فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد بررسی شبکه های حسگر بی سیم د رنقاط انطباق پذیری معماری میان افزار

اختصاصی از فی توو مقاله در مورد بررسی شبکه های حسگر بی سیم د رنقاط انطباق پذیری معماری میان افزار دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد بررسی شبکه های حسگر بی سیم د رنقاط انطباق پذیری معماری میان افزار


مقاله در مورد بررسی شبکه های حسگر بی سیم د رنقاط انطباق پذیری معماری میان افزار

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه161

 

بخشی از فهرست مطالب

فهرست مطالب

چکیده 1

فصل اول:ارایه کلیات پیرامون شبکه های حسگر بی سیم 2

  1. 1مقدمه. 3
  2. 1 معرفی شبکه های حسگر بی سیم 4
  3. 2.1ساختار خودکار. 6
  4. 2.1ساختار نیمه خودکار. 6
  5. 2.1 ساختمان گره 6

.3.1ویژگی‌های عمومی یک شبکه حسگر. 7

فصل دوم: 9

طراحی یک پلت فرم  شبکه های حسگر بی سیم برای تشخیص و شناسایی رویداد های نادر، تصادفی و بی دوام 9

  1. 2 دیدگاه کلی طراحی پلت فرم 10
  2. 2مقیاس پذیری.. 13
  3. 3.2 سنسورهابرایتشخیص و طبقه بندی.. 16
  4. 3.2 دستیابی بهطول عمر. 20
  5. 2 دوبارهآماده سازی قابل بازیابی. 23
  6. 2 بسته بندی.. 26
  7. 2. مباحثه (گفتگو) : 27
  8. 2 ارزیابی طراحی پلت فرم 31

فصل سوم : میان افزار. 33

  1. 3 کاربرد میان افزار در شبکه ی حسگر بی سیم 34
  2. 1.3 موارد استفاده میان افزار. 37
  3. 1.3 نقش های عملیاتی میان افزار. 39
  4. 1.3 سناریوهایی برای تغییر رفتار میان افزار. 41
  5. 3 بررسی اجمالی میان افزار. 43
  6. 2.3چارچوب خدمات.. 43
  7. 2.3مشخصات درخواست خدمات.. 49
  8. 2.2.3مثالی برای مشخصات درخواست خدمات.. 50
  9. 2.3 ترکیب خدمات معتبر. 50
  10. 2.3 کنترل استفاده از منابع. 55
  11. 3 امتیاز سازگاری در میان افزار. 56
  12. 3.3 ظرفیت جریان فرایند برنامه ریزی.. 60
  13. 3.3 زیرفرآیندهای فرآیند منابع محاسبه. 63
  14. 3.3 زیرروند رزرو از روند منابع : 68
  15. 3.3 نقاطسازگاری در قابلیت های برنامه ریزی ظرفیت : 70
  16. 3 اجرا و ارزیابی: 74

فصل چهارم: 84

نتیجه طراحی میان افزار برای شبکه های حس گر بی سیم 84

  1. 4. بررسی اجمالی از خوشه(سلول) بر اساس معماری میان افزار 85
  2. 1.4 لایه کلاستر. 87
  3. 1.4 لایه منابع مدیریت. 88
  4. 4 مسائل طراحی و چالش ها. 89
  5. 2.4 کنترل خوشه. 90
  6. 2.4 مدیریت منابع. 91
  7. 4 هماهنگی Intercluster 94
  8. 4 هماهنگی Intercluster 95
  9. 4.تشریح مسئله. 96
  10. 4.اکتشافی سه فاز. 97
  11. 4.نتایج شبیه سازی.. 98
  12. 4.کاربرد میان افزار در شبکه حسگر بی سیم 99

فصل پنجم: کارهای مرتبط انجام شده 101

  1. 5: پروژه ExScal 102
  2. 5نرم افزار و الزامات آن. 103
  3. 5. توپولوژی، پوشش، و استقرار. 107
  4. 5. نرم افزار معماری.. 110
  5. 4.5.مطمئن پایه و به کارگیری برنامه های کاربردی. 110
  6. 4.5. کاربرد محلی سازی. 112
  7. 4.5.محیط برنامه، امنیت. 114

