فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره ارتقای سیستم کنترل توربین های رولز رویس

اختصاصی از فی توو تحقیق درباره ارتقای سیستم کنترل توربین های رولز رویس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره ارتقای سیستم کنترل توربین های رولز رویس


تحقیق درباره ارتقای سیستم کنترل توربین های رولز رویس

فرمت فایل word: (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 28 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

یکی از نیازهای کنونی کشور ما در حال حاضر، نوسازی(Revamping) سیستم های کنترل توربین های گازی مورد استفاده در صنایع نفت و گاز، پتروشیمی و صنایع نیروگاهی می باشد. توربین هایی که حسب کاربرد صنعتی خود در طول سالیان سال توانسته نیروی محرک مورد نیاز ادواتی نظیر کمپرسورهای گاز، پمپهای نفت، ژنراتورها ی مولد برق را فراهم آورده و انرژی شیمیایی نهفته در گاز را به انرژی مکانیکی مورد نیاز صنایع مذکور تبدیل و چرخ صنعت را به حرکت وادارد.عمده سیستم های کنترل و مانیتورینگ موجود در ایستگاه های تقویت فشار منطقه نفتی گچساران عمری بالغ برسی سال داشته وسیستم ها و ادوات جانبی آن نظیر سیستم سوخت، ادوات حفاظتی، تجهیزات ابزار دقیق و ...بسیار قدیمی وغیر کارآمد می باشند. این سیستم ها به دلیل داشتن تکنولوژی قدیمی و ساعات کارکرد بالا، سبب بروز برخی مشکلات شده و آسیب هایی را به صنعت کشور وارد می سازد. از اینرو ارتقای سیستم های موجود به سیستم های به روزمانند کنترل کننده های منطقی برنامه پذیر(PLC) امری اجتناب ناپدیر می باشد.عیب یابی و تشخیص بسیار سریع و راحت، صرفه جویی در وقت و هزینه، کاهش چشمگیر سیم بندی و پیچیدگی تابلو به دلیل کمتر شدن نیاز به قطعاتی همچون رله، کانتر، تایمر و مبدل، نداشتن استهلاک مکانیکی، ایجادنشدن نویزهای الکتریکی و صوتی و بالا بودن ضریب اطمینان و درجه حفاظت از سیستم ها نسبت به سیستم های رله ای و الکترونیکی، از جمله مزایای این سیستم ها می باشد.

 

 

مقدمه

شرکت  بهره برداری نفت و گاز گچساران یکی از پنح شرکت اصلی زیرمحوعه شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با تولید نفت حدود بیست و پنج درصد از کل تولیدنفت کشور می باشد.این شرکت مجموعه ای بزرگ از واحد های بهره برداری نفت، تقویت فشار گاز، نمک زدایی  و گاز و گاز مایع با تعداد زیادی ماشین آلات دوار از قبیل توربین های گازی، توربین نیرو، کمپرسورهای فراورشی و ... می باشد.

در مجموعه ایستگاه های تقویت فشار، تعداد حدود 16 دستگاه توربین گازی رولز رویس[1]و 10 دستگاه توربو کمپرسور سولار سنتار[2] و ساترن[3] به عنوان درایور کمپرسورهای فراورشی جهت افزایش فشار و تزریق به میادین گازی/ نفتی ,ویا ژنراتورهای برق استفاده می شود.

 

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره ارتقای سیستم کنترل توربین های رولز رویس
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.