لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه21
فهرست مطالب تعریف خشکی وظیفه ی هواشناسی کشاورزی: هواشناسی کشاورزی علوم مرتبط با هواشناسی: اهداف هواشناسی کشاورزی: آبیاری:
اهمیت آمار وضع جوی آب وهوا در تعیین نیازهای
لزوم تنظیم سیستم زراعی با عوامل محیطی هواشناسی کشاورزی و وضع خاک تاثیر وضع جوی بر روی تاریخ کاشت: اهمیت وضع جوی و آب و هوایی در تولیدات کشاورزی نوین تعریف هوا واقلیم : اقبانوس آب ودریا: دما یا درجه حرارت: شوری: چگالی برحسب گرم یادانسیته: تعریف اقلیم: تشکیل یخ: تعاریف بیان شده برای علم اقلیم شناسی: تاریخچه هواشناسی و اقلیم شناسی: لزوم استفاده از علم اقلیم شناسی: تفاوتهای اقلیم شناسی و هواشناسی: طبقه بندی اقلیمی:
خشکی یک پدیده اقلیمی است که در اثر فقدان یا کمبود رطوبت حادث می شود. فقدان و کمبود رطوبت از روی خاک، پوشش گیاهی و پستی و بلندی مناطق خشک مشخص می شود شناخت مناطق خشک ممکن است از طریق مطالعات خاک شناسی، گیاه شناسی و ژئومورفولوژیکی انجام پذیرد. پایه و مشخصه اصلی شناخت مناطق خشک اقلیم می باشد.
طبقه بندی اقلیمی، شاخصی است که نسبت به تغییرات حساس است و در بسیاری از مناطق دنیا استفاده می شود. گیاه، خاک و خصوصیات ژئومورفولوژیکی نسبت به اقلیم کمتر تغییر می کنند و دارای انعطاف پذیری کمتری می باشند.به رغم این خصوصیت این عوامل جهت تعیین نواحی خشک استفاده می شود. مناطق خشک از لحاظ خاک، پوشش گیاهی و بارندگی باهمدیگر متفاوت می باشند.
خصوصیات مناطق خشک عبارتند از:
١ ـ فشار بالای هوا که باعث می گردد دما بالا باشد و شرایط گرم و خشک در این مناطق حاکم باشد.
٢ ـ باد: در مناطق خشک بادها بطور ممتد می وزند و باعث کاهش رطوبت می شوند.
٣- توپوگرافی: وقتی هوا با سلسله کوهها برخورد می کند در آن منطقه هوای سرد ایجاد می شود. در کوهپایه ها چنین هوایی وجود دارد.
تحقیق در مورد هوا 1اقلیم