دانلود پروژه شیمی با موضوع فعال سازی نانو لوله
چکیده :
نانولوله های کربنی به دلیل دارا بودن سطح وسیع نانومتری تأثیر چشمگیری در بهبود سطح الکترود در حسگرها ایجاد می نمایند. در این پایان نامه از نانولوله های کربنی مختلف یک دیواره٬ دو دیواره و چند دیواره که از روشهای مختلف سنتز مانند تخلیه قوس الکتریکی (ARC) و رسوب بخارات شیمیایی( CVD) تهیه شده بودند برای پوشش دهی سطح الکترودها استفاده گردید. همچنین یک نمونه سنتز نانولوله های کربنی به روش تخلیه قوس الکتریکی در محیط مایع برای نخستین بار انجام گردیده و پارامترهای مختلف نظیر ولتاژ٬ جریان٬ نوع و غلظت نمک بر روی سنتز نانولوله های تشکیل شده بررسی شده و متعاقباً برای پوشش سطح الکترودها استفاده گردید.
ابتدا اکسیداسیون الکتروشیمیایی محلول اسیداوریک 5 میلی مولار در فسفات بافر 7 با استفاده از الکترود عریان و الکترود پوشیده شده از نانولوله های کربنی مختلف انجام شده وسپس پیکهای حاصل مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. در انجام آزمایشات از محدودههای پتانسیل و سرعتهای جاروب پتانسیل متفاوت استفاده شد. پس از پیش آمادهسازی الکترود کربن شیشهای نانولوله های کربنی که به منظور پوشش دادن سطح الکترود آماده شده بودند بر روی سطح قرار گرفت و در Setup های مختلف آزمایشهای ولتامتری چرخهای انجام شدند. نتایج این آزمایشات پیشنهاد میکند که نانولوله های کربنی چند دیواره تولید شده از روش تخلیه قوس الکتریکی بهبود بیشتری در افزایش جریان و شیفت پتانسیل اکسیدی پیک نسبت به نانولوله کربنی چنددیوارة تولید شده از روشرسوب بخارات شیمیایی دارد. همچنین نانولوله کربنی چنددیواره بهبود بیشتری نسبت به دو دیواره و پس از آن نسبت به نانولوله کربنی تک دیواره ساخته شده از روش رسوب بخارات شیمیایی دارد.
آزمایشات انجام شده نانولوله کربنی چند دیواره تولید شده از روش تخلیه قوس الکتریکی را به عنوان بهترین نانولوله کربنیترفیعدهندة سطح الکترود به منظور ساخت نانو بایو سنسورها معرفی میکند.
دانلود پروژه فعال سازی نانو لوله های کربنی برای استفاده در بیو سنسورها