فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی


دانلود مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی

 

مشخصات این فایل
عنوان: مطالعه شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی هم زمان لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 12

این مقاله در مورد شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی می باشد .

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی

بر اساس مطالعات متعدد که به صورت آزمایشگاهی (in vitro) و روی موجودات زنده (in vivo) اعم از جمعیت های انسانی و حیوانات مختلف آزمایشگاهی صورت گرفته است، خواص بسیار با ارزش از قبیل کمک به هضم لاکتوز، مقاومت در مقابل پاتوژن ها روده ای درمان وپیش گیری های اسهال های ویروسی و باکتریایی، اثر مهاری روی سرطان قولون، اثر پیش گیری روی سرطان مثانه، تقویت سیستم ایمنی، رشد باکتری های روده باریک، کاهش لیپیدهای خون و بیماری های قلبی و عروقی،  درمان عفونت های مجاری ادراری، تناسلی،  درمان عفونت های ایجاد شده توسط هلیکوباکترپیلوری .......(ادامه دارد)

ماست کم چرب  
ب) روش کار
ابتدا سه ظرف تهیه شد و به هر ظرف سه لیتر شیر کم چرب میهن اضافه شد. به ظرف اول gr  5/0 از گرانول های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و gr  5/0 بیفیدوباکتریوم بیفیدوم اضافه شد و به خوبی به هم زده شد ودر دمای 42 درجه گرمخانه گذاری گردید.                              
هر دو ساعت اسیدیته چک شد تا به اسیدیته 42 درجه دورنیک رسید، سپس از گرمخانه خارج ودر یخچال قرار داده شد.  کشت میکروبی دوبار به فاصله دو ساعت انجام شد.
شرایط ظرف دوم مانند ظرف اول بود با این تفاوت که در دمای 38 درجه گرمخانه گذاری شد. به .......(ادامه دارد)

بحث ونتیجه گیری:
با توجه به ارزیابی حسی ماست تهیه شده در 42درجه بالاترین امتیاز را داراست واز نظر طعم، مزه وعطر و بو از کیفیت بالاتری برخوردار بود. ماست دو برابر دوز طعم ترش تر وطول دوره ماندگاری کمتری نسبت به محصولات دیگر داشت. ماست 38 درجه طعم شیرین تر وماندگاری بیشتر و قوام کمتری داشت.
با توجه به تحقیق دیگری که هم زمان روی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به تنهایی انجام شد، ماندگاری ماستی که از کشت همزمان دو باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به دست آمده بود بیشتر از ماست اسیدوفیلوس بود و این در شرایطی بود که هر دو نوع محصول
.....(ادامه دارد)

افزایش فلور میکروبی پروبیوتیک ها از دو طریق امکان پذیر است:
1-رساندن این ریز زنده ها از طریق محیط بیرون به بدن مانند مصرف غذایی
2-اجتناب از در معرض بودن با عواملی که از تعداد آن ها در بدن می کاهد.
اسونسون عنوان کرد که پروبیوتیک ها قادر به رشد در طول تخمیر می باشند و این امر باعث افزایش باکتری ها و کاهش قیمت محصول می شود .

فهرست مطالب مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی

چکیده:
مقدمه:
مواد و روش کار:
مواد
روش کار
نتایج
بحث ونتیجه گیری:
منابع:

 فهرست منابع شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی

1-فرخنده، ع. (1370) روش های آزمایش شیر و فراورده های آن، چاپ سوم، انتشارات دانشگاه تهران، صفحات 163-162 و 265-255.
2-کریم، گ. (1382) آزمون های میکروبی مواد غذایی، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ چهارم، صفحات 138- 128و 419- 417.
3-میرزایی، م. کریم، گ. (1382) مطالعه امکان تولید یک فرآورده پروبیوتیکی شیر با استفاده از کشت کمکی لاکتوباسیلوس کازئی، مجله علوم غذایی و تغذیه، سال اول شماره 1، 84- 75و 147.
4- Coconnier, M.H., Leivin, V., Hemery, B. and Sevin, A.L. (1998) Antagonistic activity against Helicobacter infection invitro and invivo by human Lactobacillus acidophilus strain L.B. , Appl. Environ Microbial, 64: 4573- 4580.
5- Greyor, B., Andrew, W., Bruce, N. and Fraser, C. (2001) Oral probiotic can be solve urogenital infection, FBMS Immunology and Medical Microbiology, 30: 49-52.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله شرایط تولید فرآورده ی پروبیوتیکی با استفاده ازکشت کمکی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.