ویستا
مجله الکترونیکی ویستا: آشپزی
فهرست مطالب این شماره:
املت اسپانیایی• بَجیه• بادنجان روغنی (لبنانی)• بگارابیگن• پای بروکلی (نوعی غذای آلمانی)• پلو با سبزیجات نوعی غذای هندی• پلو چینی• پلو دال هندی• پلو زعفرانی با طعم لیمو• پلوی مخلوط هندی• تاراتو (یونانی)• تکه های گوشت تند(هندی)• تورتیلا• چکدرمه• چکدیرمه ؛ پلوی سنتی ترکمن• حمّص لبنانی• خِلاط (مُتَبّلَ لَبو)• خوراک ایرلندی• خوراک بادنجان به طرز ایتالیایی• خوراک فیله گوساله• خوراک مرغ به طرز ایتالیائی• خوراک مرغ مکزیکی با مایکروفر• خوراک مرغ و جوانه ماش(غذای چینی)• خوراک مغز با طعم سبزیجات اروپایی• خوراک مقوی• خوراک مکزیکی• خوراک میگو با کاری• خورش سی چوان• خورشت ماست• خورشهای مشهور چین• دال• دراچنا (غذای روسی)• دستپیچ مکزیکی• ذرت پخته مکزیکی• سمبوسه عربی• سمبوسه هندی با ماهی• سوپ مخلوط• سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو (خوراک چینی)• فتو چینی با میگو• قاتیقلانان اتلی بؤرک (بؤرکِ دارای ماست)• قلیا(آشپزخانه هندوستان)• کارتوشکالی بؤرک (بورک سیب زمینی)• کالزونه (غذای ایتالیایی)• کباب بره (هندی)• کبّه عربی• کلههای شیر• کوردون بلو• گـراتن سیب زمینـی• گراتن بادنجان• گراتن مرغ• گوجه فرنگی پرشده(هندی)• گوشت بند انگشتی(هندی)• مانتی• مخلوط برنج• مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)• مرغ کره ای(هندی)• میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی• میگو ژاپنی• نان بربری الجزایر• نان سوریه ای• نان مراکشی• نخود فرنگی و مارچوبه• هشت سیستم خورشهای چین• هورن(غذای نروژی)• هومز (لبنانی)• یک نوع غذای چینی• یک نوع غذای هندی(با انواع سبزی)
دانلود مجله الکترونیکی ویستا: آشپزی