فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله خوردگی فلزات

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله خوردگی فلزات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله خوردگی فلزات


دانلود مقاله خوردگی فلزات

مشخصات این فایل
عنوان: خوردگی فلزات
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 97

این مقاله درمورد خوردگی فلزات می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله خوردگی فلزات

خوردگی فلزات و آلیاژهای اکتیو – پاسیو
هنگامی که منحنی پلاریزاسیون آندی تا پنانسیل بالا اندازه گیری و رسم می شود روابط متفاوتی، و بسته به نوع الکترود و محیط آلی مابین پتانسیل آزاد الکترود با زمان بعد از آن که پتانسیل به بالاترین مقدار می رسد در حوالی   کاهش سریعی در دانسیته جریان مشاهده می شود که به تشکیل فیلم اکسید آهن مربوط می شود و به دنبال آن دانسیته جریان ثابت می ماند که مقدار آن ده ها برابر کمتر از بیشترین دانسیته جریان در پتانسیلی کمی پایین تر است. در پتانسیل های بالا، دانسیته جریان افزایش یافته و دلیل آن تصاعد اکسیژن و تبدیل اکسید به یون های آهن 6 ظرفیتی قابل ح در محلول است. افت پتانسیل آزاد الکترود برای مدتی ثابت می ماند که مربوط به انحلال فیلم اکسیدی محافظ می شود. موادی که این رفتار پلاریزاسیون را دارنوپلسیو نامیده می شوند. پسیو شدن در محیط های خاصی رخ می دهد. مشخصه پلسیورد یک محیط در پارامتر دارد.
1- دانسیته جریان بحرانی   که لازمه شروع تشکیل فیلم در محافظ در حین اسکن پتانسیل به سمت بالا فراتر رفتن از این دانسیته جریان می باشد.
2- پتانسیل پسیو که با   نشان داده می شود و در آن تشکیل فیلم محافظ شروع می شود.
3- اندازه دانسیته جریان بین   و   از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا با این تغییر نشان دهنده موثر بودن فیلم محافظ در کاهش سرعت خوردگی در سطح است.
پیش بینی تئوری یا اندازه گیری تخریبی ترکیب شیمیایی، ضخامت، ساختار فیلم های محافظ و خوردگی آن ها بسیار مشکل است. عوامل متعدد این پیش بینی را مشکل می سازد از جمله عدم اطلاع از...(ادامه دارد)

خوردگی شیاری:
خوردگی شیاری با وزن از دست رفته نمونه های آزمایش که 48 ساعت در معرض محلول 3%   قرار گرفته اند اندازه گیری شده است. برخلاف نتایجی که در خوردگی حفره ای به دست آمده، وزن از دست رفته خوردگی شیاری نه تنها به سطح تماس نمونه آزمایش، بلکه به شکل شیار و همچنین به ناحیه کاتدی بستگی دارد. از آنجایی که تمام شیارها از نظر شکل هندسی یکسان هستند، مقاومت خوردگی شیار با مقدار خوردگی بدون تقسیم کردن بر ناحیه شیار مقایسه شده است. نمودار 3 رابطه بین سرعت خوردگی سراسری برای نمونه های آزمایش خوردگی شیاری و میزان شاخص   را نمایش می دهد. این نتایج شبیه نتایج نمودار 1 می باشد. نمونه های آزمایش نمودار 1 هم دچار خوردگی شیاری و هم خوردگی حفره ای و خوردگی عمومی در محلول شده اند. نمونه های آزمایش نمودار 3 همچنین دچار خوردگی حفره ای شده اند. بنابراین، این اطلاعات دقیقاً قابل مقایسه با خوردگی شیاری نیستند. فولادهای زنگ نزن فریتی مقاومت خوردگی شیاری بالاتری را نسبت به فولادهای زنگ نزن آستنیتی در جایی که شاخص   به بالاتر از 32 می رسد را ...(ادامه دارد)

