فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه


دانلود مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

 

مشخصات این فایل
عنوان:ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 112

این مقاله در مورد ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه

 پیشگفتار:
امروزه ضمن گسترش روز افزون تحقیقات در زمینه داروهای گیاهی، تجویز و کاربرد آنها روز به روز در کشورهای مختلف جهان رو به افزایش است. علت عمده این توجه آن است که گیاهان در قرن‌های پیش مورد مصرف دارویی بوده‌اند و اثرات درمانی آنها در طول سالیان متمادی تجزیه و به اثبات رسیده است، کشور ایران نیز از لحاظ جغرافیایی و آب و هوایی از موقعیت مناسبی برخوردار است و برخورداری از این عامل مهم باعث گردیده در بین گیاهان دارویی موجود در ایران که رشد گونه‌های مختلف گیاهی در آن امکان پذیر باشد همچنین سابقه بسیار طولانی در کاربرد آنها توسط دانشمندان بزرگ و صاحب نام، از پیشروان استفاده از گیاهان در درمان بوده و نقش بسزایی در تکامل گیاه درمانی در طی قرون و اعصار ایفا نموده است......(ادامه دارد)

6-1-1- مواد متشکه
دانه های اسفرزه دارای موسیلاژ، پروتئنی، قند، روغن ثابت و تانن می باشد.موسیلاژ حاصل از آن دارای دو بخش است که یک قسمت در آب سرد و قسمت دیگر در آب داغ محلول می باشد. قسمت محلول در آب داغ پس از سرد شدن به حال ژل در می آید. در هیدرولیز این دو بخش د- گزیلوز [I]، ال- آرابینوز [II] و اسید آلدوبیورونیک حاصل شده است. روغن ثابت آن متشکل از گلیکوزیدی به نام اوکوبین [III] و بازهای مختلف، چند قند، استرول و پروتئین می باشد. موسیلاژ به میزان 30-20 درصد، بر روی دانه ها  قرار گرفته است......(ادامه دارد)

1-2- یبوست
علت اینکه یبوست همچنان بصورت یک معضل باقی مانده است، اینست که برداشت افراد از یبوست نادرست است، افراد فکر می کنند که حتما باید هر روز دفع داشته باشند تا موادسمی دفع شود که این فکر نادرست سبب شده تا از ملین ها استفاده کنند که این مسئله سبب وابستگی می‌شود بطوریکه با قطع هدف ملین ها دچار یبوست می شوند. دفع کمتر از 3 بار در هفته برای خانمها و کمتر از 5 بار در هفته برای آقایان یبوست تلقی می شود. یبوست یک بیماری نیست بلکه علامتی برای بیماری می تواند باشد. زمانی می گوییم فردی یبوست دارد که 2 یا تعداد بیشتری از علائم زیر به مدت 12 ماه در صورتی که هیچ ملینی استفاده نشود، مشاهده گردد......(ادامه دارد)

فصل سوم
کلیات فرآورده جوشان
1-3 مقدمه

آنچنان که در تاریخ ثبت شده پودرها یکی از قدیمی ترین اشکال دارویی هستند. آنها نتیجه تلاش برای آماده سازی داروهای خام و محصولات طبیعی در فرم تنظیم شده هستند. با کاهش استفاده از داروهای خام و افزایش استفاده از ترکیبات پوتنت، پودرها به عنوان فرم دارویی، توسط کپسول ها و قرص ها جایگزین شده اند. پودرها از مزایایی برخوردارند، بنابراین بخشی از (هرچند کوچک) از اشکال دارویی جامد را تشکیل می دهند. این مزایا شامل انعطاف پذیری در ترکیب و پایداری شیمیایی نسبتا خوب هستند......(ادامه دارد)

