فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

اختصاصی از فی توو دانلودمقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلودمقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی


دانلودمقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

 

مشخصات این فایل
عنوان:آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
فرمت فایل: word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:25

این مقاله در مورد آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

  4 - ساختمان سردخانه
3-1-  موقعیت محل سردخانه
4-1-1- امکان داشتن جاده یا راه ارتباطی مناسب با نوع سردخانه ودسترسی به آب وبرق وتلفن وغیره 4-1-2- مناسب بودن محلاز نقطه نظر عدم مزاحمت جانوران وحشرات موذی ومیکروبهای آلوده...(ادامه دارد)

 4-3-3-2- بعلت شرایط خاص سردخانه در مطالعه زمین زیر پی باید مسئله تورم خارک در اثر یخ بندان و نحوه جلوگیری از این مورد بررسی قرار گیرد . برای جلوگیری از تورم خاک در اثر یخ بندان در کف اطاقهای سرد زیر صفر مورد بررسی قرار گرفته و تدابیر لازم جهت جلوگیری از این تورم بعمل آید . از جمله چهار راه حل زیر پیشنهاد می‏گردد .
الف ـ شمع کوبی و پی سازی روی شمع ( در مناطق ساحلی ضروری است .)
...(ادامه دارد)

 4-4-2-7- انواع عایق‏های حرارتی ـ انواع متداول عایقهای حرارتی عبارتند از :
چوب و پنبه
پشم شیشه
فرآورده‏های پتروشیمی نظیر پلی استیرین , پلی اوریتین و غیره
4-4-2-9- با توجه به بند 4-4-1-2 توصیه می‏گردد روی عایقهای حرارتی سطوح جانبی سردخانه بنحوی با مصالحی نظیر اندود سیمانی , نصب ورقهای گالوانیزه , ورقهای آلومینیمی , ورقهای فولادی زنگ نزن و غیره پوشانده شود ....(ادامه دارد)

5 ـ تاسیسات و تجهیزات
5-1- تجهیزات تخلیه و بارگیری استفاده از این وسایل بستگی به حجم سردخانه , نوع کالا و چگونگی انبار کالا و جنبه‏های اقتصادی و غیره دارد .
تجهیزات مزبور بایستی بتواند در درجه حرارت و رطوبت سردخانه کار نماید و چنانچه ازتجهیزات موتوری استفاده شود نیروی محرک آنها بایستی از نوع الکتریکی باشد تا از آلودگی محیط توسط گازهای حاصل از احتراق جلوگیری گردد ....(ادامه دارد)

6 ـ ایمنی و پیشگیری از حریق
6-1- بطور کلی مواد مبرد از نقطه نظر ایمنی به سه گروه تقسیم شده‏اند .
6-1-1- گروه  شامل مبردهای هالوژنه و انیدرید کربنیک می‏باشد , غلظت طبیعی این گروه کمتر از 2 تا 4 درصد حجمی در هوا بوده که برای تنفس بی خطر می‏باشد , مبردهای مربوط به این گروه قابل اشتعال نمی‏باشد .
6-1-2- گروه شامل مواد مبدی نظیر آمونیاک اتیلین کلراید اتیل کلراید انیدرید سولفورو و همانند آن...(ادامه دارد)

7 ـ ایمنی
7-1- نصب : نصب دستگاه اتوماتیک قطع کننده فشار بالا برای محافظت در برابر ازدیاد فشار کندانسور ضروریست .
7-2- نصب دستگاه اتوماتیک کنترل فشار روغن برای جلوگیری از قطع روغن به قسمتهای متحرک کمپرسور و در نتیجه جلوگیری از خطرات احتمالی حریق اجباریست .
7-3- نصب دستگاه قطع کننده فشار بالا به سر سیلندر...(ادامه دارد)

8 ـ بهداشت و نگهداری
8-1- توصیه می‏گردد یک حوضچه مورب بلافاصله پس از درب ورود اصلی سردخانه که باید با یک ماده ضد عفونی کننده از قبیل پرکلرین پر گردیده ساخته شود تا وسائط نقلیه مجبور به عبور از آن گردد .
8-2- در سردخانه‏های ترانزیتی و توزیعی حداقل هر ششماه یکبار و در سایر انواع سردخانه‏ها پس از هر بار تخلیه کامل هر اطاق , اطاق مزبور باید ضد عفونی و شستشو گردد .
8-3- جزو وسایل و تجهیزات مورد لزوم جهت کنترل درجه حرارت عمق کالای نگهداری شده ترمومتر سوزنی ( سونه‏دار ) در...(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی

آئین کار ساختمان , تأسیسات , تجهیزات فنی و بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذایی
هدف و دامنه کاربرد
تعریف‏ها و اصطلاح ها
طبقه بندی انواع سردخانه‏ها
ساختمان سردخانه
تاسیسات و تجهیزات
...(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله آئین کار ساختمان، تأسیسات، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.