فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان

اختصاصی از فی توو دانلود مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان


دانلود مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان

 

مشخصات این فایل
عنوان:کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 14

این مقاله درمورد کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان می باشد.

خلاصه آنچه در مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان می خوانید :

 ارائه دستورالعمل تعیین مشخصات فنی و روش گونه‌بندی عایقهای حرارتی
در زمینه صرفه‌جویی در مصرف انرژی، با توجه به تنوعی که در عایقهای حرارتی وجود دارد، لازم است الگویی برای تعیین مشخصات فنی محصولات مختلف تعیین گردد تا استفاده‌کنندگان امکان انتخاب عایق مناسب برای شرایط مختلف را داشته باشندک عایقهای حرارتی مورد استفاده در ساختمان باید مطابق مقررات ملی ساختمان دارای مشخصات حرارتی حداقلی باشند. علاوه بر آن عایق‌های حرارتی باید از دوام و کارآیی کافی در برابر عوام محیطی برخوردار باشند. در این پروژه عایقهای حرارتی از نظر مقاومت حرارتی واقعیک مشخصات مکانیکی، دوام و عملکرد در شرایط محیطی مختلف ارزیابی شده و طبق ضوابط این استاندارد درجه‌بندی می‌شوند. بدین‌ترتیب انتخاب نوع بهینه عایق حرارتی به راحتی امکان‌‌پذیر بوده و زمینه برای رقابت سالم بین تولیدکنندگان عایق حرارتی فراهم می‌گردد.

 طراحی و تکمیل آزمایشگاه تعیین مشخصات فنی شیشه‌های یک یا چندجداره
در این پروژه تجهیزات و دستگاه‌های لازم برای انجام آزمایش‌های ضروری به منظور ارزیابی کیفیت و دوام شیشه‌ دوجداره طراحی و ساخته می‌شود. دستگاه‌های آزمایش عبارتند از دستگاه مه‌گرفتگی شیمیایی، آزمایش نقطه بیفک، محفظه رطوبت بالا، چرخه آب و هوایی تسریع شده.
  تجهیز ازمایشگاه کنترل کیفیت قابهای جداره‌های شفاف ساختمانی
تعیین میزان نفوذپذیری درب و پنجره‌های خارجی ساختمان‌ها به منظور کنترل کیفیت از نظر تطبیق با استانداردها و محاسبة بار حرارتی ساختمان و صرفه‌جویی انرژی ضروروتی دارد. نفوذ آب علاوه بر اثر تخریبی بر روی خود درب یا پنجره، موجب کثیفی جداره‌های داخلی و تخریب مصالح حواشی می‌شود.

 بلوک‌های سیمانی سبک
بلوک‌های سیمانی نوع قطعات پیش‌ساخته بتنی با عیار سیمان کم هستند که طرح اختلاط بتن آنها بر اساس مقاومت مورد نیاز بدست می‌آید. وزن بلوک بستگی به وزن بتنی دارد که با آن ساخته می‌شود. بلوک‌های ساخته شده از شن و ماسه رودخانه‌ای یا شکسته، وزن ویژه معمولی و در حدود 2000 کیلوگرم بر متر مکعب دارند. موضوع ازدیاد وزن بلوک‌ها برای ساخت و ساز در کشوری مثل ایران که در ناحیة زلزله‌خیز واقع شده، نامطلوب است. با این توجیه و هدف بلوک‌ها که اهمیت بسیار زیادی در ساخت و ساز دارند، نیاز به تحقیق همه‌جانبه داشته و لازم است در خصوص سبک‌سازی، افزایش کیفیت و دوام، شرایط بهینه مصرف آنها و ... رهنمودهایی تعیین گردد.
 
اصلاح خواص گچ و دوام گچ به وسیله مواد افزودنی
گچ ماده‌ای است که در ساختمان مورد مصرف فراوان دارد. امروزه در کشور ما، مصرف عمدة گچ در ساختمانسازی بیشتر در اندود گچ و خاک و سفید کاری دیوارها و سقف‌ها و همچنین به عنوان ملات در اجرای سقف‌های طاق ضربی است. از آنجایی که ملات گچ هوایی است، بنابراین نمی‌توان آن را در محلهای نمناک و یا در ساختمانهای زیر آبی مصرف کرد. استفاده از فرآورده‌های گچی مانند تیغه‌ها و تخته‌های گچی و دیواره‌های خشک  و غیره در بخش‌هایی از ساختمان که در معرض شرایط رطوبت قرار دارند، عملاٌ با مشکل مواجه است. استفاده از مواد افزودنی مناسب مانند پلیمرها در جهت ارتقای کیفیت گچ اعم از خواص فیزیکی، مکانیکی و دوام آن می‌تواند نقش بسزایی داشته باشد و استفاده از فرآورده‌های گچی را گسترش دهد.

