فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده


تحقیق در مورد توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:36

 فهرست مطالب

 

توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده

 

مقدمه :

 

چکیده :

 

متن کامل توافقنامه امنیتی عراق با آمریکا

 

ماده اول:اهداف ماده

دوم:تعریف اصطلاحات

ماده سوم:احترام به قوانین

 

 

ماده چهارم:وظایف و مأموریت‌ها

 

ماده پنجم:مالکیت دارایی‌ها

 

ماده ششم:بهره برداری از تاسیسات و مناطق مورد توافق

 

ماده نهم:عبور و تردد خودروها، کشتی‌ها و هواپیماها

 

ماده یازدهم:خدمات و ارتباطات

 

ماده دوازدهم:حاکمیت قضایی (مسؤولیت حقوقی)

 

ماده سیزدهم:حمل سلاح و پوشیدن لباس‌های رسمی

 

ماده چهاردهم: ورود و خروج از عراق

 

ماده پانزدهم:واردات و صادرات

 

ماده شانزدهم:مالیات

 

ماده هجدهم:خودرو‌های رسمی و نظامی

 

خصوصیت امریکایی ها قانون شکنی و بی توجهی به حقوق و معاهدات بین المللی است. هر چند قانون شکنی امریکایی‌ها به منزله شکست عراق در توافقنامه نیست، لکن نوعی بی‌اعتمادی همواره بر فضای عراق و توافقنامه حاکم است و امریکا در ایجاد بهانه های جدید برای بر هم زدن قواعد و تعقیب هدفهای سلطه جویانه مشکلی ندارد.

 

 

چکیده :

 

پس از پایان جنگ سرد وفروپاشی ترکیب بندی قدرت در سطح بین المللی ، ایالات متحده همواره در پی کسب جایگاه برتر و القای قدرت هژمونی خود بوده است اتخاذ استراتژی‌خاورمیانه بزگ وطرح دمکراتیزه کردن ساختار های سیاسی در این منطقه ، به ویژه اقدامات وراهبرد های سخت ونرم این کشور در عراق موید این واقعیت است.

 

 

یکجانبه گرایی آمریکا در برخورد با مسایل منطقه ای تحت پوشش تروریسم و بنیادگرایی اسلامی سالهاست که افغانستان، عراق و ایران را تحت انواع فشارها قرار داده و اکنون نیز آمریکایی ها با تکیه به تجربه الگوی ژاپن پس ازجنگ‌،برای استمرار حضور در این منطقه درصدد قانونی کردن و رسمیت یافتن چنین حضوری،در چار چوب توافقنامه استعماری هستنند.

 

 

قرارداد امنیتی عراق و آمریکا در ادامه سیاست سلطه جویانه این کشور در منطقه خاورمیانه، نه تنها عراق را برای مدتی طولانی تحت نفوذ مستقیم آمریکا قرار می دهد بلکه سایر اهداف آمریکا در خاورمیانه را نیز پوشش می دهد.

 

 

در دوران جنگ سرد و رقابت سیاسی و نظامی میان دو بلوک شرق و غرب، انعقاد چنین پیمان هایی قابل توجیه بود. بسیاری از دولت های منطقه با شوروی سابق و برخی نیز با آمریکا پیمان های نظامی داشتند. به هر صورت قراردادها و پیمان های نظامی و امنیتی دوران جنگ سرد تابع منطق موازنه قدرت بود و تا اندازه ای به ایجاد تعادل قدرت ها در منطقه کمک می کرد هر چند در مواردی موجب بروز جنگ و درگیری میان کشورهای منطقه به نیابت از جانب قدرت های برتر می گردید.

 

 

اکنون که جنگ سرد به پایان رسیده، دولت آمریکا، به عنوان یک قدرت برتر، در کل منطقه اعمال نفوذ و قدرت می کند و از موضع نظامی- اقتصادی برتر، به دنبال تثبیت موقعیت و حضور ارباب منشانه خود و ایجاد "خاورمیانه بزرگ" است.

 

 

طرح توافقنامه امنیتی به دلیل پایان یافتن زمان حضور نیروهای آمریکایی در اواسط سال 2008 از طرف آمریکا پیشنهاد شد. جرج بوش، رییس جمهور آمریکا و نوری المالکی، نخست وزیر عراق در نوامبر 2007 تفاهم نامه همکاری بلند مدت بین دو کشور را که 3 محور امنیتی، سیاسی و اقتصادی را در بر داشت، به امضا رساندند.

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد توافقنامه امنیتی عراق و آمریکا پیامدها چشم انداز آینده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.