فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود گزارش کارآموزی کارگاه لبنیات

اختصاصی از فی توو دانلود گزارش کارآموزی کارگاه لبنیات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی کارگاه لبنیات


دانلود گزارش کارآموزی کارگاه لبنیات

این کارگاه لبنیاتی فقط محل دریافت شیر است.

و در تمام صنایع غذایی مهم ترین قسمت محل دریافت شیر است.

در محل دریافت 2 عمل انجام می شود:

1- تعیین کمی شیر   2- تعیین کیفیت بهداشتی شیر

مهم ترین عمل درقسمت دریافت شیر، کنترل تازگی شیر است.

فرق شیر تازه جوشیده شده با شیری که چند ساعت از جوشش آن گذشته در تخمیر قند لاکتوز است.

- خط تولید 

در این کارگاه لبنیاتی بیش تر هدف اصلی بعد از دریافت شیر حفظ کیفیت اولیه شیر است.

در نتیجه :

  1. ابتدا قبل از ورود شیر یه داخل کارگاه با استفاده معرف شیمیایی برجوکروزول فساد اولیه شیر مشخص می شود.

در صورت سالم بودن شیر، شیر دریافت می شود. در غیر این صورت شیر برگشت زده می شود.

 با تغییر رنگ این معرف کیفیت اولیه شیر تعیین می گردد. که بهترین رنگ، رنگ بنفش است. و در صورت ایجاد رنگ سبز و مخصوصاً زرد، باید شیر برگشت زده شود.

در صورت قبول شیر:

1- ابتدا توسط پمپ شیر وارد تشتک می شود

2- و بعد از تشتک از Plate عبور کرده و وارد یخچال ها با ظرفیت های مختلف می شود.

3- در یخچال های مختلف با کنترل دما شیر کیفیت آن را حفظ کرده و از فساد سریع آن جلوگیری می گردد.

4- بعد آزمایشات کنترل کیفیت بر روی نمونه های مختلف انجام می گیرد.

5- بعد از آن توسط پمپ با توجه به ظرفیت درخواستی توسط ماشین های مختلف به کارخانجات تولید محصولات لبنیاتی فرستاده می شود.

6- در صورت بالا بودن مقدار شیر و ظرفیت پایین درخواستی در یخچال های موجود در کارگاه لبنیاتی نگهداری می شود.

و در تمام موردها قبل از ارسال به کارخانجات نمونه برداری انجام می شود.

شامل 33 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارگاه لبنیات
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.