لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:23
فهرست مطالب:
چکیده :
مقدمه :
مواد و روشها :
نتایج و بحث
صفات پرواربندی
صفات لاشه
منابع مورد استفاده
گوشت این حیوان نمی تواند افزایش تقاضای مصرف کننده ها را تامین نماید . تولید پایین نژادای بومی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی کمبود تولید میباشد و آمیخته گری که بعنوان روشی برای بهره برداری از تفاوتهای بین نژادها در اصلاح نژاد است می تواند روش مناسبی برای بهبود راندمان تولید گوسفند باشد و در بسیاری از کشورها مخصوصاً در سیستم هائی که تولید گوشت هدف اصلی است به طور وسیعی مورد استفاده قرار می گیرد . (4)
در خصوص اثر آمیخته گری بر روی صفات پرواربندی و خصوصیات لاشه نتایج متفاوتی بدست آمده است . اثرات مثبت آمیخته گری روی رشد و وزن بره ها بوسیله مکاره چیان و همکاران (11) ، اسدی مقدم و نیکخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همکاران(18) گزارش شده است . مکاره چیان و همکاران (12) ، فرید و همکاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمی(6) تفاوتی بین بره های آمیخته و بره های نژاد خالص برای صفحات پراواربندی و لاشه بدست نیاورند . برخی از گزارشها نشان می دهد نوع تولد روی صفحات بعد از شیرگیری تاثیر کمی دارد (5 ، 6و17) . کاهش اثر سن مادر بر روی صفات پس از شیرگیری نیز توسط تعدادی از محققان گزارش شده است (5،11و16) . هدف از این تحقیق مقایسه عملکرد پرواربندی و خصوصیات لاشه بره های لر بختیاری و آمیختههای سنجابی × لری بختیاری و تاثیر نوع تولد و سن مادر بر این صفات است .
در این بررسی تعداد 48 راس بره نر لری بختیاری و 26 راس بره نر آمیخته سنجابی × لری بختیاری از ایستگاه پرورش اصلاح نژاد جهاد سازندگی استان چهارمحال و بختیاری با متوسط سن 135 روز مورد استفاده قرار گرفت . بره ها در سن روز از شیر گرفته شدند و پس از شیرگیری به مدت 15 روز در مرتع چرا کرده سپس کلیه بره ها جهت عادت کردن به محیط آزمایش و انجام واکسیناسیون لازم و خورانیدن داروی ضدانگل به مدت حدوداً یک ماه وارد دوره مقدماتی شدند . در این دوره بره ها بصورت گروهی ولی مجزا برای بره های لری بختیاری و آمیخته ، با شرائط مشابه به جیره غذائی دوره پروار عادت پیدا کردند . در پایان دوره مقدماتی وزن بره ها قبل از تغذیه بطور انفرادی تعیین گردید و پروار بره ها به مدت 80 روز آغاز شد...
تحقیق در مورد مقایسه خصوصیات پرواری و لاشه بره های نرلری بختیاری