فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد علوفه

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد علوفه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد علوفه


تحقیق در مورد علوفه

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحات: 24


فهرست مطالب :
1-4-2- اندازه کیفیت علوفه
1-4-2-1- پروتئین خام (CD)
1-4-2-2- قابلیت هضم ماده خشک گیاهی (DMD)
1-4-2-3- ماده خشک
1-4-2-4- خاکستر
1-3-2-5- دیواره سلول عاری از همی سلولز (ADF)
1-4-2-6- دیواره سلولی  (NDF)
1-4-2-7- الیاف خام
ارزیابی کیفیت علوفه
فصل دوم: مرور منابع
حلال خنثی و قابلیت هضم کل
2-3-3- درصد کربوهیدراتهای محلول (WSC)




به طور کلی سه روش برای اندازه گیری پارامترهای تعیین کننده کیفیت علوفه وجود دارد، (نظری سامانی، 1378):
-    روشهای آزمایشگاهی (In-Vitro)
-    میکروبیولوژی (In-Siro)
-    بیولوژی (In-Vivo)، (روش مستقیم).
در روش مستقیم با حضور دام و خوراندن علوفه به آن کیفیت مورد ارزیابی قرار می گیرد آماده سازی و دورة آزمایش وقت گیر و پرهزینه است، از سوی دیگر روش میکروبیولوژی مستلزم امکانات ویژه است لذا روشهای آزمایشگاهی را معمولاً بعنوان کاراترین روشها مورد استفاده قرار می دهند. در این روش مقدار کمی علوفه جهت انجام آزمایشات و تعیین پارامترهای تعیین کننده کیفیت علوفه مورد نیاز است. باید توجه داشت که در روشهای آزمایشگاهی اندازه گیری کلیه ترکیبات شیمیایی پرهزینه و وقت گیر است لذا باید فاکتورهایی را مد نظر قرار داد.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد علوفه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.