فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق مکانیک حرارت و سیالات -بررسی اصول ها ور کرافت

اختصاصی از فی توو دانلود تحقیق مکانیک حرارت و سیالات -بررسی اصول ها ور کرافت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق مکانیک حرارت و سیالات -بررسی اصول ها ور کرافت


دانلود تحقیق مکانیک حرارت و سیالات -بررسی اصول  ها ور کرافت

مقدمه:
هاورکرافت جزء ماشینهای نقلیه کلاس بالائی می باشد که برروی هر سطحی اعم از خشکی،آب ،یخ، چمن و هر چیز دیگری که بتوان هوا را به تله انداخت حرکت می کند. علت نیاز به این وسیله آنست که تنها وسیله ای می باشد که قابلیت حرکت در شرایط مختلف را دارد و مثلا می توان در نواحی کم عمق که امکان حرکت برای سایر شناورها مقدور نیست باهاور کرافت به گشت زنی پرداخت .
هاورکرافت با هوانا و که بر روی بالشتکی از هوای فشرده حرکت می کند . که هوا توسط یک فن یا کمپرسور بداخل بالشتک پمپ می‌شود.
از مهمترین مزایای ها و کرافت می توان به سرعت زیاد، نداشتن محدودیت در نواحی کم عمق، توان حرکت در خشکی، توان پنهان شدن در خشکی در عملیاتهای نظامی،... اشاره کرد.
مهمترین علت آنکه این وسیله هنوز بطور گسترده و ناوگان حمل و نقل وارد نشره است آنست که هزینه ی تعمیر و نگهداری آن بسیار زیاد می باشد و پس عواملی مثل صدای زیاد، تاثیر شرایط جوسی در سرعت و شعاع آن در رده های بعدی قرار دارند.
در این پروژه سعی شده تا اصول کلی مربوط به هاورکرافت و اجزای آن مورد بررسی قرار گیرد.
GEMها
هاورکرافت یکی از وسایلی می باشد که تحت تاثیر زمین عمل می کند. که به عنوان GEMها ،”Ground Effect mechines معروف می باشند. اساسا دو دسته ی اصلی GEMها وجود دارد.
1-    آیرواستاتیک کرافت
2-    آیرو دینامیک کرافت

1-    آیرو استاتیک کرافت: که اختلاف فشار لازم برای بلند کردن وسیله، مجزای از سرعت رو به جلوی ماشین می باشد. (مثل کوهی کوپتر در حالت Hoving)
2-    آیرو دینامیک کرافت: که اختلاف فشار لازم برای بلند کردن وسیله، مستقیما ناشی از سرعت روبه جلوی وسیله می باشد. (مثل هواپیما)

آیرو استاتیک کرافت:
آیرواستاتیک کرافت می تواند به سه زیر طبقه تقسیم شود.
a)محفظه ی تراکم هوا (Plenum Chomber): که در آن هوا به درون حفره این در زیر کرافت پمپ می شود و این امر موجب ایجاد یک بالشتک پرفشار و هوا می شود و از زیر لبه های هوا به بیرون شت می‌کند.
(شکل 101) (Priph : که بالشتک با هوای فشرده پروبوسیله ی یک جریان جت پیوسته در اطراف
b) جت مصیطی
بالشتک، وسیله نگه داشته می شود. (شکل 102)
c)یا قاقان هوا (Air beoring) : که

انواع محفظه ی تراکم هوا:
چند نمونه ی مختلف محفظه ی تراکم هوا مورد بررسی قرار می گیرد که همه ی آنها به منظور افزایش بازده ی کرافت با کاهش درز نشست هوا می باشند. و بنابراین توان کمپرسور که وظیفه ی تامین هوای بالشتک را دارد کاهش می یابد.
محفظه ی تراکم دامن دار (Skirted plenum chamber) :
که در آنها فاصله ی آزاد لبه های زیر بالشتک می تواند افزایش یابد تا عبور از روی موانع دارای ارتفاع زیاد امکان پذیر باشد و در عین حال شکاف نشست هوا کاهش یابد. این کار بکمک گشترش سازه های صلب دامن انعطاف پذیر از اطراف جداره های کرافت به سمت پائین امکان پذیر می باشد. (شکل 104)
محفظه ی کرافت با سیستم دیواره های  جانبی(Side wall croft) :
که شکاف نشست هوا به قسمت جلو و عقب کرافت محدود می شود. بالشتک در اطراف توسط جداره های غوطه ور نگه داشته می شود که علاوه بر اینکه می توانند مقداری از نیروی لیفت را تامین کنند می‌توانند تا حدود در پایداری کرافت شرکت کنند.(شکل 105)
زیر مجموعه ی این سیستم  شامل  موارد زیر می باشد.
a)    سیستم حباب هوای حبس شده (Capture Air bubble) (CAB) که در آن در قسمت جلو و عقب بالشتک دامن ارتجاعی وجود دارد.(شکل 106)
b)    هیدروکیل Hydrokeel که تا حدودی شبیه سیستم CAB می‌باشد با این تفاوت که در قسمت عقب، دامن ثابت می باشد که این امر باعث می شود در سرعتهای رو به جلو مقداری از نیروی بالابر هیدرودینامیک تامین شود

 

فهرست
مقدمه
فصل1. GEM
فصل2. عملکرد بالشتک هوا
فصل3. آیرودینامیک داخلی- معبراها – فن ها و کمپرسورها
فصل4. درگ
فصل5. پیشرانش
فصل6. موتور (حرکت دهنده ی اولیه)
فصل7. معیارهای عملکردی
فصل8. کنترل و پایداری
فصل9. دامن
نتیجه گیری:

 

شامل 101 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق مکانیک حرارت و سیالات -بررسی اصول ها ور کرافت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.