فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد نقش فواره ها و باغها در معماری

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد نقش فواره ها و باغها در معماری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد نقش فواره ها و باغها در معماری


تحقیق در مورد نقش فواره ها و باغها در معماری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه23

بخشی از فهرست مطالب

فــــواره هـا

 

معماری فواره در ایران

 

نقش اب در منظر پارک:

 

 نقش اب در منظر:

 

 ابنماهای پارک نیاوران:

 

در سال 1992 فولر و یکی از همکارانش به نام آلن رابینسون، نازلهای جریان لایه ای را بر سکوهایی که از زاویه آنها با زمین قابل کنترل بود نصب کردند. با به نوسان درآوردن این سکوها جریان لایه ای آب، تشکیل یک ترکیب زیبای قوسی شکل را می داد. مثال دیگری از طراحی فوارها، فواره ای است که قطرات بزرگ آب را در فواصل زمانی معینی به هوا پرتاب می کند. برای این منظور از یک شیر کنترل با عملکرد سریع برای تولید قطرات استفاده می شود. با قرار گرفتن یک سری از این فوار ها و فعال کردن هم زمان آنها مدلهای اعجاب انگیز سه بعدی از قطرات آب شکل می گیرند. مثالی از این طراحی، فواره ای است که توسط شرکت Wet Design در فرودگاه ملک فهد عربستان سعودی نصب شده است.

 

شرکت Wet Design همچنین فواره جذابی را در هتل بلاژیو واقع در لاس وگاس طراحی و نصب کرده است که در این فواره 1200 نازل در یک دریاچه مصنوعی با ظرفیت 27 میلیون گالن نصب شده و از هوای فشرده برای پرتاپ قطرات آب تا ارتفاع 240 فوت کمک گرفته شده است. 4500 چراغ در زیر آب، 230 گالن مه در هر دقیقه و همراهی موسیقی به زیبایی این آب نما می افزایند. حجمی در حدود 17000 گالن آب در هر لحظه از زمان از این فواره به هوا فرستاده می شود. این نمایش 5 دقیقه طول می کشد و در طی آن از 25000 فوت مکعب هوای فشرده برای به فواران در آوردن قطرات آب استفاده می شود. کل بار مصرفی این مجموعه 7 مگاوات می باشد. در این فواره قریب به 350 مایل سیم در سیستم الکتریک آن، به کار گرفته شده است.

 

بعضی از نازلها را می توان توسط آلات دقیق به موتور نصب کرد و نوسان و رقص حرکت آب را کنترل نمود. ترتیب چرخش نازلها و جریان آب برای هماهنگی با قطعات خاص موسیقی، توسط کامپیوتر کنترل می شود. چرخه اساسی یک فواره از مجموعه پمپها، لوله کشی، شیرهای تنظیم، نازلها، فیلترها و حوض یا استخر تشکیل می شود. برای این منظور انواع مختلفی از پمپها به کار می روند. قدرت این پمپهای گریز از مرکز 25/0 تا 100 اسب بخار بوده و برای پمپهای شناور به 05/0 اسب بخار نیز می رسد. سیستم لوله کشی برای یک فواره کوچک می تواند شامل یک لوله پلاستیکی و یک شیر تنظیم کننده برای تغذیه یک نازل باشد ولی برای یک مجموعه فواره بزرگ این سیستم از شبکه ای از لوله ها، کنترلهای برنامه پذیر و چندین شیر تنظیم کننده برای نازلها تشکیل می شود. در فواره هتل بلاژیو از حدود 5 مایل لوله استفاده شده است. در بعضی از فواره ها لوله های گاز که وظیفه سوخت رسانی برای تولید آتش به منظور ایجاد جلو های ویژه را دارند نیز باید در سیستم به حساب آورد.

 

فیلتر در یک مجموعه فواره، وظیفه جذب آلودگیها و مواد خارجی از آب را بر عهده دارد. از فیلتر برای افزودن مواد شیمیایی به آب جهت جلوگیری از رشد علفهای دریایی و دیگر ارگانیزمهای نامطلوب نیز استفاده می شود. عمق حوض و مساحت آن نیز از اهمییت زیادی برخوردار است چرا که استخر باید در برگیرنده کل مساحت پاشش آب و حاوی حجم کافی از آب برای عملکرد صحیح پمپ باشد. سازندگان فواره ها تعداد نازلها را بر اساس حجم و مقدار فشار سر هر نازل به دست آورده و بر پایه این یافته ها، سیستم لوله کشی را طوری طراحی می کنند که آب با سرعت از پیش تعیین شده از سر نازل خارج شود. با در دست داشتن حجم آب و اندازه لوله ها، یک مهندس می تواند میزان افت فشار چرخه را محاسبه و پمپ صحیح را انتخاب نماید. اگر نازل از نوع دست ساز باشد، باید با آزمایش، افت فشار آن را برای تعیین افت فشار کل چرخه فواره محاسبه نمود.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد نقش فواره ها و باغها در معماری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.