقعیتهای شغلی و محلهای کار

عمده ترین مراکز جذب فارغ التحصیلان این رشته وزارت امور خارجه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان موزه ها مراکز اسناد علمی، رادیو و تلویزیون، روزنامه ها، مجلات، مراکز طبع و نشر کتاب و مانند انها و دانشگاهها و موسسات آموزش عالی (برای فارغ التحصیلان دوره های تحصیلات تکمیلی) است.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره معرفی مختصری از رشته تاریخ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.