ام محصول
تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال)15000
کل زمین 4700مترمربع
کل کارکنان 19نفر
فهرست مندرجات
فصل اول: معرفی محصول و بررسی بازار
1 معرفی محصول
پیشگفتار
معرفی محصول
نگاهی کلی به بقایای پسته و اهمیت آن
مشخصات فنی محصول
فرمولاسیون
کد آیسیک محصول
شماره تعرفه گمرکی محصول
شرایط واردات و صادرات محصول
بررسی و ارائه استانداردها
قیمت تولید داخلی و خارجی محصول
موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی محصول در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
2 وضعیت عرضه و تقاضا
فصل دوم: بررسی فنی و مالی
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه
آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به شکل اجمالی) در فرایند تولید محصول
3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
1,3 ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
2,3 زمین و ساختمان
هزینه های حمل و نقل
4,3 هزینه های قبل از بهره برداری
5,3 هزینه تجهیزات اداری
6,3 هزینه های مربوط به تاسیسات عمومی
7,3 کل سرمایه گذاری ثابت طرح
4 هزینه های تولید سالیانه
1,4 مواد اولیه سالیانه
2,4 حقوق و دستمزد نیروی انسانی
3,4 استهلاک سالیانه
4,4 نگهداری و تعمیرات سالیانه
5,4 هزینه های انرژی سالیانه
6,4 هزینه های توزیع و فروش
7,4 هزینه بیمه سالیانه
8,4 کل هزینه های تولید سالیانه
5 محاسبه سرمایه در گردش
6 کل سرمایه مورد نیاز طرح
7 منطقه مناسب برای اجرای طرح
8 بررسی مواد اولیه مهم موجود در کشور و استان کرمان
9 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحدهای جدید
تولید خوراک آماده دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی
ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال)15000
کل زمین 4700مترمربع
کل کارکنان 19نفر
فهرست مندرجات
فصل اول: معرفی محصول و بررسی بازار
1 معرفی محصول
پیشگفتار
معرفی محصول
نگاهی کلی به بقایای پسته و اهمیت آن
مشخصات فنی محصول
فرمولاسیون
کد آیسیک محصول
شماره تعرفه گمرکی محصول
شرایط واردات و صادرات محصول
بررسی و ارائه استانداردها
قیمت تولید داخلی و خارجی محصول
موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیکی محصول در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
2 وضعیت عرضه و تقاضا
فصل دوم: بررسی فنی و مالی
بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه
آن با دیگر کشورها
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم (به شکل اجمالی) در فرایند تولید محصول
3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
1,3 ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
2,3 زمین و ساختمان
هزینه های حمل و نقل
4,3 هزینه های قبل از بهره برداری
5,3 هزینه تجهیزات اداری
6,3 هزینه های مربوط به تاسیسات عمومی
7,3 کل سرمایه گذاری ثابت طرح
4 هزینه های تولید سالیانه
1,4 مواد اولیه سالیانه
2,4 حقوق و دستمزد نیروی انسانی
3,4 استهلاک سالیانه
4,4 نگهداری و تعمیرات سالیانه
5,4 هزینه های انرژی سالیانه
6,4 هزینه های توزیع و فروش
7,4 هزینه بیمه سالیانه
8,4 کل هزینه های تولید سالیانه
5 محاسبه سرمایه در گردش
6 کل سرمایه مورد نیاز طرح
7 منطقه مناسب برای اجرای طرح
8 بررسی مواد اولیه مهم موجود در کشور و استان کرمان
9 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحدهای جدید
طرح توجیهی تولید خوراک دام از پوست تازه پسته و ضایعات کشاورزی