فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

اختصاصی از فی توو دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی


دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

فهرست:

آب پنیر whey

Production

Uses

  orginal-1

adittive -2

Health

milk plasma 

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

 پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

 Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

تولیدات آب پنیر

Powder     whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی   می‌شود که مخلوطی از   گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%)   لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

 Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein  به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc                                            2- wpi

3- hwpc                                         4- hwpi

Wpc:ماده‌ای به وسیله انتقال نانوپروتئین‌های سازنده‌ی ضروری از آب پنیر پاستوریزه شده تولید می‌شود. محتوای پروتئین خشک شده‌ی تمام شده آن> %25

Wpc  : به وسیله سپراتورهای فیزیکی مانند رسوب، فیلتراسیون یا دیالیز تولید می شود.

 شامل 27 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.