فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله تکامل

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله تکامل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله تکامل


دانلود مقاله تکامل

 تکامل چیزى بیش از معناى رشد است و در واقع شامل اکتساب و ارتقاء تمامى مهارت‌ها و توانائى‌هائى است که بزرگسالان بدان توجه ندارند. تکامل کودکان مجموعهٔ پیچیده‌اى از تغییرات پیشرونده را در بر دارد که عبارتند از: تکامل فیزیکی، تکامل شناختى و نمادین، تکامل زبانى و نمادین، تکامل عاطفى و اجتماعی، تکامل معنوى و اخلاقی.   

 هر یک از ابعاد تکامل با ظرافت خاصى باهم در ارتباط هستند. در صورت غفلت یا ممانعت از هر یک از این ابعاد به طریقی، کودک در شکوفائى توان بالقوه خود ناموفق خواهد بود. پس این وظیفهٔ بر عهدهٔ مراقب کودک است تا از برآورده شدن تمامى نیازهاى کودک اطمینان حاصل کند. به همان اندازه که تغذیهٔ مناسب، محبت و حفاظت از کودک ضرورى است، بازى نیز براى کودک حائز اهمیت است. بازى فرصت لازم براى بهبود مهارت‌هایِ حرکتى ظریف و آشکار را فراهم آورده و سلامت جسمانى کودک را حفظ مى‌کند. بازى به تکامل قوهٔ تخیّل و خلاقیت کودک کمک کرده و زمینهٔ تمرین مهارت‌هاى اجتماعى و اعمالى چون یافتن راهى جهت بیان احساسات و فراهم‌سازى فرصت‌هائى جهت درک نظام‌هاى ارزشى را به‌وجود مى‌آورد. شرایط تأمین بازى براى کودک مستلزم تهیهٔ امکانات، فرصت و زمان کافى براى انجام بازى متناسب با سن او مى‌باشد.  

  انواع تکامل 

  تکامل فیزیکى   

 تکامل فیزیکى کنترل‌ فزایندهٔ کودکان بر حرکات خود آنها را شامل مى‌شود. این پدیده شامل مهارت‌هاى حرکتى (ظریف و آشکار) و بینائى است. همزمان با بهبود قدرت دید، کودک مهارت فزاینده‌اى در نگاه کردن و توجه به فواصل دور و نزدیک پیدا مى‌کند. با تکامل مهارت‌هاى ظریف حرکتی، کودک توانائى لازم را براى دست‌کارى کردن اشیاء مثل کشیدن و گره زدن بند کفش پیدا مى‌کند. مهارت‌هاى آشکار حرکتی، کودک را به انجام اعمالى مثل انداختن و گرفتن که مستلزم تحرک زیاد است قادر مى‌سازد.  

    تکامل شناختى و نمادین (Symbolic)  

 تکامل شناختى و نمادین مستلزم کسب دانش و مهارت‌هاى لازم جهت پردازش و استفاده از اطلاعات به شیوه‌اى هدفمند است. این مهارت‌ها شامل قدرت تخیّل، خلاّقیت، افکار انتزاعی، دلایل منطقی، حل و فصل مسائل و اقدامات جدی، مى‌باشد.  

  تکامل زبانى و نمادین 

  تکامل زبانى و نمادین یادگیرى گفتار شامل توانائى در امر تولید صدا (اداى کلمات)، ادراک و کسب لغات فراوان براى یادگیرى مى‌باشد. کودکان یاد مى‌گیرند که از قوهٔ تکلّم به شیوه‌هاى بسیار پیچیده مثل بیان عقاید و برملاسازى افکار خود استفاده کنند.  

   تکامل عاطفى و اجتماعى   

 تکامل عاطفى و اجتماعى از همان بدو تولد که کودک به‌طور کامل به مراقبِ خود وابسته است، به‌طور فزاینده‌اى شروع به استقلال مى‌کند. او مهارت‌هاى خودیارى و درک ابعاد فرهنگى - اجتماعى را در خود مى‌پروراند. کنترل عواطف همراه با درک راه‌هاى مطلوب براى بیان عقاید و احساسات، تکامل مى‌یابد.  

   تکامل معنوى و اخلاقى   

 تکامل اخلاقى به‌طور وسیعى شامل درک ارزش‌هائى چون صداقت، عدالت، احترام و مفاهیمى چون درستی، نادرستی، احساس مسئولیت و درک نتایج کردار دیگران مى‌باشد. تکامل معنوى عبارت است از افزایش توانائى کودک در درک واقعیت‌ها (واقعیت‌هاى معنوی) و اثرات زیربنائى آن بر افراد و محیط.  

