فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود فایل ورد Word پروژه بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.)

اختصاصی از فی توو دانلود فایل ورد Word پروژه بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود فایل ورد Word پروژه بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.)


دانلود فایل ورد Word پروژه بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.)

برنج به عنوان غذای اصلی حدود نیمی از جمعیت جهان به شمار می‎آید و به همین دلیل این محصول یکی از مهمترین منابع اصلی تأمین کننده نیاز غذایی جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در کشورهای مختلف بین 2/4 تا 1/102 کیلوگرم متغیر است و معمولاً کشورهای عمده تولید کننده برنج مصرف کنندگان عمده نیز هستند و تا حدی بین تولید و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولی در کشور ما متأسفانه این توازن برقرار نیست و ایران به عنوان یازدهمین کشور تولید کننده برنج، سومین وارد کننده در جهان است (11). برنج در کشور ما بعد از گندم دومین کالای مصرفی از نظر مقدار و تنها غله‎ای است که منحصراً برای تغذیه انسان کشت می‎شود و در حدود نصف جیره غذائی 1/6 میلیارد نفری از جمعیت دنیا را تشکیل می‎دهد (11) و در بخش عظیمی از قارة آسیا تأمین کننده بیش از 80% کالری و 75% پروتئین مصرفی مردم است. در کشور ما نیز به طور متوسط، روزانه 14% نیاز به انرژی از طریق برنج تأمین می‎شود (11). این گیاه در بین گیاهان عمده زراعی دارای خصوصیات منحصر به فردی از نظر مصرف آب است (رشد در شرایط غرقابی، غیرغرقابی و دیم). آب اولین و اساسی‎ترین عامل محدود کننده تولید محصولات کشاورزی است. کمبود آب که به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گردید دانشمندان و محققان تلاش‎های وسیعی را در جهت یافتن راه حل‎های مناسب برای افزایش توان تولید واحد آب مصرفی آغاز نمایند. 

 

عنوان

 

مقدمه

 

فصل اول – کلیات

 

1-1- سطح زیر کشت و میزان تولید در دنیا و ایران

 

1-2- سابقه کشت برنج در ایران

 

1-3- گیاه‎شناسی برنج

 

1-3-1- نوع ژاپونیکا

 

1-3-2- نوع ایندیکا

 

1-3-3- نوع جاوائیکا

 

1-4- سیستم‎های کشت برنج

 

1-5- فیزیولوژی و مراحل رشد برنج

 

1-6- فنولوژی و مراحل رشد برنج

 

1-6-1- مرحلة رویشی

 

1-6-2- مرحلة‌ زایشی

 

1-6-3- مرحلة رسیدگی

 

1-7- آب در گیاه

 

1-8- آبیاری در برنج

 

عنوان

 

1-8-1- روش آبیاری غرقاب دائم

 

1-8-2- روش آبیاری متناوب

 

1-8-3- آبیاری برنج براساس مراحل مختلف رشد

 

1-9- اثر کمبود آب

 

فصل دوم – بررسی منابع

 

2-1- عملکرد

 

2-2- اجزای عملکرد

 

2-3- عملکرد بیولوژیکی

 

2-4- راندمان مصرف آب

 

2-5- شاخص برداشت

 

2-6- فتوسنتز

 

2-7- ماده خشک

 

2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبی

 

2-9- فواصل آبیاری و مقدار آب مصرفی

 

2-10- مقاومت به خشکی

 

2-11- کیفیت و پروتئین دانه

 

2-12- شاخص سطح برگ

 

- منابع


دانلود با لینک مستقیم


دانلود فایل ورد Word پروژه بررسی روشهای مختلف آبیاری بر روی برخی صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک برنج ‎(Oryza satival L.)
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.