لوله های پلیمری
از زمانی که فلزات در صنایع گوناگون کاربرد گسترده یافتند تاکنون، محققین همیشه در تلاش تولید آلیاژهای برتر و یا انتخاب یک پوشش مناسب به عنوان روش فلزات برای تقلیل نقاط ضعف خوردگی این مواد و افزایش مقاومت آنها در مقابل عواملی همچون زنگ زدگی بوده اند. در این راستا از آبکاری، تولید فلزات آلیاژی و در نهایت استفاده از رنگ و انواع پلیمرها استفاده شده است.
پاره ای از مواد پلیمر ها جایگزین فلزات شده اند. به عنوان مثال در تاسیسات لوله کشی ساختمان ها و صنایع گوناگون که خوردگی فلزات همیشه موجب خسارت مستقیم و غیر مستقیم عمده می شود. لوله های PE پلی اتیلن، ‍‍PP پلی پروپیلن، PVC پلی وینیل کلراید و PB پلی بوتیلن که از نظر کاربردی مشکلات لوله های فلزی از جمله پوسیدگی ، زنگ زدگی و غیره را ندارند تا حدی جایگزین لوله های فلزی شده اند. اما این لوله ها نیز نقاط ضعف دیگری دارند، مانند:
 محدودیت عملی در انتقال حرارت و یا تحمل فشار یا دمای بالا و ....
برای رفع این نقیصه و دستیابی به فرمولی که کلیه مزایای فلز و پلیمر را داشته و عاری از معایب آنها باشد . محققان به تلفیق مواد پلیمر و فلز توجه کرده اند به طوری که در سیستم های لوله کشی به ویژه تاسیسات بهداشتی ، حرارتی و برودتی در چند سال گذشته تحولات جدیدی رخ داده است و با استفاده از پلی اتیلن و یکی از فلزات رنگی ، نوعی لوله چند لایه تولید کرده اند . این نوع لوله ها در کشور های پیشرفته صنعتی به مرور جایگزین لوله های فلزی سنتی می شوند . مقاله حاضر چگونگی به وجود آمدن لوله های چند لایه تلفیقی فلزی پلیمری را توضیح می دهد .
مقایسه لوله های فلزی و پلیمری
تا دهه 1970 لوله های پلیمری و یا تلفیقی در سیستم های تاسیساتی کاملا ناشناخته و غالبا در تاسیسات ابنیه لوله های فلزی سیاه ، گالوانیزه و یا مسی بکار برده می شد .
خوردگی فلز از داخل و خارج به علت شرایط نامساعد و تغییر کیفیت آب در اثر فعل و انفعالات شیمیایی ، رسوب و گرفتگی لوله های فلزی و مشکلات ناشی از مصرف لوله ها و هزینه های بالا متخصصین را بر آن داشت که به پلیمرها روی آورند و انواع لوله های پلیمری نظیر PP , PE, PVC , PB  و غیره استفاده کنند. به دلیل عدم خوردگی لوله ها ، به کار گیری مواد پلیمری به سرعت گسترش وسیعی پیدا کرد ، اگرچه تصور این بود که با مصرف لوله های پلیمری مشکلات ناشی از خوردگی و پوسیدگی حل خواهد شد . اما خیلی زود روشن شد که به دلیل ساختار اتمی مارو مولولا ر آنها در مقایسه با فلزات که به صورت کریستالی هستند ، برخلاف فلزات در مقابل گازهایی نظیر اکسیژن نفوذ پذیرند . در اثر نفوذ اکسیژن به داخل این لوله ها در تجهیزات فلزی سیستم ها مانند رادیاتورها ، شیرآلات ، پمپها و مخازن خوردگی ایجاد شده و موجب پوسیدگی آنها می شود . برای رفع این نقاط ضعف تحقیقات زیادی انجام شد. از جمله ایجاد یک لایه نفوذ ناپذیر از نوعی پلیمر در سطح لوله پلیمری ، اما به دلیل قیمت بسیار بالا و آسیب پذیری به هنگام حمل و نقل یا کار گذاری لوله ، همچنین نفوذ پذیری آن در دمای بالا و ضریب انبساط طولی بالا ی پلیمرها ، کاربرد این لایه نیز عملا موفقیت آمیز نبود .

بخشی از فهرست مطالب مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان

بررسی کاربرد مواد پلیمری در صنعت ساخت و ساز ایران و ارائه راهکارها
پیامهای آموزشی جهت آشنایی همگان با مصالح استاندارد
 بررسی تولید آجر سبک  با استفاده از سنگ آهک
 تدوین روش ماشینی برای اندود گچ و خاک و سفیدکاری در دیواره‌های ساختمانی
آجر سبک با استفاده از مواد پلیمری
 ارائه رهنمود جهت استفاده بهینه از ضایعات ساختمانی
 بررسی شیل‌های رسی به منظور تهیه آجرهای شیلی
 ارائه دستورالعمل تعیین مشخصات فنی و روش گونه‌بندی عایقهای حرارتی
 طراحی و تکمیل آزمایشگاه تعیین مشخصات فنی شیشه‌های یک یا چندجداره
  تجهیز ازمایشگاه کنترل کیفیت قابهای جداره‌های شفاف ساختمانی
 بلوک‌های سیمانی سبک
لوله های پلیمری
مقایسه لوله های فلزی و پلیمری


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کاربرد پلیمر در صنعت ساختمان
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.