فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مطالب علمی پرورش شترمرغ

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد مطالب علمی پرورش شترمرغ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد مطالب علمی پرورش شترمرغ


تحقیق در مورد مطالب علمی پرورش شترمرغ

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه29

 

مطالب علمی پرورش شترمرغ

 

پرورش شتر مرغ از سال 1860 در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آغاز گردید و

سپس در سایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر

مرغ انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده

 

نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی

پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته که توأم با

موفقیت هایی دراین زمینه بوده  است. قابل ذکر است که تاکنون  در ایران محصولات

حاصل از کشتار این پرنده به بازار عرضه نشده است.

 

محصولات این پرنده شامل گوشت، چرم، پروسایر محصولات فرعی است. گوشت

پرنده قرمز بوده و از خواص آن می توان پایین بودن میزان چربی، کلسترول، تردی خاص

و بالا بودن میزان پروتئین را نام برد. چرم این پرنده چرمی با ظاهری زیباست و

درساخت انواع محصولات چرمی به کار می رود. نوع دیگر چرم  حاصل از پوست ناحیه

ساق پای شترمرغ است که از صفحات فلسی، مانند پوست مارمولک تشکیل شده و

در ساخت محصولات چرمی و به خصوص پوتین گاو چران ها استفاده می شود.پرهای

شتر مرغ در ساخت انواع گردگیرها استفاده می شود و خاصیت گردگیری بالایی دارد.

همچنین ازپرشتر مرغ در تزیین علم در مراسم مذهبی، ساخت انواع کلاه ها و شال

گردن ها استفاده می شود. سایر محصولات فرعی این پرنده شامل پوسته تخم می

باشد که از تخم های بی نطفه در زمان جوجه کشی به دست می آید. برروی این تخم

ها کارهای هنری از جمله نقاشی و حکاکی صورت گرفته و با قیمت های گزافی به

فروش می رسند. به طور کلی از کلیه اجزای این پرنده استفاده می شود. شترمرغ در

سن 10 تا 14 ماهگی کشتار می گردد و در این سن حدود 100 تا 120 کیلوگرم وزن

دارد. گوشت حاصل از این پرنده بیشتر از قسمت ران می باشد که در حدود 30 تا 35

کیلوگرم است. همچنین پوستی به مساحت 3/1 تا 5/1 متر مربع استحصال می گردد.

 

پرورش مولدین

 

شتر مرغ در سن 2 تا 3 سالگی به بلوغ جنسی می رسد و تا مدت زیادی بارور باقی

می ماند. پرنده نر در زمان بلوغ به رنگ سیاه با پرو بال سفید رنگ و شتر مرغ ماده به

رنگ قهوه ای تا خاکستری است. بارزترین نشانه در شتر مرغ نر، قرمزی رنگ ساق پا

، نوک و اطراف چشم است که ارتباط مستقیمی با قدرت جنسی نر دارد. هرچه این

قرمزی بیشتر باشد پرنده از قدرت نرینگی بیشتری برخوردار است.

 

شتر مرغ نرو ماده به صورت جفت تا دسته های چند تایی و نیز به صورت گله نگهداری

می شوند. این ترکیبات بسته به میزان زمین موجود و امکانات، قدرت جنسی نرها و

اهداف اصلاح نژادی متفاوت می باشد. هیچ استاندارد خاصی در این رابطه وجود ندارد

و مدیر مزرعه با شناسایی پرندگان و اهداف مورد نظر روش مناسب را انتخاب می

نماید. شتر مرغ ها در سال درحدود 6 تا 8 ماه تخمگذاری نموده و بقیه سال را

استراحت می کنند. در ایران این زمان از حدود بهمن ماه آغاز گشته و تا آبان ماه ادامه

دارد. بدیهی است در مناطق مختلف این زمان متغییر باشد. در طول فصل تخمگذاری

هر پرنده ماده به طور متوسط 40 تا 60 تخم می گذارد. البته در بعضی از پرندگان (از

جمله در کشورمان) این رکورد به 120 عدد تخم مرغ هم می رسد. به طور متوسط از

هر پرنده ماده در سال حداقل 20 عدد جوجه سالم تا زمان کشتار بایستی تولید گردد

تا این فعالیت به صورت اقتصادی ادامه یابد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مطالب علمی پرورش شترمرغ
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.