فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه دستگاه دزدگیرصوتی

اختصاصی از فی توو پروژه دستگاه دزدگیرصوتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه دستگاه دزدگیرصوتی


پروژه دستگاه دزدگیرصوتی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه26

  مقدمه

امروزه در دنیای کنونی دزدگیرها کاربرد فراوانی پیدا کرده اند و در اماکن و وسایل مورد استفاده قرار می یگرند. دزدگیرها بسته به نوع کاربرد آن و چگونگی کارکردن آن به چند دسته تقسیم می‌شوند: اشاره ای به انوع دزدگیر می نماییم:

 

دزدگیرهایی که توسط ضربه کار می کنند و هنگامی که ضربه را دریافت می کنند بکار افتاده عمل می کنند. دزدگیرهایی وجود دارند که توسط مادون قرمز کار می کنند.  این نوع دزدگیرها معمولاً در فروشگاهها، بانکها و دیگر اماکن به کار می روند. چون حساسیت آنها نسبت به بقیه بیشتر بوده و عملکرد آنها بهتر می‌باشد. این نوع دزدگیرها معمولاً توسط دو سنسور در روبروی هم قرار می گیرند و نور مادون قرمز مابین آنها قرار دارد و زمانی که شئی مابین این دو نور قرار می گیرند ارتباط آنها قطع شده و شروع به کار می کنند.

 

گونه دیگری از دزدگیرها دارای سنسوری هستند که تا شعاع مشخصی می توانند اشیاء را حس کنند و زمانی که شی خاصی در محدوده عملکرد آنها قرار گیرد شروع بکار می کند.

 

دزدگیرهایی نیز وجود دارند که با صوت و یا صدا بکار می‌افتند و به دزدگیر صوتی معروف می باشند. این قبیل دزدگیرها دارای گیرنده ای می باشند که این گیرنده ها امواج صوتی را دریافت نموده و این امواج را تقویت کرده و در خروجی خود به صورت آژیر درمی آورند.

 

دزدگیرهایی نیز در بازار موجود می باشند که می توان گفت به صورت مکانیکی عمل می کنند. به این طریق که دارای یک شاسی یا دکمه می باشند، وقتی که این شاسی یا دکمه تحریک می شود دستگاه بکار می افتد. یعنی ورودی آنها اولین قسمت از مدار می‌باشد. البته دزدگیرها هم به صورت آنالوگ و هم به صورت دیجیتالی موجود می باشند که بستگی به سلیقه سازنده دارد تا از نوع دیجیتالی باشد یا آنالوگ. معمولاً به علت سهولت دیجیتالی امروزه بیشتر از دزدگیرهای دیجیتالی استفاده می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توضیحات

پروژه ای را که خدمت شما ارائه می دهیم یک دستگاه دزدگیرصوتی می باشد. البته این وسیله را می توان یک دستگاه حساس برای صدا نیز در نظر گرفت. این وسیله کاربردهای مختلفی دارد. می توان آن را برای خودرو و یا منازل و یا اماکن دیگر وصل کرد.

 

این وسیله یک نوع ساده از دزدگیرهای صوتی می باشد. در واقع حالت ابتدایی آن می باشد. حساسیت این دستگاه را می توان با توجه به محیط تنظیم کرد. یعنی در محیط های ساکت می توان طبقه تقویت آن را افزایش داد تا عملکرد آن بهتر شود و در محیطهای شلوغ و پر سروصدا نیز می توان با حساسیت پایین بکار برد. منظور از حساسیت گین وسیله می باشد که توسط طبقه دوم این وسیله انجام می شود و حساسیت آن بستگی به گین آن می باشد هر چه گین آن بالا باشد در خروجی جواب خوبی دریافت خواهیم کرد.

 

می توان گفت این وسیله یک دستگاه تقریباً دیجیتالی می باشد که به وسیله Op Amp 741  و یک IC 555‌ طراحی شده است و دارای طبقات ورودی، تقویت و خروجی می باشد.

 

در اینجا لازم است لیست قطعات استفاده شده را خدمت شما معرفی نماییم. قطعات بکار رفته به شرح زیر می باشد:

 

  1. میکروفون خازنی
  2. OP Amp 741
  3. IC 555
  4. انواع مقاومتهای 1-47-2.2- 10-42-22 کیلو اهمی
  5. پتانسیومتر 10 کیلو اهمی
  6. خازنهای 100 میکرو فازاد و 01/0 میکرو فاراد
  7. ترانزیستور BC 546
  8. رله
  9. آژیر (بیزر یا LED )

 

نقشه مدار به صورت شکل صفحه بعد می باشد:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توضیحات:

 

ورودی این دستگاه یک عدد میکروفون خازنی می باشد که سر منفی آن زمین شده و سر دیگر آن توسط یک مقاومت یک کیلو اهمی به پایه منفی یا همان پایه شماره 2 OpAmp741  وصل شده است. به پایه مثبت یا پایه شماره 3 OpAmp741 دو عدد مقاومت  2.2 کیلو اهمی وصل است که به یکی از آنها ولتاژ 16 ولت از منبع تغذیه داده شده است و مقاومت دیگر به زمین وصل شده است، یعنی به منفی 12 ولت منبع تغذیه اتصال پیدا کرده است. از پایه 2 OpAmp741 توسط یک مقاومت 47 کیلو اهمی به خروجی OpAmp741 یعنی پایه 6 آن وصل است و پایه های 4 و 7 OpAmp741 به ترتیب با ولتاژهای منفی و مثبت تغذیه می شود. در این جا بهتر است که ساختمان داخلی OpAmp741 را بررسی نماییم.

 

تقویت کننده عملیاتی علی رغم پیچیدگی هایی که در طراحی طبقات مختلف داخلی آنها به چشم می خورد به دلیل نزدیک بودن پارامترهای ورودی و خروجی آنها به حالت ایده آل از نقطه نظر کاربردی بسیار ساده می باشند و در طراحی بسیاری از مدارهای الکترونیکی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

 

 

 

 

OpAmp741 و کاربردهای آن:

 

طرح کلی یک تقویت کننده عملیاتی: تقویت کننده عملیاتی یکی از مهمترین مدارهای ترکیبی آنالوگ است که می توان آن را به صورت مجموعه ای از مدارهای ساده تر معرفی نمود. همانطور که می دانیم ویژگی های مهم این تقویت کننده بهره ولتاژ بالا، امپدانس ورودی بزرگ و امپدانس خروجی کم می باشد. دستیابی به این خصوصیات حداقل مستلزم استفاده از سه طبقه اساسی مطابق شکل زیر است:

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


پروژه دستگاه دزدگیرصوتی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.