روش های آزمایش:
آزمایش مواد تجاری برای فولاد زنگ نزن 310 (AISI) که ورق های نازکی با ضخامت های mm 1/0 است صورت گرفته و نمونه ها یا از قبل پر شدن توسط هیدروژن در دانسیته جریان آندی گوناگون برای زمان های متفاوت آماده سازی شده اند قبل از اندازه گیری های الکترود شیمیایی، نمونه های پر شده و پر نشده با کاغذ سمباده ماسه ای 600 از جنس Sic و به صورت آیستوئی با استفاده از آب یون زدوده شده و الکل اتانول به صورت پی در پی آماده سازی شده بودند. همچنین از یک سلول سه الکترودی استفاده شده که شامل یک الکترود جیوه دار اشباع شده (SCE) به عنوان یک الکترود مرجع و یک شبکه پلاتینی به عنوان شمارنده الکترود است. محلول برای پر گردن هیدروژن   است. محلول برای اندازه گیری مقاومت ظاهری به صورت زیر است.
45/8 = PH و   
پلاریزاسیون نمایش داده شده در محلول بافری حاوی   و   است. همه محلولها با آب یون زدوده شده حاصل شده اند و آنالیز و بررسی نوع واکنشگر هم صورت گرفته ...(ادامه دارد)

مثال هایی از تأثیر متغیرهای محیطی روی رفتار پلاریزاسیون آندی
در اینجا خواهیم دید که هم اجزاء آندی و هم اجزاء کاتدی موجود در محیط می توانند پلاریزاسیون آندی آلیاژها و فلزات نوع اکتیو – پسیو را تحت تأثیر قرار دهند. در چند مثال خاص، اثر     PH روی محدوده پایداری و تشکیل فیلم های اکسیدی و سایر محصولات خوردگی مربوطه بررسی می شود. معهذا، بررسی اثر PH ، بدون در نظر گرفتن آنیون های همراه   میسر نمی باشد. به عنوان مثال، علاوه بر PH ، آنیون های کلرایو، سولفات، فسفات، نیترات نیز که در محلول های اسیدی وجود دارند سینتیک ونیز ترمودیتامیک انحلال فلزات را تحت تأثیر قرار می دهند. آنیون ها زمانی بیشترین تأثیر و تغییر را در منحنی پلاریزاسیون آندی ایجاد می کنند که تشکیل فیلم های محافظ حاصل از محصولات خوردگی را افزایش دهند و یا از تشکیل آنها جلوگیری کنند. اگر آنیون ها از لحاظ ترمودینامیکی و سینتیکی بسیار اکسید کننده (احیاء شونده) باشند.
اتر یون های سولفید، تیوسیانات روی پلاریزاسیون فولاد زنگ نزن نوع 304
شکل 34-5 اتریون های سولفید،   و تیوسیانات، SCN را روی پلاریزاسیون آندی فولاد زنگ نزن نوع 304 در اسید سولفوریک 1N نشان می دهد. واضح است که مهم ترین تأثیر این یون ها، افزایش دانسیته جریان تله اکتیو   و کمی تغییر در محدوده پتانسیل پسیو می باشد. بنابراین، فولاد زنگ نزن در حضور این یون ها به سختی پسیو می شود و یا اگر قبلاً سطح آن در غیاب این یون ها پسیو شده باشد، بعد از حضور آنها لایه پسیو از بین می رود. در نتیجه می توان گفت خوردگی موضعی فولادهای زنگ نزن در محل هایی که قبلاً آخال سولفید منگنز وجود داشته است توسط سولفید آغاز می شود. این آخال ها در محیط های اسیدی حل می شوند و حفره هایی با غلظت یون سولفید بالا به وجود می آورند در داخل این حفره ها فیلم محافظ پسیو نمی تواند تشکیل شود. همچنین فیلم محافظ مجاور حفره ها نیز تخریب می...(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله خوردگی فلزات

   مثال هایی از خوردگی:
-    تعریف:
-    مکانیزم های خوردگی:
-    اهمیت تشکیل محصولات جامد خوردگی:تسریع خوردگی و در تطبل آن ایجاد لایپاسیو:
مقدمه:
کلمات کلیدی:
مقدمه:
آزمایشات:
نتایج:
بحث و بررسی:
- نتایج:
مقدمه:
- آزمایشات:
خوردگی شیاری:
خوردگی عمومی:
پلاریزاسیون آندی:
- نتایج:
چکیده:
مقدمه:
روش های آزمایش:
نتایج:

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله خوردگی فلزات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.