فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق آشنایی با سیستم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی

اختصاصی از فی توو دانلود تحقیق آشنایی با سیستم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق آشنایی با سیستم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی


دانلود تحقیق آشنایی با سیستم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی

حسابداری :
 سیستمی است که داده های مربوط به فعالیت های واحد تجاری (ازجمله دانشگاه- شرکت های سهامی و ...) را دریافت و اندازه گیری می کند آنها را پردازش و نتایج را به استفاده کنندگان گزارش می دهد. حسابداری یک نقطه شروعی دارد یک ختمی.
حسابدار تمام پروسه حسابداری را باید از اول شروع و تا تهیه صورت های مالی (صورت سود و زیان- صورت گردش وجوه نقد صورت سود و زیان جامع- ترازنامه) ادامه دهد. در ایران ، در حسابداری دو طرف حساب همیشه تأثیرگذار است. (بدهکار- بستانکار)
حساب ها براساس معادله حسابداری به صورت زیر تقسیم می شود.   سرمایه + بدهی ها= دارایی ها
دارایی ها : شامل وجه نقد ،اسناد و حساب دریافتنی، زمین ، ساختمان ، ملزومات و تجهیزات و ...
بدهی ها :  شامل حساب پرداختنی- اسناد پرداختنی
سرمایه :  ادعای مالک یا مالکان نسبت به دارایی ها واحد تجاری را سرمایه می گویند.
شروع کار حسابداری:
مرحله 1:
برای شروع کار حسابداری ، نیاز به فاکتور داریم و یک فاکتور باید در ارتباط با موضوع کار باشد قبل از آن بایستی درخواست خرید برمبنای درخواست فاکتورتهیه شود باید به همراه فاکتور، پیوست درخواست دهنده کار باشد بعد تاریخ فاکتور، جمع عمودی فاکتور را کنترل می کنیم.
مرحله 1:  صدور سند حسابداری  مرحله 3 :  ثبت در دفاتر قانونی : دفاتر قانونی شامل دفتر روزنامه ، دفتر کل است.
دفتر معین جزء دفاتر قانونی محسوب نمی شود.
دفترروزنامه : دفتری است که همه رویدادهای روزانه مثل وصول مطالبات، حساب پرداختنی- خرید و فروش ، موجودی  کالا و ... ثبت می شود.
دفتر کل : دفتری است که در آن کلیه عملیاتی که در دفتر روزنامه ثبت شده برحسب سرفصل یا کدگزاری حساب ها در صفحه های مخصوص آن ثبت می شود.
دفتر روزنامه شامل: 1- شماره سند حسابداری و تاریخ 2- عنوان حساب و توضیح مختصری در مورد رویداد می دهیم 3- عطف  4- ستون بدهکار 5- ستون بستانکار
قوانین دفترروزنامه : 1- اشتباه رخ ندهد 2- صفحه ای از آن پاره نشود. اگر اشتباهی رخ داد با خودکار قرمز روی آن خط می کشیم و درست آن را می نویسیم و مسئول مافوق باید این ثبت یا خط زدن را تأیید کند و روی تصحیح شده آن باید امضاء بزند. نیازی به مهرنیست مهر را برای خارج از سیستم استفاده می کنند امّا برای داخل سیستم استفاده نمی شود قبل از ثبت اسناد یک قسمت کنترل داخلی داریم که کار حسابدار را راحت تر می کند. قبل از تحویل دفتر، کنترل داخلی از لحاظ تشخیص حساب، فاکتور، از جایی که می خواهند صادر شده یا نه، کالایی دارای برگه رسید انبار هست یا رسید انبار خورده یا نه و ... کنترل می کند و صحت و سوق آن را تأیید می کند. در غیراینصورت عدم تأیید می زند تا قسمتی که اشتباه شده است را اصلاح کنند.  
دفاترقانونی : دفاتری مثل روزنامه، کل را دفتر قانونی می گویند چون پلمپ می شوند توسط اداره ثبت شرکت ها 2- دفاتر شماره بندی می شوند. 3- حسابدار حق پاره کردن صفحه ای را ندارد و شماره ها باید پشت سرهم باشد. درغیراین صورت قانونی نیست.
مرحله 4:  انتقال حساب ها از دفتر روزنامه به دفترکل
مرحله 5:  تهیه تراز آزمایشی اصلاح نشده: ترازی از این عملیات انجام می دهیم تا مشخص شود آیا داده هایمان در دفاتر درست ثبت شده است یا نه؟
تراز آزمایشی فهرستی از مانده حساب های دفتر کل است که معمولاً در پایان هر ماه تهیه
 می شود.  تراز آزمایشی شامل : 1- نام موسسه یا دانشگاه 2- نام گزارش 3- تاریخ گزارش
 4- عنوان حساب 5- ستون بدهکار 6- ستون بستانکار
مرحله 6:  اصلاحات و تعدیلات :  اگر در ترازآزمایشی طرف بدهکار و بستانکار بالانس باشد یا به عبارتی درست باشد بحث تعدیلات را انجام می دهیم و یک حسابدار باید بداند تعدیلات را چگونه انجام دهد وتعدیلات باید در پایان دوره مالی انجام شود و سال مالی را اکثر اوقات پایان اسفند می دانند (معمولاً سال مالی 1/1 X1 تا پایان اسفند پیش پرداخت ، تقسیم سود کارمزد بانکی- موجودی ملزومات و ...
و ثبت های تعدیلی در دفتر روزنامه و انتقال آنها به دفتر کل در پایان سال انجام دهیم. ذخیره استهلاک را باید برای تمام دارایی ها انجام دهیم مثل وسایل نقلیه- ساختمان و ...

 

 

 

شامل 10 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق آشنایی با سیستم حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.