فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم ترمز ABS

اختصاصی از فی توو دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم ترمز ABS دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم ترمز ABS


دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم ترمز ABS

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه: 25
بخشی از فهرست مطالب:

تقسیم بندی ترمزها

تاریخچه سیستم ترمز ضد قفل

آشنایی مقدماتی با سیستم ترمز ABS

سیستم الکترونیکی ترمز ABS

سیستم الکترونیکی 

نکاتی در مورد سیستم های ترمزABS

چگونگی عملکرد سامانه ی ABS الکترونیکی

توضیح نهایی

 

تقسیم بندی ترمزها:

ترمزها از دید کلی به دو دسته اصطکاکی و الکتریکی تقسیم بندی می گردند. ترمزهای اصطکاکی از رایجترین ترمزها می باشد که امروزه در صنایع خودروسازی بکار گرفته می شوند و خود به دو دسته دیسکی و کاسه ای تقسیم بندی می گردند.

هر کدام از این ترمزها دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند. ترمزهای کاسه ای معمولاً قوی تر از ترمزهای دیسکی عمل می کنند مخصوصاً اگر از نوع خود قفل کن باشند. به همین دلیل در اکثر ماشین های سنگین از این نوع استفاده می گردد. در عوض کنترل پذیری ترمزهای دیسکی به مراتب بهتر از ترمزهای کاسه ای می باشد چون نیروی وارده بر دیسک متناسب با نیروی وارده بر پدال می باشد و از این رو کنترل ABS با این نوع ترمزها توصیه می گردد.

ترمزهای دیسکی دارای انتقال حرارت بهتری از نوع کاسه ای می باشند همچنین در شرایط بارانی به دلیل نیروی گریز از مرکز قابلیت بهتری برای دفع آب دارند و ترمزگیری را مطمئن تر می سازند.

و اما ترمزهای الکتریکی که شاید استفاده تجاری از آن در خودروها به یک دهه هم  نمی رسد در این نوع ترمزها یک روتور ( آرمیچر) کوپل شده با محور گردنده وجود دارد که درون یک استاتور می چرخد. به محض ترمزگیری جریانی در استاتور القاء شده و این مجموعه همانند یک ژنراتور عمل می کند و انرژی تولید شده از این مجموعه باطری ها را شارژ می کنند. در حقیقت در ترمزهای معمولی، انرژی جنبشی ( مکانیکی) بر اثر اصطکاک به گرما تبدیل می گردد اما در ترمزهای الکتریکی انرژی مکانیکی به الکتریکی تبدیل و در باطری ها ذخیره می گردد. از این نوع ترمزها معمولاً در خودروهای هیبریدی استفاده می شود ( از قبیل هوندا اینسایت و تویوتا پریوس). به همین دلیل مصرف انرژی در این نوع خودروها به کمترین مقدار خود می رسد. (مصرف هوندا اینسایت 2.4 لیتر در هر 100 کیلومتر است).

 سیستمهای ترمز اصطکاکی معمولاً به دو نوع هیدرولیکی (روغنی) و پنوماتیکی (بادی) تقسیم می شود که در ماشینهای رده سواری از نوع هیدرولیکی و در ماشینهای سنگین از نوع پنوماتیکی استفاده می گردد.

تاریخچه سیستم ترمز ضد قفل :

سیستم ترمز ضد قفل برای اولین بار در سال 1930 در هواپیما به شکل مکانیکی مورد استفاده قرار گرفت در همان زمان تحولات زیادی در توسعه این سیستم در صنعت هوانوردی بوجود آمد .

اما جالب بود که بررسی این سیستم برای چندین سال متوقف شد تا اینکه در سال 1975 تا 1976 برای اولین بار این سیستم در کامیونهای سنگین در آمریکا برای کاهش تصادفات بخاطر از دست دادن پایداری کامیون در جاده ها مخصوصن جاده های لغزنده مورد استفاده قرار گرفت.

در سال 1980 در تکنولوژی ایمنی خودرو تحول عظیمی رخ داد و سیستم ABS به شکل امروزی (الکترونیکی ) در خودروهای سواری مورد استفاده قرار گرفت .

 

آشنایی مقدماتی با سیستم ترمز ABS :

یکی از مهمترین عواملی که باعث از دست دادن کنترل خودرو می گردد ترمز کردن ناگهانی در جاده های لغزنده مانند جاده های مرطوب ،برفی ، یخی و ... است که این عمل بعلت قفل شدن چرخها بر روی سطح جاده می باشد برای جلوگیری از این امر سیستم ترمز ضد قفل (ABS) استفاده میشود . در این سیستم از طریق یک سیستم هدایت الکترونیکی کنترل شده و با دریافت اطلاعات لازم از وضعیت سرعت هر چرخها از طریق سنسورهای سرعت نیروی ترمز بر روی چهار چرخ را کنترل و تنظیم میکند . دراین سیستم مقدار نیروی ترمز بر روی هر یک از چرخها میتواندمتغیر باشد بدین ترتیب چرخی که دارای سرعت کمتری نسبت به چرخ دیگر باشد به همان نسبت فشار روغن ترمز در آن کاهش می یابد ، این کاهش فشار به صورت مقطعی بوده و تا زمانی ادامه می یابد که دور چرخها یکسان شود .

سیستم ABS از سرعت 6 کیلومتر در ساعت به بالا شروع به کنترل سیستم ترمز مینماید و در صورتیکه به هر نحوی دچار اختلال و اشکال گردد سیستم ABS از مدار خارج شده و ترمز خودرو به صورت عادی عمل مینماید .

این فقط قسمتی از متن مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خریداری نمایید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق کامل درمورد سیستم ترمز ABS
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.