منابع. 125

 

 


چکیده

بازتاب ، ثابت شده است به مکانیزمی قدرتمند برای رسیدن به انطباق نرم افزار در معماری میان افزار ، اگر چه  این مفهوم نیازمند آن است که میان افزار باز شده و آن همه اصلاح عملکرد و رفتار آن ممکن شود. این منجر به سیستم هایی می شود که به سختی  درک و آنالیز می شوند و ممکن است به سرعت باعث پایمال کردن توسعه دهندگان شود . امن تر و قابل فهم تر از روش های  مدل سازی و مطرح ،  استفاده و اجرای قسمتی از اصول بازتابنده است در حالی که محدود کردن دامنه ی ممکن از اصلاح، به عنوان میان افزار شفاف است . ما در نظر گرفتیم که با توجه به محدودیت منابع در شبکه های حسگر بی سیم ( شبکه گیرنده بی سیم ) بهتر است : محدود کردن ویژگی های بازتابنده به منظور صرفه جویی چرخه محاسباتی و کاهش ترافیک شبکه.علاوه بر این ما باور نمی کنیم همه تغییرات دروغ را در توسعه دهنده نرم افزار  و ما جدا از نگرانی های عملیاتی، اصلاح نقشه های مختلف و سطوح انتزاعی نقش های مختلف عملیاتی را معرفی می کنیم معماری میان افزاری را فراهم می کنیم که استراتژی کنترل نقاط سازگاری  را معرفی کنیم که در دسترس هستند برای قابلیت های اولیه  تغییررفتار  میان افزار. رویکرد ما از طریق اجرای اثبات نمونه مفهوم که برای کمک به استفاده های صنعتی در حوزه تدارکات و سناریوی نیاز برای تغییر ، در  قابلیت های برنامه ریزی ظرفیت میان افزار ارزیابی شده است . نمایش نتایج نشان می دهد که چگونه تغییرات در الزامات کسب و کار ممکن است  از طریق  حمایت موثر  منجر به  معرفی  نقاط سازگاری  است.

  فصل اول:ارایه کلیات پیرامون شبکه های حسگر بی سیم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.1مقدمه

شبکه های حسگر بی سیم

 

شبکه های حسگر بی سیم ( شبکه گیرنده بی سیم ) حمایت مستقری می کنند از ادغام داده های زیست محیطی  به برنامه های کاربردی و به طور معمول با عمر طولانی، بزرگ مقیاس و دارای منابع محدود، همچنین منوط هستند به شبکه های غیرقابل اعتماد وتحرک گره ای . در چنین محیط هایی، نرم افزار نیاز به انطباق رفتار و ویژگی های آن و کنار آمدن با تغییر زمینه و شرایط عملیاتی دارد ، نتیجه آن ، تکامل نرم افزار و پیکر بندی دوباره یک ضرورت است.  

 

شبکه های حسگر بی سیم یک تکنولوژی جذاب و مهم است که در سالهای اخیر مورد توجه محققین قرار گرفته است. آنها در یک سطح وسیعی از کاربردهای غیر نظامی و نظامی ، از قبیل ردگیری اشیاء ، زیر ساخت نظارتی ، دریافت محل اصلی و مراقبت از محل جنگ آن را توسعه داده اند. به طور نمونه یک WSN[1] شامل صدها هزار گره های ذره ای حسگر هستند که با کانال های بی سیم و انجام توزیع دریافت و به اشتراک گذاری فرآیند های داده ها، ارتباط دارند.

