این فایل حاوی جزوه آموزشی مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا می باشد که به صورت فرمت PDF در91 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.
فهرست
مقدمه
شرایط وقوع اپیدمی بیماریهای روده ای
مخزن بیماری
عدم امنیت بهداشتی محیط
راههای انتقال آلودگی
حلقه های زنجیره انتقال آلودگی
اثرات آلودگی
تصویر محیط برنامه
جزوه آموزشی مدیریت بهداشت محیط در پیشگیری و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا