لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه93
فهرست مطالب
فصل اول
- عمل خروج و ورود خون به قلب
- عمل انقباض قلب
- مرگ ضربانساز غالب قلب
- چگونگی ایجاد موجهای طیبعی برروی نوار قلب
- سرعت ضربان قلب
- محاسبه سرعت ضربان قلب برروی نوار قلب
- محور قلب
- ریتم طبیعی قلب
فصل دوم
بیماریهای قلب
- فیبریلاسیون قلب
- فیبریلاسیون دهلیزی
- v.c
- هیپوتروفی قلب
- انفارکتوس قلبی I
- اسکمی
- آسیب قلبی
- سندرم بروگادا
- انفارکتوس تحت آندوکاردی
پیشگفتار :
قسمت اعظم مرگهای ناگهانی که بطور طبیعی رخ میدهند ناشی از بیماریهای قلبی هستند بنابراین بیماریهای قلبی آنقدر اهمیت دارند که سالیانه بیش از 300000 مورد مرگ ناگهانی در ایالت متحده روی میدهد مربوط به مرگهای ناگهانی هستند و این ارقام در واقع حدود 50 درصد از کل مرگ و میرها قلبی هستند مرگ قلبی ناگهانی نتیجه مستقیم ایست قلبی است که به علت مختلف از جمله به علت ناراحتی قلبی که خود شخص ممکن است از بیماری خود آگاه نباشد دچار ایست قلبی میشوند که اگر بموقع شناخته شوند او اگر فوراً به ایست قلبی پاسخ داده شود اغلب ایست قلبیها برگشتپذیر هستند بنابراین برای برگشت ایست قلبی افراد باید از روشهای احیای قلبی تنفس آگاهی کامل داشته باشد. از آنجا که روشهای احیای و سیستمهای احیای اورژانسی برای نجات بیمارانی که در خارج از بیمارستان دچار ایست قلبی میشوند حیاتی میباشد زیرا در گذشته ایست قلبی بطور حتم کشنده بود ولی امروزه با افزایش دانش علم پزشکی و آشنایی افراد با مهارتهای پزشکی در مورد احیای قلبی تنفسی این موارد هرچند کاهش یافته ولی در کشورهای تازه توسعه یافته هنوز جایگاه اصلی خود را پیدا نکرده است. بنابراین تعریف کلی در مورد قبول که برای مرگ قلبی ناگهانی مطرح است این است که مرگ طبیعی با علل قلبی با از دست رفتن ناگهانی هوشیاری ظرف یک ساعت از شروع علایم حاد در فردی که ممکن است بیماری شناخته شده زمینهای قلبی داشته باشد اما برای آن فرد زمان و مکان و شکل مرگ غیر مترقبه هستند.
با سه کلمه مرگ- ایست قلبی- کلاپس قلبی، عروقی . بهتر آشنا شویم.
مرگ برابر است : توقف برگشت ناپذیر تمام فعالیتهای بیولوژیک بدن
ایست قلبی برابر است : توقف ناگهانی کار پمپ قلبی که ممکن است با یک اقدام سریع برگشتپذیر باشد اما در غیر اینصورت کشنده باشد. کلاپس قلبی عروقی برابر است توقف ناگهانی جریان خون مؤثر به دلیل عوامل عروقی قلبی با عوامل عروقی محیطی که ممکن است خودبهخود بازگردد یا به اقدامات پزشکی نیاز داشته باشد.
همانطویکه میدانید یا باید بدانید بیماریهای قلبی شایعترین علل مرگ ناگهانی طبیعی را تشکیل میدهند اما بروز مرگ ناگهانی در سنین مختلف دارای یک نقطه pik دارد. مثلاً قله آغازین مرگ ناگهانی بین زمان تولد تا 6 ماهگی است که به آن سندرم ناگهانی شیرخوراران اطلاق میشود سپس میزان بروز ناگهانی سریعاً پائین آمده و در طول دوران کودکی و بلوغ پائین میماند و در میان نوجوانان و جوانان میزان بروز مرگ قلبی ناگهانی 1 مورد در هر 10000 نفر در سال است میزان بروز مرگ ناگهانی قلبی بعد از 30 سالگی شروع به افزایش نمود. در سنین بین 45 تا 75 سالگی به قله pik دوم خود میرسد در این زمان شایعترین میزان بروز مرگ ناگهانی قلبی است که هر فرد لازم حتی هر 6 ماه یکبار جهت بررسی عمل قلب خود حتماً نوار قلب داشته باشد. زیرا میزان بروز ناگهانی مرگ در این سنین در جمعیت 1 مورد در هر 1000 نفر در سال میباشد بنابراین، این ارقام رقم بالایی بوده. بنابراین در این سنین یک زنگ خطر است برای جمعیتی که در بین این سنین قرار دارند.
بنابراین با افزایش سن در محدوده بین 45 تا 75 سالگی یک عامل خطر قوی برای مرگ ناگهانی قلبی است. و علل بروز مرگ ناگهانی قلبی در میان مرگ ناگهانی طبیعی با افزایش سن به شدت افزایش مییابد بار دیگر مرور میکنیم در فاصله سنی 1 تا 13 سالگی فقط مرگ ناگهانی طبیعی مربوط به علل قلبی است در بین 14 تا 21 سالگی این مقدار به 30 درصد افزایش مییابد در س
تحقیق در مورد نوار قلب