   بازى و تکامل حس اعتماد به نفس  

 کودکان از طریق محیط و واکنش دیگران نسبت به آنها به‌عنوان انسان، اعتماد به نفس پیدا مى‌کنند. کودکى که حس اعتماد به نفس کمترى دارد مراحل رشد را هم کندتر مى‌گذراند، مثلاً کودکى که به‌علت ترس از شکست، بازى جدیدى را امتحان نمى‌کند محتاج تقویت مثبت حس اعتماد به نفس است. تقویت مثبت این حس به‌ویژه در کودکانى که از جهاتى با دیگر بچه‌ها متفاوت هستند بسیار اهمیت دارد. حس تفاوت ممکن است ناشى از اختلال حسى (بینائى و شنوائی) یا جزئى از مسائل قومى باشد. کلیهٔ بزرگسالان باید توجه داشته باشند که اگر کودک احساس تفاوت کند یا با او متفاوت رفتار شود، بر اعتماد به نفس او تأثیر منفى مى‌گذارد. در تمامى موارد بزرگسالان مى‌توانند به کودکان کمک کنند تا با کاربرد مناسب زبان و دسترسى به شرایط، اعتماد به نفس خود را تقویت کنند. دسترسى کودکان به اسباب‌بازی، فرصتى را فراهم مى‌آورد که جملگى به بازى بپردازند و از مزایاى بازى خودبه‌خود برخوردار شوند. جوامعى که وسایل بازى را تهیه و در اختیار عموم کودکان قرار مى‌دهند، فرصت‌هائى را براى آنها فراهم مى‌آورند تا به بازى خودبه‌خود بپردازند و به‌طور اشتراکى از مزایاى آن بهره‌مند شوند.  

  پیشرفت تکاملى   

 دکتر مارى شریدان، مراحل گستردهٔ تکامل را که کودکان پشت سر مى‌گذارند مشخص نموده است. این مراحل قابل تشخیص، امکان تهیهٔ نقشه‌اى از تکامل را به‌دست مى‌دهد که مى‌تواند در پیشرفت کودک و تعیین نیازهاى فردى وى به‌کار گرفته شود.  

  پیش از آن، نظریه‌پردازانى چون فردریش ون شیلر (Friedrich Von Schiller) در سال ۱۸۸۰ و شارلت بوهلر (Charlotte Buhler) در سال ۱۹۳۰ عقیده داشتند که بازى نیز به‌صورت زنجیروار تکامل مى‌یابد. از آن پس محققین مختلفى از جمله دکتر مارى شریدان براى تشخیص و توصیف هر مرحله از ترتیب بازى‌ها کارهائى صورت داده‌اند. با

تکامل کودک بازى وى هم تکامل مى‌یابد. اگر کودکان در سنین مختلف را با یکدیگر مقایسه کنید مسلماً به‌راحتى به اختلاف آنها پى خواهید برد. بازى ممکن است خودبه‌خود و همزمان با برقرارى ارتباط کودک با فرد دیگر یا محیط پیرامون خود آغاز گردد، مثل لبخند کودک در پاسخ به توجه بزرگترها، گرفتن و بازى کردن با انگشتان پا و تجربه در تولید اصوات. به‌تدریج که رفلکس‌هاى اولیهٔ نوزادى کاهش مى‌یابد، کودک در مورد اعمال خود تصمیم گرفته و در جهت تکامل اشکال بازى خود مى‌کوشد. بنابراین، بازى نه تنها از راه یادگیری، تمرین و تکمیل مهارت‌هاى جدید به تکامل کودک کمک مى‌کند، بلکه مى‌تواند به‌عنوان شاخصى از چگونگى پیشرفت تکاملى کودک عمل نماید. سطح مهارت کودکان در انجام فعالیت‌هاى خاص با افزایش تکامل آنها افزایش مى‌یابد، مثلاً با مشاهدهٔ بازى کودک ۶ ساله و ۳ ساله در مى‌یابید که کودک ۶ ساله در گرفتن توپ بسیار موفق‌تر از کودک ۳ ساله عمل مى‌کند.

تکامل انسان  

 عنوان فارسى  تکامل انسان      

 توضیحات  انسیتویMax Planck فعالیت‌هایی را در زمینه‌ی تکامل انسان انجام می‌دهد. این انسیتو فعالیت خود را از سال ۱۹۹۷ آغاز کرده است. هدف این مرکز تحقیق و جستجو درباره‌ی تاریخچه‌ی بشر با استفاده از: آنالیزهای ژنی ، تحقیقات فرهنگی ، شناسایی زبان و سیستم‌های اجتماعی می‌باشد. با مراجعه به این سایت می‌توانید با گروه‌های مختلفی که در این مرکز فعالیت می‌کنند ، آشنا شوید ،هم‌چنین می‌توانید از کتابخانه‌ی مجازی این سایت استفاده کنید. 

تکامل انسان  

 انسان شناسان می گویند به رغم ظرفیت خارق العاده بشر برای جنگ و خشونت، ما انسان ها موجوداتی بسیار اجتماعی هستیم. 

پژوهشگران می گویند این پندار عمومی که اجداد دوردست انسان شکارچیان سرسختی بودند که هر چه در سر راهشان بود فتح و تسخیر می کردند غلط است. محققان ین هفته در گردهمایی انجمن آمریکایی پیشبرد علوم اعلام کردند که انسان های اولیه خود طعمه شکارچیان قویتری بوده اند.

بر اساس نظریه این گروه، این وضع ممکن است باعث تکامل انسانهای اولیه و افزایش سطح همکاری آنها برای پرهیز از شکار شدن شده باشد.

انسان شناسان می گویند به رغم ظرفیت خارق العاده بشر برای جنگ و خشونت، ما انسان ها موجوداتی بسیار اجتماعی هستیم.

جیمز ریلینگ، از محققان دانشگاه اموری در آتلانتای آمریکا می گوید افراد از تمایل دیگران به همکاری با آنها استقبال می کنند. اما انسان ها با کسانی که علاقه ای به همکاری ندارند با نگرش منفی برخورد می کنند.

شامل 20 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله تکامل
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.