الف- خشک کردن مواد:
همانطور که قبلا توضیح داده شد مواد مورد استفاده در فرمولاسیون های جوشان بایستی دارای حداقل آب (رطوبت) باشند. به همین دلیل باید موادی را که در مولکول خود دارای آب هستند، قبل از مصرف خشک کرد. در بین مواد مورد استفاده در فرمولاسیون های حاضر، اسیدسیتریک، اسیدتارتاریک، بی کربنات سدیم و پودر ماده موثره در دمای 75 درجه سانتی‌گراد به مدت 3-2 ساعت خشک گردیدند و تا استفاده بعدی در بسته بندی محکم حاوی سیلیکاژل نگهداری شدند......(ادامه دارد)

5-7-4- آزمون تعیین مقدار موثردارویی
تعیین مقدار موثر دارویی بر اساس حجم تورم اسفرزه تعیین گردید. هر گرم از پوسته دانه اسفرزه باید حداقل 40 میلی لیتر، تورم یا خاصیت موسیلدژی داشته باشد. این عمل 3 بار به صورت زیر انجام شد:مقداری از گرانول جوشان تهیه شده را که حاوی 5/3 گرم ازماده مؤثره دارویی بود، داخل استوانه منبع 500 میلی‌ لیتری ریخته و به آن 250 میلی‌لیتر بافر فسفات اضافه گردید و کاملاً تکان داده شد تا سوسپانسیون یکنواختی گردد. سپس تا 500 میلی‌لیتر بافر فسفات دوباره به آن اضافه شد. به مدت 8 ساعت هر نیم ساعت، 1 دقیقه .....(ادامه دارد)

-5-  نتیجه‌گیری نهایی:
پوسته دانه اسفرزه گیاهی است که در درمان یبوست و درمان سندرم روده تحریک پذیر که یکی از شایعترین بیماری های گوارشی است، استفاده می شود. در طبقه بندی داروهای درمان یبوست، در دسته حجم دهنده ها یا Bulk forming قرار می گیرد بطور خلاصه مکانیسم عمل آنها به این صورت است که از طریق جذب اب باعث حجیم شدن محتویات روده می شوند و با افزایش حرکات دودی شکل باعث تخلیه مدفوع می گردند. این ماده گیاهی هم اکنون بصورت گرانول در بسته های 7 گرمی به دو صورت : طعم ساده و طعم میوه ای در بازار دارویی ایران موجود می باشد. جذب غیر سیستمیک این ماده و همچنین اثر بخشی 5 برابری پوسته دانه اسفرزه نسبت به دانۀ آن، ما را در انتخاب آن به عنوان داروی درمان یبوست و تولید آن به .....(ادامه دارد)

 

بخشی از فهرست مطالب مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه در پایین آمده است.

چکیده فارسی     
چکیده انگلیسی     
پیش گفتار     
بخش اول – مباحث نظری
فصل اول – اسفرزه
1-1 اسفرزه     
1-1-1- ریخت شناسی     
2-1-1- زمان جمع‌آوری     
3-1-1- خرده نگاری     
4-1-1- طرز نگهداری     
5-1-1- دامنه انتشار     
6-1-1- مواد متشکله     
7-1-1- مواد مصرف گیاه     
8-1-1- مهم‌ترین اثرات گزارش شده اسفرزه     
1-8-1-1- بیماریهای قلبی – عروقی     
9-1-1- نحوه مقدار مصرف به عنوان ملین گیاهی     
10-1-1- مکانسیم اثر     
11-1-1- موارد عدم مصرف     
12-1-1- در دوران بارداری و شیردهی     
13-1-1- تداخل دارویی     
14-1-1- موارد احتیاط     
15-1-1- اشکال دارویی     
2-1- کنترل کیفی و کمی شیمیایی پوسته دانه اسفرزه     
فصل دوم – یبوست
1-2- یبوست     
2-2- اتیولوژی     
3-2- درمان     
1-3-2- درمان غیر دارویی     
2-3-2- درمان دارویی     
4-2- سوء مصرف ریلمین‌ها     
فصل سوم – کلیات فرآورده‌ جوشان
1-3- مقدمه     
2-3- تعریف پودر     
1-2-3- انواع پودرها     
3-3- تعریف گرانول   
.....(ادامه دارد)  

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.