 

تکنیک های بسیار پیشرفته WSN بر روی کاربردهای آسان و سادهِ گردآوری داده و در بیشتر مواقع بر روی حمایت از کاربردهای یک شبکه تمرکز دارند. بنابراین معمولا طراحی پروتکل ها و کاربردهای شبکه به دقت ترکیب می شوند یا حتی مانند یک رویه یکپارچه ترکیب می شوند. به هر حال چنین رویه هایی منحصر به فرد هستند و اعمال نفوذ مستقیم تراکنش ها با سیستم عامل های جا داده شدهِ اصولی یا حتی اجزاء سخت افزاری از گره های دیگر نی به صورت انحصاری انجام می شوند. تصور ما از توسعه WSN در نهایت ، طراحی روش های کاربردی سیستمی است که بر اساس استانداردها است و قابل انتقال بر روی سیستم ها می باشد. علاوه بر این ، کاربردهای متعددی نیاز به اجرای همزمان بر روی یک WSN خواهند داشت. به طور مثال ساختار یک سیستم نظارت ممکن است نیاز به مشاهده همزمان درجه حرارت و تشعشع ، کنترل شکاف ها بر روی دیوار ، حرکت افراد و حتی ارتباط با سیستم های ساختمان های نزدیک داشته باشد.

 

 

2.1 معرفی شبکه های حسگر بی سیم

 

 

شبکه حسگر/کارانداز (حس/کار) شبکه ای است متشکل از تعداد زیادی  گره کوچک. در هر گره  تعدادی حسگر یا کار انداز وجود دارد. حس/کاربه شدت بشدت محیط فیزیکی تعامل دارد. از طریق حسگرها اطلاعات محیط را گرفته و از طریق کار اندازها واکنش نشان میدهد. ارتباط بین گره ها بصورت بی سیم است.هر گره به طور مستقل و بدون دخالت انسان کار میکند و نوعاٌ از لحاظ فیزیکی بسیار کوچک است و دارای محدودیت هایی در قدرت پردازش، ظرفیت حافظه ، منبع تغذیه،... می باشد. این محدودیت ها مشکلاتی را به وجود می آورد که منشا بسیاری از مباحث پژوهشی مطرح در این زمینه است. این شبکه از پشته پروتکلی شبکه های سنتی پیروی میکند ولی به خاطر محدودیت ها و تفاوت ها ی وابسته به کاربرد، پروتکل ها باید باز نویسی شوند امروزه زندگی بدون ارتباطات بی سیم قابل تصور نیست. پیشرفت تکنولوژی CMOS و ایجاد مدارات کوچک باعث شده است تا استفاده از مدارات بی سیم در اغلب وسایل الکترونیکی امروز ممکن شود. پیشرفت همچنین باعث توسعه ریز حسگرها شده است. این ریز حسگرها توانایی انجام حس های بی شمار در کارهایی مانند شناسایی صدا برای حس کردن زلزله را دارا می‌باشد همچنین جمع آوری اطلاعات در مناطق دور افتادهو مکان هایی مه بربی اکتشافات انسانی مناسب نیستنند را فراهم کرده است. اتومبیل ها میتوانند از ریز حسگرهای بی سیم برای کنترل وضعیت موتور، فشار تایرها، تراز روغن و.... استفاده کنند. خطوط مونتاژ میتواننداز این سنسور ها برای کنترل فرایند مراحل طول تولید استفاده کنند. در موقعیت های استراتژیک ریز حسگرها می‌توانند توسط هواپیما بر روی خطوط دشمن ریخته شوند و سپس برای رد گیری هدف(مانند ماشین یا انسان) استفاده شوند. در واقع تفاوت اساسی این شبکه ها ارتباط آن با محیط و پدیده های فیزیکی است  شبکه های سنتی ارتباط بین انسان ها  و پایگاه‌های اطلاعاتی را فراهم میکند در حالی که شبکه حس/کار مستقیما با جهان فیزیکی در ارتباط است با استفاده از حسگر ها محیط فیزیکی را مشاهده کرده، بر اساس مشاهدات خود تصمیم گیری نموده و عملیات مناسب را انجام میدهند.

 


[1] Wireless Sensor Networks

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد بررسی شبکه های حسگر بی سیم د رنقاط انطباق پذیری معماری میان افزار
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.