ماکروویو امواج رادیویی با طول موج کوتاه است که بخشی از طیف الکترو مغناطیس می باشد. این امواج در تلویزیون، رادار، تلفن همراه، پزشکی برای دیاترمی و در آشپزخانه برای پخت غذا کار برد دارد. ماکروویو ها مانند نور بوسیله مواد جذب و یا منعکس شده ، فلزات این امواج را منعکس نموده و غیر فلزات مانند شیشه و پلاستیک امواج را از خودعبور میدهند و موادی که در ساختمان آنها آب وجود دارد مانند غذاها و مایعات به آسانی انرژی ماکرو ویو را جذب نموده و آنرا به حرارت تبدیل می کنند. در اجاقهای ماکرو ویو امواج زمانی ساطع می شود که درب آن بسته باشد و در این زمان نشت امواج از کناره های درب و شیشه اجاق کمتر از میزان توصیه شده استاندارد جهانی میباشد. اما در صورت تعمیر یا آسیب دیدن اجاق ممکن است نشت اشعه وجود داشته باشد و به اعضایی نظیر چشم و بافت بیضه که به گرما حساسند صدمه بزنند. حد تماس شغلی برای پرتو های رادیو فرکانس و ماکرو ویو فرکانس-ْGHZ 30-300، به میدان الکتریکی و مغناطیسی و جریانهای القایی به بدن در اثر پرتو گیری بستگی داشته و میزان جذب ویژه (SAR) برای تمام بدن بایستی کمتر از 0.4w/kg باشد.
این فایل دارای 34 صفحه می باشد.
ماکروویو