فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فی توو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد پیشگیری از بزهکاری

اختصاصی از فی توو تحقیق در مورد پیشگیری از بزهکاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد پیشگیری از بزهکاری


تحقیق در مورد پیشگیری از بزهکاری

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه16

 

فهرست مطالب

 

پیشگیری از بزهکاری

 ایجاد یک محیط سالم

 کنترل موقعیت خطر

کاهش عوامل خطرزا

 عوامل روانی در بزهکاری :

رشد و شخصیت ماسن مهشید یاسایی

خصوصیات شخصیتی افراد بزهکار :

1- دیدگاه فرهنگی:

2- اشتغال به کار مادر:

3- عدم حضور پدر در خانواده

د) فقدان والدین:

ب) ناسازگار و نابسامانیهای موجود در خانواده:

۳- اختلافات خانوادگی:

طرح جمع آوری و ساماندهی معتادان خیابانی

 اردوگاه به جای زندان

دوباره در اصلاح و بازنگری قانون مبارزه با مواد مخدر لحاظ شود، چون این قانون تاکنون نتوانسته اعتیاد را در جامعه ریشه کن کند، بلکه زنگ خطر را نیز برای جوانان به صدا درآورده است و مسئولان کشور و خانواده ها را نیز نگران کرده که مبادا جوانان این مرز و بوم به دام این معضل اجتماعی بیفتند.

 اما چه عاملی باعث شده که این بحران روزبه روز فراگیرتر شود؟ مجتبی جبل عامل - قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر- در این زمینه می گوید: به دلیل همین نگاه مجرمانه به معتادان بوده که نتوانسته ایم در امر درمان این افراد موفق باشیم، برای موفقیت در زمینه درمان معتادان، اولین گام عوض کردن نگاه حاکم بر جامعه به اینگونه افراد است .چندی است که این اراده در تغییر نگاه ها به معتاد و اصلاح قوانین و مقررات مربوط به مواد مخدر در بین مسئولان قوای سه گانه به وجود آمده که اولین جرقه آن تدوین پیش نویس جامع مبارزه با موادمخدر در قوه قضائیه است که به زودی از طریق دولت به مجلس ارائه می شود تا در صحن علنی مورد بررسی قرار گیرد. حقوقدانان معتقدند که قانونگذار باید براساس نتایج علم جرم شناسی و جامعه شناسی به اصلاح قوانین و تصویب پیش نویس جامع مبارزه با مواد مخدر بپردازد. سیاست هایی نظیر فراهم ساختن امکان تشخیص، درمان و بازتوانی موثر، جامع و فراگیر برای مبتلایان به موادمخدر، گسترش همکاری های بین المللی، اتخاذ راهکارهای پیشگیرانه به عنوان مهم ترین و موثرترین اقدام در مقابل تهدیدات و آسیب های ناشی از انواع مواد مخدر و روان گردان ها با بهره گیری از تمامی منابع و امکانات بخش دولتی، غیردولتی و عمومی، جرم تلقی کردن فعالیت ها و اقدامات غیرقانونی مرتبط با انواع مواد مخدر و مواد روان گردان، مهار و کنترل مواد مخدر با هدف از بین بردن انگیزه تولید، توزیع و مصرف غیرقانونی، تمرکز در امور قضائی، اطلاعاتی و انتظامی و افزایش میزان اثربخشی قانون و مجازات ها و تناسب بخشیدن بین جرائم و مجازات ها از جمله چشم اندازهای پیش نویس جامع قانون مبارزه با مواد مخدر است.انتظار جامعه نیز همین است، هرچند که سال ها پیش این اقدامات باید انجام می شد، با وجودی که تاکنون هزاران شهروند و جوان ایرانی در دام این بلای خانمانسوز گرفتار آمدند، اما انتظار جامعه امروز فوریت تصویب این پیش نویس و بستن گلوگاه های ورود مواد مخدر به کشور است.
 مسئله مواد مخدر در کشور، امروز به عنوان یک تهدید مطرح است که هر گونه ناکارآمدی در امر مبارزه با آن، اثرات سویی را در جامعه بر جای خواهد گذاشت.
 لزوم اصلاح و بازنگری در سیاست های گذشته کشور نیز احساس می شود، چون تجربه نشان از ناکارآمدی سیاست های گذشته دارد که آمارهای ارائه شده در مورد میزان مبتلایان به اعتیاد موید این موضوع است.

 هشدار به توزیع کنندگان قرص های روان گردان اکستازی و زندگی کردن در فضای مجازی برای جبران خلأهای عاطفی با توسل به قرص های شادی آور پدیده ای است که امروز تمام جوامع دنیا از جمله کشور ما را تهدید می کند. معمولا قانونگذاران و نظام های قضائی جهان همواره از پدیده های جدید بزهکاری عقب هستند و قوانین آنها برای برخورد با این پدیده با خلأ هایی روبه روست.

 دکتر علی نجفی توانا - جرم شناس- در مورد قرص های روان گردان می گوید: جز قانون مصوب 1376 و اصلاحات بعدی این قانون، هیچ قانونی به طور مشخص مصرف مواد روان گردان را پیش بینی نکرده و مجازاتی برای آن در نظر نگرفته است، هر چند از لحاظ صنفی و حرفه ای و براساس مقررات وزارت بهداشت و درمان، توزیع و پخش این مواد خارج از قالب های بهداشتی قابل تعقیب صنفی و انتظامی ست . در قوانین و مقررات ما نیز این خلاء احساس می شود، به طوری که قانونی ویژه برای برخورد با این پدیده جدید تدوین و تصویب نشده است، البته حقوقدانان، آن بخش از مواد روان گردان یا تخدیری که اثر اعتیادآور دارند را مشمول قانون اصلاح مبارزه با مواد مخدر می دانند، زیرا مصرف قرص های روان گردان نیز به مثابه اعتیاد می ماند. با توجه به اینکه توزیع و پخش قرص های شادی آور نیز به مثابه توزیع مواد مخدر است، طرح ضربتی جمع آوری و ساماندهی معتادان خیابانی شامل آنها نیز می شود. مسئولان دادستانی تهران نیز این نوید را داده اند که قانون به سراغ عاملان پخش این نوع قرص ها خواهد رفت. به نظر می رسد در پیش نویس جامع قانون مبارزه با موادمخدر با توجه به فراگیری نوع نگاهی که به امر مبارزه با این پدیده در این پیش نویس وجود دارد، پدیده اکستازی نیز در آن لحاظ شود، هر چند که با استناد به قوانین جاری نیز می توان با این پدیده جدید به مبارزه برخاست.

 نتیجه

 فرصت ها را به تهدید تبدیل نکنیم و از حداکثر ظرفیت ها برای اصلاح در ساختارهای قانونی مبارزه با مواد مخدر استفاده کنیم. از یاد نبریم که تشدید مجازات، گاه نتیجه ای معکوس برجای خواهد گذاشت. انتظار همگان این است که قانونگذار با توسل به نتایج علوم جامعه شناسی، روان شناسی و جرم شناسی دست به اصلاح قوانین و مقررات مربوط به مبارزه با پدیده مواد مخدر بزند.

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد پیشگیری از بزهکاری
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.