فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی امداد گاز

اختصاصی از فی توو دانلود گزارش کارآموزی امداد گاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی امداد گاز


دانلود گزارش کارآموزی امداد گاز

 

مشخصات این فایل
عنوان:امداد گاز
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات :  32

این گزارش کارآموزی درمورد امداد گاز می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از گزارش کارآموزی امداد گاز

ایستگاههای تقلیل فشار گاز
تعریف : جهت تطبیق شرایط فیزیکی انتقال داده شده به میادی مصرف با شرایط مطلوب مصرف کننده گان نیاز به تاسیساتی است که به صورت اتوماتیک این شرایط را کنترل و اندازه گیری نماید .
فشار ، درجه حرارت و میزان جریان گاز و میزان سطح مایعات در مخازن از عمده کمیتهای قابل کنترل و انداهز گیری در ایستگاههای تقلیل فشار می باشند .
به طور کلی کنترل عبارتست از نزدیک نمودن مقدار یک کمیت متغیر به حد مطلوب ، در صورتیکه کاهش انحراف متغیر از حد مطلوب خود به خود صورت گیرد این کنترل به صورت اتوماتیک خواهد بود در جریان روند یک کنترل اتوماتیک مراحل مختلفی وجود دارد که جهت آشنایی بهتر با انها به ذکر یک مثال می پردازیم :
مخزنی را در نظر بگیرید که دارای یک شیر ورودی و یک شیر خروجی می باشد اگر بخواهیم سطح اب در این مخزن در نقطه A ثابت بماند . ابتدا شیر ورودی را باز نموده تا سطح مایع در نقطه A قرار گیرد حال اگر شیر خروجی را باز نمائیم خواهیم دید که سطح آب نسبت به نقطه مطلوب پایین خواهد آمد و به محض این که شیر ورودی را باز کنیم سطح اب را نقطه مطلوب بالا خواهخد رفت حال با کم و زیاد نمودن میزان باز بودن شیر ورودی می توان پس از چند بار سطح آب را در نقطه مطلوب نگه داشت و هر تغییری در میزان آب خروجی مخزن باعث می شود که این عملیات تکرار گردد . برای بررسی بهتر می توان عملیات را این گونه بیان نمود :.....(ادامه دارد)

طرز کار با مانومتر :
- مانومتر هنگام استفاده باید کاملا تراز باشد .
- سطح مایع درون لوله مانومتر هنگامیکه فشاری به آن اعمال نشده باید روبروی صفر قرار گیرد .
- برای خواندن باید راس منحنی مایع درون مانومتر را منطبق بردرجات نموده و آنرا خواند
- این راس در مانومتر های آبی گود ترین و در مانومترهای جیوه ای بالاترین نقطه در نظر گرفته می شود .
2- لوله بوردون : محفظه قابل ارتجاعی است که با اشکال مختلف ساخته می شود :
- لوله C شکل : معمولا در فشار سنج ها مورد استفاده قرار گرفته و قادر به تحمل فشار تا  می باشد و جنس آن غالبا از st .st می باشد .
لوله های حلزونی : از این نوع لوله در ثبات ها بیشتر استفاده شده و دارای فشار کار psi 200 می باشد . شکل (1).....(ادامه دارد)

جدا کنندهای چرخشی scrubbers :
در ایستگاههائی که دارای ظرفیت بالا بوده و فشار و میزان مصرف تقریبا ثابت می باشد از این نوع جدا کننده استفاده می شود اساس کار این دستگاه بدین ترتیب است که گاز هنگام ورود بداخل مخزن مجبور به انجام چرخشی گردابی شده و ذرات سنگین تر از ذرات گاز به طرف کف مخزن ریزش می نمایند .
همانگونه که در شکل مشاهده می شود قسمت ورودی مخزن دارای دو سینی است که محفظه بالای سینی اول محفظه خروجی و محفظه زیر سینی دوم محفظه جمع آوری مواد زائد می باشد این دو محفظه توسط لوله های باریکی به یکدیگر مرتبط می باشند . گاز ورودی در فضای بین دو سینی در اطراف آن جدا شده و گاز تمیز از طریق لوله ها به خروجی انتقال میابد ......(ادامه دارد)

ساختمان ایستگاههای تقلیل  فشار
یک ایستگاه  تقلیل  فشار متناسب با ظرفیت – فشار ورودی  و خروجی – نوع مصرف کننده  تعداد مراحل شکست  فشار و خطوط آن  به شکلهای مختلفی  طراحی  و ساخته  می شود  ولی با  وجود این تنوع  بطور کلی  تجهیزات  بکار رفته  در ساختمان  آنها بشرح زیر بوده  که ممکن است کاربرد برخی از آنها  ضروری و یا تعداد  آنها تغییر نماید .
1-فیلترها 2-گرمکن ها 3- رگلاتورها4- کنتورها 5- شیرهای اطمینان 6- شیرهای قطع فشار 7- فشار سنج ها و ترمومترها و عایق های الکتریکی 8- شیرها و فلنج ها و کلکتورها 9- بودار کننده
اگر با توجه به نوع مصرف کننده  بخواهیم  یک تقسیم  بندی ارائه دهیم  خواهیم داشت :
الف) ایستگاههای که شبکه های توزیع گاز را تغذیه  می نماید .(ایستگاههای شهری) این ایستگاهها توسط امور مهندسی طراحی و شفارش می گیردد .
ب) ایستگاههای که شبکه داخلی  صنایع  و واحدهای  تجاری  و مسکونی  بزرگ  را تغذیه  می نمایند . (ایستگاههای تجاری  صنعتی) این ایستگاهها توسط گاز  رسانی  به صنایع  طراحی و سفارش می گردد ......(ادامه دارد)

محفظه گرمکن
بصورت استوانه ای افقی است که حجم آن متناسب با ظرفیت حرارتی گرمکن میباشد . این مخزن روی یک شاسی ثابت شده است . معمولا جهت جلوگیری از سر ریز شدن آب مقطر هنگام گرم شدن مخزن کوچکتری بالای این مخزن نصب میگردد ( مخزن انبساط ) برای ممانعت از هدر رفتن حرارت مخزن روی آن عایق حرارتی کشیده میشود .
2- gas tube لوله های گاز گرمکن که اندازه آنها متناسب با حجم گاز عبوری از گرمکن طراحی میگردد بصورت لوله های رفت و برگشت و در چند ردیف از یک قاعده وارد مخزن گرمکن میشوند. نشاندهنده های دما و فشار روی این لول تعبیه شده است . کنترل کننده دمای گاز گرمکن نیز روی لوله خروجی آن نصب میشود......(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب گزارش کارآموزی امداد گاز

هدف از ایجاد پستهای امدادی:
روش نگهداری ایستگاههای حفاظ ت کاتدیک:
واحد حفاظت کا تدیک:
تاثیر خاک بر روی خوردگی:
ساختمان ایستگاههای تقلیل  فشار


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی امداد گاز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.