![دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کشمش بابائی](../prod-images/595636.jpg)
کارخانه کشمش بابائی در شهرک صنعتی قوچان ( جاده فاروج –قوچان ) واقع شده است و این واحد صنعتی در سال 1371 افتتاح و شروع به کار کرده و از کارخانه های شخصی می باشد در این واحد صنعتی کشمش که توسط کشاورزان منطقه بصورت تیزابی تهیه شده خریداری می شود ولی در سال جاری به علت سمازدگی که انگور در منطقه کم بود کشمش را از کشور افغانستان وارد کردند ساعت کاری کارخانه هر روز و از ساعت 7 صبح الی 4 بعد از ظهر و در یک شیفت کاری 10 ساعته می باشد. تعداد پرنسل این واحد 25 نفر بود که 10 نفر آن ثابت و 15 نفر دیگر فعلی می باشند.
مساحت این کارخانه حدود 3600 متر مربع می باشد و زیربنای سالن خط تولید 1600 متر می باشد. و ما بقی را اتاق نگهبانی و انبار و فضای سبز تشکیل می دهد. در ضمن در کنار خط تولید کشمش نیز یک خط تولید جدا نیز برای تولید چیپس انواع میوه مانند (سیب ، کیوی ، پرتقال و گلابی و غیره ) در حال احداث است.
کشمش یک ماده ی غذایی مغذی و پر مصرف می باشد و با توجه به تولید انبوه این محصول در استان اکثر کشمش تولید شده در این واحد به کشورهایی نظیر اتریش ، انگلیس و همچنین استانهای مجاور صادر می گردد کشمش علاوه بر مصرف خوراکی در صنایع الکلی و قنادی نیز کاربرد فروان و مهم دارد.
خط تولید کارخانه :
کشمشی که در باغهای انگور تهیه شده و یا در انبار نگهداری شده برای تمیز و بسته بندی کردن وارد کارخانه کشمش می شود. در ابتدا این کشمش وزن شود که این کار با استفاده از یک باسکول 60 تنی که در کارخانه هست صورت می گیرد برای وزن کردن کشمش ابتدا ماشین با بار کشمش روی باسکول رفته و وزن کل را بدست می آوریم بعد ماشین به قسمت انبار رفته و کشمش در آنجا بوسیله ی کارگران تخلیه می شود بعد از اینکه کشمش تخلیه شد ماشین دوباره روی باسکول آمده تا وزن ماشین بدست آید بعد وزن ماشین را از وزن کل کم کرده تا وزن کشمش به دست آید. کشمش در داخل انبار درون کیسه هایی روی هم چیده می شوند.
شامل 21 صفحه فایل word قابل ویرایش
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه کشمش بابائی