فهرست مطالب
- مقدمه
- طبقه بندی مرغ از لحاظ جانور شناسی
- اهمیت پرورش طیور
- صنعت مرغداری ایران
- نژادهای مرغ تخمگذار و گوشتی
- نژادهای بومی ایران
- ساختمان بدن طیور
- سیستمهای مختلف پرورش
- سالن های پرورش طیور
- طراحی مزارع مرغداری
- ساختمان های متداول برای مرغداری
- عایق بندی سالن مرغداری
- لوازم سالن مرغداری
- تعیین کیفیت جوجه
- نحوه انتقال جوجه ها
- آمادگی برای ورود گله
- قراردهی جوجه ها
- مدیریت منابع حرارتی
- تهویه و کیفیت هوا
- رطوبت سالن پرورش
- خوراک جوجه ها
- آبخوری ها
- واکسیناسیون
- نمونه ای از برنامه واکسیناسیون
- تراکم گله
- تهویه
- اصول تهویه در سالنهای مرغداری
- مقدار حد مجاز وکشنده گازها در سالن های پرورش طیور
- روشهای مختلف خنک کردن سالنهای مرغداری
- تغذیه مرغ گوشتی
- جیره نویسی با حداقل قیمت
- نسبت های پیشنهادی اسیدهای آمینه به انرژی قابل متابولیسم جیره
- نمونه ای از برنامه های غذایی برای جوجه های گوشتی
- تغذیه جداگانه مرغها و خروسها
- میزان تقریبی مواد مغذی در خوراکهای معمول طیور
- نمونه عملکرد جوجه گوشتی
- نیاز جوجه های گوشتی به نور
- برنامه های نوری
- توصیه هایی برای یک برنامه نوری عملی
- مدیریت جیره به منظور کاهش اثرات استرس گرمایی
- تغذیه در هوای گرم
- مشخصه های مواد مغذی در هوای گرم
- تعادل الکترولیت ها در شرایط استرس گرمایی
- استرس در پرورش طیور
- وچندین مورد دیگر
تعداد صفحات:124
فرمت:pdf با کیفیت بالا
دانلود کتاب جامع و کامل مدیریت و پرورش جوجه گوشتی