فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره رابطه نامتقارن بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد درشرکت های پذیرفته شده در بورس تهران

اختصاصی از فی توو تحقیق درباره رابطه نامتقارن بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد درشرکت های پذیرفته شده در بورس تهران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره رابطه نامتقارن بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد درشرکت های پذیرفته شده در بورس تهران


تحقیق درباره رابطه نامتقارن بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد درشرکت های پذیرفته شده در بورس تهران

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 37 صفحه

 

 

 

 

 

 

چکیده

این مقاله به بررسی رابطه بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد با وجود شرکت های دارای محدودیت مالی و شرکت های فاقد محدودیت مالی ، شرکت هایی با جریان نقدی مثبت و شرکت هایی با جریان نقدی منفی را بررسی می کندبرای طبقه بندی شرکت ها به شرکت های دارای محدودیت مالی و فاقد محدودیت مالی از شاخصی به نامww استفاده می شود.این پژوهش از نوع همبستگی بوده وداده های مورد استفاده شامل نمونه مرکب از  58 شرکت فعال در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های80-90 می باشد و برای تجزیه وتحلیل داده ها از روش داده های تابلویی استفاده شده است. نتایج حاصل از آزمون تجربی فرضیه ها نشان می دهد که بین حساسیت گردش وجه نقد و جریان نقدی عملیاتی رابطه معنا داری وجود ندارد  ولی بین اندازه شرکت و نسبت سود تقسیمی و حساسیت گردش وجه نقد رابطه معنا داری وجود دارد . بین حساسیت گردش وجه نقد در شرکت های دچار محدودیت مالی و شرکت های فاقد محدودیت مالی تفاوت قابل قبولی وجود دارد. همچنین میزان حساسیت گردش وجه نقد در بین شرکت های دارای جریان نقدی عملیاتی مثبت با شرکت های دارای جریان نقدی منفی تفاوت وجود دارد.


مقدمه   

        یکی از اهداف مهم تامین مالی، انجام سرمایه گذاری در شرکت ها برای سود آوری بیشتر می باشد. مدیران شرکت به منظور حداکثر کردن ارزش شرکت به دنبال اجرای سرمایه گذاریهای سود آور می باشند که انجام این پروژه ها ی سود آور مستلزم تامین مالی می باشد. تنها منابع تامین مالی کمبود نقدینگی تسهیلات بانکی نیست و راهکارهای دیگری نیز وجود دارد.محدودیت های مالی داخلی محدودیت هایی هستند که در ارتباط با منابع(وجه نقد) داخل واحد تجاری مطرح بوده و میتوان تحت عنوان هزینه نمایندگی مطرح کرد. میزان اتکا یک شرکت بر منابع داخلی نیز از طریق "حساسیت سرمایه گذاری جریان نقدی" آن شرکت تعیین می شود. ادعا می شود که شرکت هایی که دچار محدودیت های مالی هستند از حساسیت سرمایه گذاری جریان نقدی بیشتری برخوردارند. شرکت هایی که نارسایی های مربوط به بازارسرمایه در مورد آنها از شدت بیشتری برخوردار است، برای تامین مالی پروژه های سرمایه گذاری خود بیشتر به منابع داخلی تکیه   میکنند. فرازی و همکارانش بر مبنای این اندیشه شاخص به نام" حساسیت سرمایه گذاری جریان نقدی" را معرفی کرده است. در این پژوهش با توجه به نظریات المیدا و همکارانش و ریدیک در مورد حساسیت گردش وجه نقد از ذخایر نقدی به بررسی نظریات آنها پرداخته خواهد شد. ریدیک و همکارانش معتقدند که حساسیت گردش وجه نقد از ذخایر نقدی به طور کلی منفی می باشد. پژوهش های قبل به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته و نشان می دهد که شرکت های که ذخایر نقدی نگهداری می کنند بسیار می باشند که وجود این ذخایر نقدی زمان نبود وجه نقد در شرکت، از هزینه ی بالای تامین مالی منابع از خارج شرکت جلوگیری                                  می کند[6]. آلمیدا و همکارانش مدلی را ارائه دادند که در آن شرکت ها برای دسترسی به منابع خارجی با مشکلات زیادی مواجه هستند و بخش بیشتری از منابع مالی خود را از داخل شرکت تامین می کنند که اصطلاحاً به چنین شرکت هایی" شرکت دچار محدودیت مالی[1]" می نامند که معیار های محدودیت مالی به دو گروه سنتی و مدرن تقسیم می شوند. معیارهای سنتی محدودیت مالی شامل: اندازه شرکت[2]، عمر شرکت، نسبت سود تقسیمی[3]، گروهای تجاری[4]میباشد. معیارهای مدرن محدودیت مالی شامل: شاخص ترکیبی، ارزش افزوده اقتصادی، حساسیت جریان نقدی و ذخایر نقدی است

 

دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره رابطه نامتقارن بین ذخایر نقدی و حساسیت گردش وجه نقد درشرکت های پذیرفته شده در بورس تهران
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.